Google, 2013′ün En Çok Merak Edilenlerini Açıkladı

nil erkoçlar gibiler trend topic oluyosa bu ülkede hakkaten bu ülkenin çivisi çıkmış.

ayrıca muhteşem yy dizisinin üst sıralarda olması lazımdı ama google nin osmanlıyla bi alıp veremediği var anlaşılan.

hah işte bu kardeşim, bende bunu anlatmaya çalışıyorum,
nihayet biri anladı
yani bende kendi şahsi fikrimi belirttim, bana göre de kurtlarvadisi :D

---------- Mesaj saat 19:19:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:44:46 civarında gönderildi. ----------

bişey daha eklemeden geçemiycem
konuda aynen şu geçiyor

Türkiye’de Trend Olan Diziler

1- Güneşi Beklerken

2- Karadayı

3- Medcezir

4- Bir Aşk Hikayesi

5- Tatar Ramazan

6- Babam Sınıfta Kaldı

7- Çalıkuşu

8- İşler Güçler

9- Fatih Harbiye

10- Beni Böyle Sev

şimdi tek bişey söylicem
sizce kurtlar vadisi ilk 10a giremeyecek bir dizimi, yani bu 10 dizi kurtlarvadisinden daha mı çok izleyicisi var ki kurtlarvadisi ilk 10a bile girememiş

Sana göre Kurtlar Vadisidir Eyvallahta Med Cezir'in 1 bölümünü bile izlemeden yorum yaptığıma göre öznellik bekleme :D Şuan günümüzde en çok izlenen diziyi Med Cezir olarak gözlemliyorum.Geçen yılda Leyla ile Mecnun'du büyük bir ihtimalle.Aralarında Kvp'den daha çok reyting alacağını düşündüğüm çok dizi var ama ilk 10'a girememesi abartı sayılabilir ama Karadayı,Medcezir,Fatih Harbiye,Bugünün Saraylısı,Çalıkuşu nu geçebileceğini sanmıyorum.

---------- Mesaj saat 00:37:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:35:53 civarında gönderildi. ----------

nil erkoçlar gibiler trend topic oluyosa bu ülkede hakkaten bu ülkenin çivisi çıkmış.

ayrıca muhteşem yy dizisinin üst sıralarda olması lazımdı ama google nin osmanlıyla bi alıp veremediği var anlaşılan.

Nil Erkoçlar cinsiyet değiştirdiğinde hangimiz googleden aratmadık?

Sana göre Kurtlar Vadisidir Eyvallahta Med Cezir'in 1 bölümünü bile izlemeden yorum yaptığıma göre öznellik bekleme :D Şuan günümüzde en çok izlenen diziyi Med Cezir olarak gözlemliyorum.Geçen yılda Leyla ile Mecnun'du büyük bir ihtimalle.Aralarında Kvp'den daha çok reyting alacağını düşündüğüm çok dizi var ama ilk 10'a girememesi abartı sayılabilir ama Karadayı,Medcezir,Fatih Harbiye,Bugünün Saraylısı,Çalıkuşu nu geçebileceğini sanmıyorum.

---------- Mesaj saat 00:37:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:35:53 civarında gönderildi. ----------

Nil Erkoçlar cinsiyet değiştirdiğinde hangimiz googleden aratmadık?
benim anlamadığım bu millet neden bu kadar dönmelere meraklı. bunların işi gücü reklam. bülent ersoy gibi şöhret olacagını düşündü galiba ama umdugunu bulamadı gibi.

benim anlamadığım bu millet neden bu kadar dönmelere meraklı. bunların işi gücü reklam. bülent ersoy gibi şöhret olacagını düşündü galiba ama umdugunu bulamadı gibi.

Bilip bilmeden günahını almamak lazım.Kimse o şekilde şöhret olmayı istemez bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri