Google Chrome'da çıkan ünlem !

C
  • Kullanıcı Cemil Canlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
C

Cemil Canlı

Guest
Merhaba arkadaşlar google chrome'dan yüklediğim videolara hep ünlem geliyor ama mozilla'dan atınca sorun çıkmıyor ve sorunda şu ki mozilla benim pc'de kısa süreli bir şekilde donuyor ben yapıcam şimdi ?

Bir nevi ünlemden kurtulma şekli:

-Ben mozilldan indirip yüklyorum.etiket girmiyorum bunun yerine açıklama kısmına yazıyorm. En önemliside abonelerin feedlerine gönderildikten sonra para kazanmaları açıyorumm.

Merhaba arkadaşlar google chrome'dan yüklediğim videolara hep ünlem geliyor ama mozilla'dan atınca sorun çıkmıyor ve sorunda şu ki mozilla benim pc'de kısa süreli bir şekilde donuyor ben yapıcam şimdi ?

11.05.14 bu arada Üyelikler mi açıldı ?

Arkadaşım ismini değiştirmeden çerceveden insanlar zorla geçirmeye çalışıyor ünlemden Tarayıcılar arasında fark yaratıp geçmek söz konusu olamaz şansına denk gelmiştir büyük olasılıkla.. Ünlem herkesin uğraştı bir sorun anladığım kadarıyla yenisin zaten..

O yüzden eşleşen geçme v.s gibi konuları oku çerceve ekle kırpma yani video edit gibi öyle geçmeyi dene.

İlginç ama dün aynı şey bende de oldu
Bir hesaba bağlı üç kanalım vardı.
İkisini crome ile açtım %80 ünlem
Kalan bir kanalı firefox ile açtım 350 videoda 6 ünlem geldi.

bende mozzilladan yüklüyorum ama ünlemden kurtulamıyorum...

bence şansdır...

bende de gitti ünlemler desem... 100 videom para kazanmaya kapalıydı. şimdi hepsini açtım. sadece 5/6 videomda ünlem var. ama yüklemeyi explorer'den 1 hafta kadar önce yapmıştım. sadece 5/6 videom ünlemde kaldı... hadi hayırlısı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri