Google Bizi Nasıl Yakalıyor?

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Evet arkadaşlar malum ban, spama düşme konuları gırla gidiyor. Ben size çok basit bir örnek vermek istiyorum. Ücretli bir program satın almıştım. Programı indirip kurunca key veriyor.O keyi mail atıyorsun ve active ediyorlar. Her bilgiyasara farklı key veriyor program. Ben bilgisayara format attığım halde programı indirip kurduğumda aynı keyi verdi. Direk active olarak çalıştırdım.
Yani demem odur ki; format dahi atılsa bilgisayara tıpkı bu program gibi google bir şekilde tespit ediyor bizim spamcı olduğumuzu...

Evet arkadaşlar malum ban, spama düşme konuları gırla gidiyor. Ben size çok basit bir örnek vermek istiyorum. Ücretli bir program satın almıştım. Programı indirip kurunca key veriyor.O keyi mail atıyorsun ve active ediyorlar. Her bilgiyasara farklı key veriyor program. Ben bilgisayara format attığım halde programı indirip kurduğumda aynı keyi verdi. Direk active olarak çalıştırdım.
Yani demem odur ki; format dahi atılsa bilgisayara tıpkı bu program gibi google bir şekilde tespit ediyor bizim spamcı olduğumuzu...

farklı bir diske kur sistem aynı kodu vermez.

bu konular sıktı artık gercekten tek bi konu altında belirtin bunları bizimde artık ayrı ayrı konu okumakdan kafamız iyice karıstı

bu sorunun cevabını cok merak ediyorum , yakalanmıs biri olarak ..

Forumda tüm banlananlar bu soruyu soruyor ve yanıtı bulan yok.

bu sorularının cevabını bılen suan ferrari ile falan dolasıyordur

Google istese adsense hesabı bile açtırmaz, herşeyi biliyor ama bilmemezlikten geliyor işine gelmessede banını atıyor.

Google developerlarindan bir arkadasim var ufak bir konuda uyandirdi. Watssup gibi uygulamalardan birine konum nasil atiosun ayni oyle dusun nokta atisiyla yerin bellidir. O lokasyonda kac tane adsense olabilir ki? Ne zaman yabanci bir firmadan vds alip her vds ye 1 adsense acmaya basladim o gun bu banlardan kurtuldum size de tavsiye ederim. Konuya bir katkim olsun die yaziyorum

Google developerlarindan bir arkadasim var ufak bir konuda uyandirdi. Watssup gibi uygulamalardan birine konum nasil atiosun ayni oyle dusun nokta atisiyla yerin bellidir. O lokasyonda kac tane adsense olabilir ki? Ne zaman yabanci bir firmadan vds alip her vds ye 1 adsense acmaya basladim o gun bu banlardan kurtuldum size de tavsiye ederim. Konuya bir katkim olsun die yaziyorum

Kanallarınız telif yese vega Fl..g dan kapansa bile adsense banlanmıyormu hocam

Kanallarınız telif yese vega Fl..g dan kapansa bile adsense banlanmıyormu hocam

Hocam aslinda her adsense bir mcn olma mantiginda yapilmistir. Cms.youtube.com a kayit olarak devami getirilmektedir. Her flg ve telifin kategorisine gore bi kotasi var. Mesela en katilari dizi ve filmlerde . Genelde 2. Veya 3. De kesin kapanio... ama beauty kategorisinde bu sayi 6 ya cikio kendi denemelerim bunlar

---------- Spam Engelliyici 00:16 ---------- Önceki Mesaj 00:15 ----------

çözüm yabancı lokasyon vps :D

Hocam forumu kotulemiorum lakin forumdan vps pek almayi mantikli bulmuorum nedeni ise lokasyonlari ayni

geldim hocam :D

o zaman size mary isimli bir rus hatunla yaşadığım hikayeyi anlatayım. adsense olayına girmeden önce filehost çalışırdım. r10 dan gelen arkadaşlar bilir filehostların ortalama yüzde 10 - 20 arasında ref kazancı vardır bu nedenle ref kazancı boşa gitmesin diye ya kendi hesabımızdan ref alırdık yada arkadaşın refinden. neyse ben letitbitte olan eski hesabımın refimden üye oldum haftasına kalmadı iki hesabım banlandı. o hafta da günlük 100 dolar gidiyorduk :D tabi bir telaşla letitbitte tek tanıdık olan mary isimli teknik mühendise ulaştım

ben: niyet kapattınız hesabımı ?

mary: multiden yakaladık kapattık.

ben: multi değildim ama (her suçlu suçunu inkar eder)

mary: sistemi tarayan bottan aldığı raporları gösterdi. iki hesabın giriş ip'eleri ve cookları işte .... bu iki hesapta aynı lokasyondan.

neyse mary, eski günlerin hatırına para kazandığım hesabı açtı diğerinin banını kaldırmadı. buradan bir sonuç çıkarın işte. :D

@ilyas hocam konuya bekleniyorsunuz :D

Son düzenleme:
hwid kodundan yakalıyordur fakat google sizi izlediği yok bot programı kullanırsan anormal olarak algılar manuel çalışınca browser kodlarını görüp bot olarak algılamıyor

Cidden bu tarz konular biraz fazla açılmaya başlamadı mı? Evet google dünya'nın en büyük firmalarından biri, elbette ki bizi mac adresi, modemin mac adresi vs envayi çeşit koddan yakalayabilir. Bununla ilgilenen belli bir google çalışanı ya da yazılımı olsa da bu kocaman google işi gücü bırakıp bizimle uğraşacak değil. Tahminim bizim gibi çalışan arkadaşlar ancak google'da dönen reklam gelirinin bir kaç milyonda birini oluşturuyoruzdur. O kadar abartmayalım. Burada herkesin yapması gereken daha kaliteli içerik üretip, hiç yoktan yarı özgün dahi olsa biraz yaratıcılık kullanmak ve izleyiciyi de memnun etmek olacaktır. Evet çok kızıyorum çok iyi kanallarım yakın zamanda patladı. En büyük kanalım şuan pamuk ipliğine bağlı, yarı özgün bir kanal, muhteşem geliri var, bu tarz sıkıntılar olmadan önce satmak istesem 20 binden aşşağı satmazdım sanırım. Videolarım flag yedi ama neden flag yedi, yanıltıcı başlık olmasa da ifade hatasını bile affetmiyor sofistik ingiltere izleyici mesela. Bu yüzden ötürü globalleşmek, çağa ayak uydurmak, yarı özgün de olsa bir şeyler üretmek gerektiğini düşünüyorum. Yani insanlara birşeyler sunmanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Var olan değilde biz nebze bizim elimizin değdiği (videoyu hızlandırmak, yavaşlatmak ya da renderlamaktan bahsetmiyorum) Acizane fikirlerim bunlar. Herkese bol bol kazançlar diliyorum. Ve tabi ki sahte telif ve kötü niyetli flagcılarda halen içimizde barınmaktalar. Bir çok telif ve flag halen kötü niyetli maalesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri