Gomez Peer ile Bilgisayarınız Açık Kaldıkça Para Kazanın

W60JBY.jpg

Arkadas bu nedir 2015teyiz isletim sistemi windows xp home premium, antivirus 2007den kalma kaspersky 7, chrome tarayici desen ilk ciktigi zamanlarin surumu

hocam bu yazilimlari bu isletim sistemini sen nasil yukledin ben gunumuzde istesem bulamam daha gecen sirf win xp yuklenebilecek bilgisayar bulmak icin 3 tane farkli notebook aldim yuklenmedi geri verdim vallaha cok sasirdim helal olsun

bana çok saçma geldi bu adamlar senin ip numaranı kullansa usülsüz bir iş yapsa sorumluluğu kime ait hocam

2007'den beri çalişip şirketin bir sorunu ve ya davalık olmadıgı için ve haylada öyle gitti için öyle bir sorun olcagini sanmam.
ama güzel bir soru sordunuz cidden :)

W60JBY.jpg

Arkadas bu nedir 2015teyiz isletim sistemi windows xp home premium, antivirus 2007den kalma kaspersky 7, chrome tarayici desen ilk ciktigi zamanlarin surumu

hocam bu yazilimlari bu isletim sistemini sen nasil yukledin ben gunumuzde istesem bulamam daha gecen sirf win xp yuklenebilecek bilgisayar bulmak icin 3 tane farkli notebook aldim yuklenmedi geri verdim vallaha cok sasirdim helal olsun

Staj bilgisayarı hocam :)

yorum kalsın müsait olunvca bakıcam

Gomezpeerle diğerlerini kursak herhalde ayda hatırı sayılır bir meblağ getirir ne dersiniz beyler?

İrfanAlper konuya çağırıyorum seni hocam hazır burdayken.Senin refimle üye olmaya çalışıyodum.İsim soyisim falan istiyo.Gerçek mi yazayım sallayayım mı yazdım.Seninde işin vardı herhalde gittin.Şimdi yardımcı olda bende açıp kazanayım.
2)Senin kullandığın sistemin rakiplerini bulup yazdım 7 tane daha var istersen onları da inceleyebilirsin arka sayfalarda linkini yazdım.

[MENTION=8386]İrfanAlper[/MENTION]
hocam pending de kaldı bu :D birde siz hala kullanıyorusnuz ben suana kadar kulanımlarımda maximum ayarda cpu kasma yapmadı hiç bu arada indireceklere söyliyeyim

Beyler kullananlara soruyorum.Ödeme yapıyolar mı?

vps sistemini kendi evine kurcan 20gb hardiskler alcan her harddiske ayrı windows yüklicen o şekil kendi evinde 100 tane bilgisayar yapsan günde 350 dolar gelirin olur ama 1 bilgisayarla olcak bir iş değil ha vps vds yasak demeyin ben size vps vds alın demiyorum o vps sistemi sen olcaksın bu birazdaha farklı oluyor

[MENTION=8386]İrfanAlper[/MENTION]

Öncelikle hayırlı kazançlar. Konunuzu desteklemek için yazıyorum. Bende Gomezpeer'ı çok eski senelerden beri biliyorum. Hatta internette kanadalı bir arkadaşlada uzun zaman önce sohpetini yapmıştık ödeme aldığı bir sistemmiş. Ben kendi adıma sisteme 2009-2010 yıllarında üye olmuştum yanlış hatırlamıyorsam ama üyeliğim bir türlü aktif konuma gelmediği için yazılımı silmiştim ve o senelerden beride unutmuştum açıkçası bunu. Sizin üyeliğinizin hemen onaylanması sizin adınıza süper olmuş gerçekten. Üyeliğimin aktif konuma geleceğini bilsem hemen yüklerim aslında ama demek sistemi yenilemişler ve yeni üyelerin hesaplarını hemen aktif hale getiriyorlar. Yeni üye olacaklar için güzel bir gelişme bence. Aylık 45 $ bile olsa gayet güzel bir ek gelir bence deneyin derim arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri