Google artık partnere bağlı kanallara müdahale edebiliyor

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Geçenlerde bir kanalımda böyle bir şeyle karşılaşmıştım. Kanal hala partnerde ve açık ama para kazanması kapalı..

ya adsense'i partner kanallar gibi özgür yapsınlar ya da partner kanalları da adsense gibi sınırlasınlar bu şekilde.

partnerin arkasına sığınıp çok garip çalışanlar var. adam hiç bi iş yapmıyor direk kanalını kopyalıyor yakıyor doları, giriyor reklamını geçiyor.

biz render alıyoruz kafasına göre ünlem veriyo. hadi onu tekrar render al ya da editörde yatır bekle ki işlensin sonra geri düzelt bir sürü iş çıkıyor başımıza.

ben bu yüzden partnerlerin de adsense gibi sınırlandırılması taraftarıyım. bi kategorimi adam kopyalamış bi de üstümde çıkıyor. çerçeveden tanıdım namıssızı kendim yapmıştım. :D

çok tatava ettim sadede geliyim. [MENTION=9367]HellRider[/MENTION]'ın dediği gibi partnere bağlamadan önce çok ünlem geldiyse olabilir. ben bi kanal yapmıştım. full ünlem verdi 13-14 video. ben de bekletiyim partnere sokarım dedim. ertesi gün kanalın para kazanması gitmişti.

yt kurallarını iyi okursanız zaten bundan bahsediyor. eğer ticari kullanım hakkını ispatlayamadığınız videolar olursa para kazanması kapatılabilir yazıyor. bunu nerde okudun derseniz ya ünlem için gelen mailde okumuştum ya da video yöneticisinde bi yerde hatırlamıyorum şimdi.

Doğru söylüyorsun. Botla direk kanal kopyalayıp uf çok emeğim geçti diyen var. Tamam render, edit işlerinde de olsa biz de olan içeriği yayınlıyoruz ama 20 dakikalık bir videodan 10 tane ses ayıklamak bilmem kaç tane görüntü ayıklama işine girseler o zaman görürler kazın ayağının öyle olmadığını. Ayrıca her zaman kendi yaptığım renderlı içerikler kopyalardan daha çok kazandırmıştır.

Doğru söylüyorsun. Botla direk kanal kopyalayıp uf çok emeğim geçti diyen var. Tamam render, edit işlerinde de olsa biz de olan içeriği yayınlıyoruz ama 20 dakikalık bir videodan 10 tane ses ayıklamak bilmem kaç tane görüntü ayıklama işine girseler o zaman görürler kazın ayağının öyle olmadığını. Ayrıca her zaman kendi yaptığım renderlı içerikler kopyalardan daha çok kazandırmıştır.
ya adamın kanaldan bile haberi yok ki hocam. :D oto kontrol vermiş bot takip ediyor hepsini. :D

ha yalan yok partner çalışıp kendi render alanlarda var. o adamlara bişey dediğim yok ama onlar bile bizden avantajlı ünlem ihtimali yok. dünya engelini geçip ünleme düştüğüm oluyor.

ya adamın kanaldan bile haberi yok ki hocam. :D oto kontrol vermiş bot takip ediyor hepsini. :D

ha yalan yok partner çalışıp kendi render alanlarda var. o adamlara bişey dediğim yok ama onlar bile bizden avantajlı ünlem ihtimali yok. dünya engelini geçip ünleme düştüğüm oluyor.

Her şartta kanala uğraşılıp uğraşılmadığı belli oluyor zaten. Ne kanal fotosu var ne kapak ne fligran ne playlist ne ana sayfa düzeni :) bunlar bile başlı başına birkaç saatini alıyor insanın. Uğraşmayan bu işe bot ile başlayanlar işler daha da zorlaştığında gerçekten bocalayacaklar o zaman da biz gülcez.

Sebep olarak neden kapatılmış olabilir? Dünya geneli engel vs gelmiş olabilrmi? Veya partnere bağlamadan çok ünlem gelmiş?

öyle dünya geneli 3.taraf gelebilcek bir kategori değildi yani kanal 4 aydır ayakta bir sıkıntı yoktu kanalın durumu temiz.

---------- Spam Engelliyici 13:21 ---------- Önceki Mesaj 13:19 ----------

Dağılalım beyler :)

İlerleyen günlerde işi sıkıya alsın ozaman görürüm sizi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri