Google 1 Nisan Adsenste Kazançları Görme Yöntemi

• Kullanıcı denizci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

denizci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
bildiğiniz gibi 1 Nisan itibariyle artık youtube kazançları adsense anasayfasında gösterilmiyor. Biraz araştıma sonucunda adsensede kazançları görme yöntemini buldum, yöntem şöyle:
Adsense panelimize giriyoruz. Panel anasayfasında TBM ve Sayfa BG gibi ifadelerin hemen üstünde Tam Raporları Görüntüle bölümüne tıklayın. Açılan sayfada İçerik Barındırıcıları için Adsense linkine tıklayın. Kazançlarınız bu bölümde görebilirsiniz.
Kazançlara nasıl bakılacağını gösteren bir video:
http://www.youtube.com/watch?v=3JbLcqi_nsI

Evet hocam tahmini kazançları vermiyor ancak bu yöntemle kanallar arasında dolaşmaya gerek kalmadı artık.Anlık olarak kazançlarınızı görebilirsiniz.

Arkadaşlar adsense login olup,

Tam raporları görüntüle > Hızlı Raporlar > Genel bakış, bu ay

aşamalarını geçince şöyle bir ekran geliyor. Tam olarak neyi temsil ediyor bu?

TBM x tıklama = kazanç olarak mı hesaplanıyor?

v5PGOGz.png

Arkadaşlar adsense login olup,

Tam raporları görüntüle > Hızlı Raporlar > Genel bakış, bu ay

aşamalarını geçince şöyle bir ekran geliyor. Tam olarak neyi temsil ediyor bu?

TBM x tıklama = kazanç olarak mı hesaplanıyor?

v5PGOGz.png

Hocam bu bölümdeki İçerik Barındırıcıları için Adsense linkine tıklayın.

Hocam tam olarak nerede, bulamadım

Hocam eklediğiniz grafiğin Ürünler bölümünün hemen altnda kalıyor belirttiğim İçerik Barındırıcıları için AdSense linki bölümü.

Evet hocam buldum, sağol. Fakat aynı sayılar var. Bu TBM gün sonunda düşüyor mu nedir? 2 tıka 3 dolar ödeyecek değil.

ZZsxNwu.png

edit : Yazıya tıkladığımızda şöyle bir ekran geldi. Toplam kazanç 3,35 diyor. Bu kesinleşmiş bi kazanç mı?

xgvRuYt.png

@Delpire gösterdigin resimde mavi renkte "icerik barindiricilari icin adsense" yazisi varya..ona da tikla üstadim..(Koyu renk Ortalamalar yazisinin üstündeki)

Tıklayıp screenshot koydum hocam. Aydınlatırsanız sevinirim, çömez kaldık :)

Tamam Delpiero, ikinci resmide konuya eklemissin.Okuyan arkadaslar icin yaziyorum yukardaki mesajim ilk resim icindi.ona tiklayinca Delpiero arkadasin koydugu alttaki resim geliyor..Buraya kadar tamam.

Simdi o 2. resimde Dostum toplam kazanclar yaziyorya 3,35$ (1 nisan tarihi de var)..iste o kazanc bugünkü kazanc..ammmaa amasi var..(Burasi denizci arkadasin actigi ve sana söylemek istedigi yöntem, o rakami görmeni istiyordu)..

Amasi da su: gercekte kazandigin o rakamdan biraz düsük olacak..sag tarafta tahmini kazanclar yaziyorya, orayi 0 görüyoruz..aslinda 0 degil orasi, mesela sen bugün 3,35$ ile günü bitirmis olsan diyelim, aslinda 2,8$ - 3$ arasi bisey hesabina yansiyacak..suan icin elimizdeki en iyi yöntem bu..

Bu sabah başladım ve 13 video yükledim. Eğer 2,8 $ - 3 $ arası bir şey hesaba geçecekse çok güzel. Şu şartlarda minimum ne geçer peki, bir öngörü söz konusu mu?

Bu arada TBM en 1,67$ gösteriyor @delpiero ! 2 reklam tiklamasina 3,35$ kazanmissin :eek:

Napiyosun altin videosu filanmi cekip koydun :)

Edit : Ne bide bugün mü basladin ?? ..Duymasinlar forumda :) ben o kadarini diyim :)

Vallahi acemi şansı oldu sanırım, İnşallah böyle devam eder diyelim :)

Arkadaşlar e_trader arkadaşında belirttiği gibi bizim için önemli olan tahmini kazançarlar kısmı ancak o kısma yansımıyor ve galiba ay sonu itibariyle yansıtacaklar. Bu durumda kötü kokular gelmiyor değil ancak beklemekten başka bir çare yok şimdilik. Bir gelişme olursa konu altından paylaşırım.

Bir videom telif hakkı uyarısıyla kaldırıldı. Şimdi eğer bu 2 tıklanma bu videoya aitse geçersiz mi sayılacak?

Bir videom telif hakkı uyarısıyla kaldırıldı. Şimdi eğer bu 2 tıklanma bu videoya aitse geçersiz mi sayılacak?

Hocam bu yorumu yapmak için henüz çok erken. Normalde bu paralar geçersiz değil ancak tahmini kazançlara yansımadığı için tam olarak ne olacağı henüz net değil ve muhtemelen ay sonuna kadar da netleşmeyecek. Tabi bu arada kanalı kapatalıp adsense gelirlerinde kapanan kanalın kazancı çıkarılan olursa kabus erkenden de görülebilir.

eski düzen olsa o parayi her halukarda kazandin derdim.ama 1 nisandan itibaren olan bu degisikliklerden dolayi, kesin bir sey söyleyemiyorum..cünkü tahmini kazanclara yansimadigi icin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri