Google adwords-te reklam verdim cok guzel :)

YildirimHiko97

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar..dun daha yeni actigimiz bir e-ticaret sitesinin reklamini google adwords-de verdim ve site birden yukselis yapti sitemizden 1-gunde 32-elbise sifaris edildi(bu kadar sifarisi ilk aldik) :cool: her kese oneriyorum :D cok guzelmis bu sistem(onceden reklam verenler mutlaka vardir o,yuzden konuyu baltalamayiniz lutfen ilk deneyimim)

senin adına sevindim hocam,iyi bi başlangıc yapmışsın.umarım daha çok kazanırsın ;)

Ne kadar bir bütçe ayırmıştınız hocam özel değilse söyleyebilir misiniz bende düşünüyorumda?

merhaba arkadaslar..dun daha yeni actigimiz bir e-ticaret sitesinin reklamini google adwords-de verdim ve site birden yukselis yapti sitemizden 1-gunde 32-elbise sifaris edildi(bu kadar sifarisi ilk aldik) :cool: her kese oneriyorum :D cok guzelmis bu sistem(onceden reklam verenler mutlaka vardir o,yuzden konuyu baltalamayiniz lutfen ilk deneyimim)

Hocam reklamının hangi sitelerde gösterildiğini görebiliyor musun bu sistemde?

hocam bende müzisyen kanalıma vermeyi düşünüyorum tbm yi kendimiz mi belirliyoruz ? 0,05tl yapıp günlük 10 tl den 100 tl bütçe ayırsam nasıl olur geri dönüşler ? Beni aydınlatırsan sevinirim :)

Hocam reklamının hangi sitelerde gösterildiğini görebiliyor musun bu sistemde?

hocam ben onceden hangi web sitelerinde gorunmesini istediyimi belirtmisdim ve sadece o,web sitelerinde gozukuyo

---------- Mesaj saat 22:17:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:16:27 civarında gönderildi. ----------

hocam bende müzisyen kanalıma vermeyi düşünüyorum tbm yi kendimiz mi belirliyoruz ? 0,05tl yapıp günlük 10 tl den 100 tl bütçe ayırsam nasıl olur geri dönüşler ? Beni aydınlatırsan sevinirim :)

hocam geri donuslerin nasil oldugunu bilemem ama evet tik basina butceyi biz belirliyoruz

hocam ben onceden hangi web sitelerinde gorunmesini istediyimi belirtmisdim ve sadece o,web sitelerinde gozukuyo

---------- Mesaj saat 22:17:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:16:27 civarında gönderildi. ----------

hocam geri donuslerin nasil oldugunu bilemem ama evet tik basina butceyi biz belirliyoruz

hocam siz web sitesi üzerinden reklam vermişsiniz sanırım ben youtube de sağ üst önerilenlerde çıkmasını istiyorum böyle bir seçenek varmı =?

Hocam bunu bir kenara not al lütfen. Aynı duruma düşmeni istemem. Ocak-Mart arası 3 ay boyunca reklam yayınladım. 3 ay sonunda adwordste işim bittiği zaman adwords mailime de haliyle hiç girmedim. Geçen ay tesadüfen kontrol etttiğimde ödenmemiş 578 TL bakiyemden dolayı yığınla mail atıldığını ve bilmem hangi tarihe kadar bakiyeyi sıfırlamazsam bilmem ne federal mahkemesinin masrafları dahil tüm zararı tahsil edeceklerini vs belirtmişler. Kısaca adwords evet güzel müşteri çekiyor ama tezgahı kapattıktan sonra hesabı kapattığından emin ol. Başın ağrımasın. Bol kazançlar.

---------- Mesaj saat 00:26:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:22:41 civarında gönderildi. ----------

hocam siz web sitesi üzerinden reklam vermişsiniz sanırım ben youtube de sağ üst önerilenlerde çıkmasını istiyorum böyle bir seçenek varmı =?

https://www.youtube.com/advanced_settings şu linkte "Bir Google AdWords video hesabı bağlayın " seçeneğinden yapabilirsin.

Reklamlarınızı istediğiniz yerde, istediğiniz kullanıcılara göstermek için hangi kampanya ayarlarını seçmeniz gerektiğini öğrenin:diye bir secenek var ordan sece bilirsin

---------- Mesaj saat 22:27:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:26:54 civarında gönderildi. ----------

Hocam bunu bir kenara not al lütfen. Aynı duruma düşmeni istemem. Ocak-Mart arası 3 ay boyunca reklam yayınladım. 3 ay sonunda adwordste işim bittiği zaman adwords mailime de haliyle hiç girmedim. Geçen ay tesadüfen kontrol etttiğimde ödenmemiş 578 TL bakiyemden dolayı yığınla mail atıldığını ve bilmem hangi tarihe kadar bakiyeyi sıfırlamazsam bilmem ne federal mahkemesinin masrafları dahil tüm zararı tahsil edeceklerini vs belirtmişler. Kısaca adwords evet güzel müşteri çekiyor ama tezgahı kapattıktan sonra hesabı kapattığından emin ol. Başın ağrımasın. Bol kazançlar.

---------- Mesaj saat 00:26:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:22:41 civarında gönderildi. ----------

https://www.youtube.com/advanced_settings şu linkte "Bir Google AdWords video hesabı bağlayın " seçeneğinden yapabilirsin.

sagol kardesim dikkat ederim

Konuyu açmanız çok iyi oldu ben de yakında satılık villalar için reklam vermeyi düşünüyordum ama kafam karışıktı geri dönüş konusunda

bir video reklamı oluşturun onda izleyicinin ülkesine kalitesine göre yt oto fiyat belirliyor bi videonun düzenle kısmının yanındaki tuşa tıkla tanıtım yapına tıkla
edit örnek 100 tl ye tüm dünyada 54 k video gösterimi 7 k kanala ziyaretci çekersin türkiye yaparsan 54k olan 74 k olur

Konuyu açmanız çok iyi oldu ben de yakında satılık villalar için reklam vermeyi düşünüyordum ama kafam karışıktı geri dönüş konusunda

Adwordse ilk kaydolduğunuzda kredi kartınızı vs tanıttıktan sonra sizin gerçek müşteri olduğunuzu anladıklarında şak diye google TR den bir üstad sizi arıyor ve ilk reklam kampanyanızı biz kuralım tecrübeniz yoksa, gereksiz trafik çekerek maliyetinizi yükseltmeyin vs diyor. İlk reklam kampanyanızı onların ayarlamasına izin verirseniz (ki önermem) örneğin günlük 250 TL limit belirlediniz 2 saatte o limitinizi yiyorlar :). 8 bin lira civarında reklam yayınlamış biri olarak reklam verirken anahtar kelimelerinizi özenle seçmenizi tavsiye ederim. örneğin "satılık villalar" anahtar kelimesini de dahil ederseniz bu anahtar kelime çok genel olduğu için aldığınız tıklamaların çoğu isabetsiz olacaktır. Bu yüzden anahtar kelimelerinizi dikkatli seçin. örneğin "ayvalık satlık villalar" gibi..

hocam e-ticaret sitenizi inceleye bilirmiyim. 6 ay sonra benimde bir projem olacakta. fikir almak sitiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri