google.com ile ilgili bir garip sorun

• Kullanıcı frax1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

frax1

Yasaklanmış
arkadaşlar google arama motorunu kullanmak istediğimde böyle bir sorun yaşıyorum. tüm tarayıcılarda durum aynı bunun bir çözümü var mı?

sorun: https://prnt.sc/1147keo

1 ay önce aynı sorunu yaşadım. Google hariç yandex ve bing kullanabiliyordum format attıktan sonra düzeldi

1 ay önce aynı sorunu yaşadım. Google hariç yandex ve bing kullanabiliyordum format attıktan sonra düzeldi

çözdüm çok şükür yav. ben google hack yiyor sandım ondan buraya konu açtım. ama sorun bendeymiş:D

Google'a bile girerken Bağlantınız Gizli değil hatası alıyorsanız (Sertifka alan adı : google.com.tr görünüyor) bilgisayarınız muhtemelen ara sunucu kullanıyordur. Bunun için;

Ayarlar > Ağ ve İnternet > Ara Sunucu (Sol Menü en altta) gidin. Betik adresi bölümünde http://127.0.0.1 ile başlayan bir adres mevcut ise durumu kapalı konumuna getirmeniz gerekiyor. Ama maalesef burada küçük bir sorun çıkıyor kapatsanız bile Ara sunucuya tekrar giriş yaptığınızda tekrar aktif olduğunu göreceksiniz. Peki nasıl kapatacağız?

Windows Tuşu’ + ‘R’ tuş kombinasyonuna basılı tutun ve açılan pencerede arama kısmına ‘regedit’ yazın ve ‘Kayıt Defteri’ni açın.
‘HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings’ kayıt defteri yolunu izleyin ve açın.
Sağ tarafta bulunan dizin listesinde ‘ProxySettingsPerUser’ atamasını göreceksiniz. Sağ tıklayın ve açılan menü listesinde ‘Değiştir’ seçeneğini seçin ve değerini ‘1’ olarak değiştirin; ‘Tamam’ butonu ile kayıt edin.Ardından ''Ara Sunucuyu'' tekrar kapattığınızda kapanacaktır.
Bütün bu işlemlerden sonra Bağlantınız gizli değil hatası çözülecektir.
İyi Çalışmalar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri