YildirimHiko97
Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar.http://www.ytpara.com/konu-disi/25634-adsense-azerbaycana-efti-acti.html ilk konumda Adsensenin Azerbaycana EFT'i actigini soylemistim,ilk hatami duzeltmek istiyorum aktif olan odeme sistemi EFT'diyil Wire transfer(elektron transfer)odeme sistemi.Sonra konudada bir cok arkadas onlarda haylen aktif olmadigini soylediler,bundan sonra adsenseye konu esasinda mesaj yazdim neden banka ile odemenin tum hesaplarda aktif olmadigini sordum ve 10'dk once mesaj geldiyini gordum onu yazmak istedim buraya.Mesajda adsense destek ekibinden olan hanim anlatmis her seyi,mesajdaki esas yerleri copy yapiyorum.
Azerbaycanda yayıncılarımızın çeklerinin bozduralamaması ile birlikte yeni ödeme yöntemlerinin tamamlanması için Ödemeler Ekibimiz çalışmalarını başlattılar, ancak sistemde büyük ölçekte güncellemeler gerektirdiği için bu süreçte ödemeleriniz ile ilgili olarak bizimle önceden iletişime geçtiğiniz sorunlarınızdan daha uzun zaman gerekebiliyor. Bu süreçte yaşadığımız gecikme de bu işlemlerden kaynaklanmaktadır.
Bu süreçte yaşadığınız gecikmenin yarattığı problemler için ilgili tüm ekiplerimiz adına özür diliyorum.
Saygılarımla,
Yağmur Arman
Mesajda yeni odeme sisteminin tum hesaplarda yavas yavas aktif olacagini soyluyolar.Yani heyecan yapmamiza gerek yok yavas-yavas tum hesaplarda aktif olacak.Bunuda aydinlatmak istedim
Azerbaycanda yayıncılarımızın çeklerinin bozduralamaması ile birlikte yeni ödeme yöntemlerinin tamamlanması için Ödemeler Ekibimiz çalışmalarını başlattılar, ancak sistemde büyük ölçekte güncellemeler gerektirdiği için bu süreçte ödemeleriniz ile ilgili olarak bizimle önceden iletişime geçtiğiniz sorunlarınızdan daha uzun zaman gerekebiliyor. Bu süreçte yaşadığımız gecikme de bu işlemlerden kaynaklanmaktadır.
Bu süreçte yaşadığınız gecikmenin yarattığı problemler için ilgili tüm ekiplerimiz adına özür diliyorum.
Saygılarımla,
Yağmur Arman
Mesajda yeni odeme sisteminin tum hesaplarda yavas yavas aktif olacagini soyluyolar.Yani heyecan yapmamiza gerek yok yavas-yavas tum hesaplarda aktif olacak.Bunuda aydinlatmak istedim