Google, bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı.

• Kullanıcı beratomur1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

beratomur1

Kayıtlı Üye
Bu ne illet bir sorundur yahu?

Konu ile alakalı bilgisi olan veya bir çözüm yolu bilen var ise yardımcı olabilir mi?
Gerçekten kaç gündür bir sonuç alamıyorum ne yaptıysam
Yeni yeni sorunlar türemeye başladı ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım.

Bu ne illet bir sorundur yahu?

Konu ile alakalı bilgisi olan veya bir çözüm yolu bilen var ise yardımcı olabilir mi?
Gerçekten kaç gündür bir sonuç alamıyorum ne yaptıysam
Yeni yeni sorunlar türemeye başladı ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım.

her gün defalarca denediysen ki denemişsindir haliyle ((; iki gün ara verip öyle giriş yapmayı dene hocam. o da olmazsa tam bir hafta bekleyip tekrar dene. ve giriş yaptığın tarayıcıyı kullan. geri zekalı herifler öyle bir önlem getirmişler ki insanı çıldırtırlar. hani nihai aşama da birilerinin sana yardımcı olabileceğine emin olsan kafan rahatlar ama o kısımda muamma olunca...

google bunun farkında değil ama bir çok insan bundan mağdur. ve bir çok insan ömür boyu hesaplarını yitiriyor.

Bana da bugün dört kez önemli değişikler yapmak üzeresiniz hesabınızı doğrulamamamıza yardımcı olun diye seçenek çıkıyor. doğruluyorum tekrar tekrar çıkıyor.

bu tarz sorunlarla karşılaşmamak için
portable mozilla kurun
portable tarayıcı ile her adsense için dosya ve browser açın
her seferınde hem şifreye gerek kalmaz hemde bılgılerı kaybetsenız bıle
sorun olmaz

konu biraz hortluyor ama özür dilerim.
[MENTION=78378]beratomur1[/MENTION] hocam sonuç ne oldu alabildiniz mi. aynı bela dün başıma geldi bir türlü giriş yapamıyorum

bu sorun benim 3 yıl önce başıma gelmişti kurtarma epostası ekli değildi telefon ekliydi 3 yıl sonra telefon ile kurtarmıştım

Gitti kanal hocam. Açamadım geri.
yapma be hocam :(

Kanalınıza 48 saat girmeyin. Sonra Şifremi unuttum deyip kurtarma mailine gelen kod ile şifre değiştirin sonra düzelecektir. Benim bir kanalımı öyle kurtardım.
hocam sıkıntı şu galiba bende kurtarma maili ve telefon yok :( 1 hafta girmeyecem sonra girmeyi deneyecem bakalım

bu sorun benim 3 yıl önce başıma gelmişti kurtarma epostası ekli değildi telefon ekliydi 3 yıl sonra telefon ile kurtarmıştım

hocam hiçbir şekilde şifremi unuttum bile yapmıyor. nereye girersem gireyim tek dediği google sizin olduğunuzu doğrulayamadı

Bu dertten bende muzdaribim. Tek çarem kanalı komple ortadan kaldırmak. Kendi Kanalimi nasıl kapatabilirim. Vietnamli varmı tanıdık :D

Bu dertten bende muzdaribim. Tek çarem kanalı komple ortadan kaldırmak. Kendi Kanalimi nasıl kapatabilirim. Vietnamli varmı tanıdık :D

hesaba hıcmı goremıosunz..
bıkac hafta bekleyın o hesabı telefonda acmaya calısın. acılırsa 1 haftada oyle acık bekletın bılgılerı guncelleyıp felan sanırm sonra sorun kalmz

hesaba hıcmı goremıosunz..
bıkac hafta bekleyın o hesabı telefonda acmaya calısın. acılırsa 1 haftada oyle acık bekletın bılgılerı guncelleyıp felan sanırm sonra sorun kalmz

Hocam denenecek hersey denendi bu sorunun çözümünü daha bulan çıkmadı sanırım. Tek çözüm kanalı komple kapatmak o da nasıl yapılır bilmiyorum.

Benim de başıma geldi. Çaresiz bir illet sanırım.

İki farklı kanala için giriş sorunu yaşıyordum. Telefon doğrulaması istiyordu. Daha önce doğrulamalarda kullanılmamış veya son 6 ayda kullanılmamış numara denediğimde hesaplara giriş yapabilmiştim. Videoda denk gelmiştim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri