Google de İlk Sıraya Gelmek İstesem

• Kullanıcı Mirzabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Mirzabey

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.m-kmakina.com
Merhaba arkadaşlar,öncelikle araştırsam cevabını belki bulabileceğim bir sual sanırım ama benim bir aydan kısa zaman da birşeyler yapmam lazım.Şimdi ben sektörel çalışmalar yapmayı planlıyorum.Bunların başında ise kendi çalıştığım konkasör tesisi sanayi makinaları var.
Şimdi benim sorum şu kendim özgün videolar hazırlıcam ilk denemeyi de yaptım ( https://www.youtube.com/watch?v=PotwsyDAvd0&feature=youtu.be ) ( an itibariyle yükleniyor daha hd ve 12 dakkalık olduğu için geç yükleniyor.
Şimdi ben buna sağlam hem sosyal ağlardan hem de aynı içerikli sitelerden backlinkini yapacam.Ama bunun haricinde neler yapabilirim.Bu konuda bana destek ve yardımcı olabilecek birileri varmı.Bu videonun ilk sıraya gelmesi googlede benim için ok ama çok muhim mesele.İşim açısından :)

arkadaş dur hele bi soluklan bu işi yapıpta ilk sıraya yerleşmek istemeyen mi var?

Videon gizli, sektör analizi yapılıp hangi kelimede lider olduğuna göre rekabetin değişir, ekstra seo hizmeti gerekli olursa r10 dan bir hesap almayı tavsiye ederim.

Kelimeyi yazdım zaten konkasör tesisi kırma eleme tesisi gibi kelimelerde.
r10dan youtube hesabımı alayım ?
Yok hayır hedef kelimende zaten zor değilmiş kendi videonu yayınlayarak, hitlenmesini sağlayarak ilk sıraya çıkabilirsin, diğer videoların görüntülenmesi çok cılız senin görüntülenme sayın 30.000 olduğu anda video olarak en tepede olursun zaten.

Yok hayır hedef kelimende zaten zor değilmiş kendi videonu yayınlayarak, hitlenmesini sağlayarak ilk sıraya çıkabilirsin, diğer videoların görüntülenmesi çok cılız senin görüntülenme sayın 30.000 olduğu anda video olarak en tepede olursun zaten.
ne yaptın ya :D
30000 ne ...
zaten konkasör tesisi nde 1.sayfada 100 izlenmeli videolar var.

bakarsınız ilk sayfada kaç izlenmeli videolar var.ona göre planınızı yapın.

ne yaptın ya :D
30000 ne ...
zaten konkasör tesisi nde 1.sayfada 100 izlenmeli videolar var.

bakarsınız ilk sayfada kaç izlenmeli videolar var.ona göre planınızı yapın.
Videoların yüklenme tarihi baya bir eski yeni videonun yükselmesi için sağlam hit lazım çatırdatması lazım. :D Bellimi olur elin oğlu bir gelir hit yaptırır sonra hop bir bakmışsın üstüne çıkmış. :D

arkadaş dur hele bi soluklan bu işi yapıpta ilk sıraya yerleşmek istemeyen mi var?
Yok ben türküm türkçe yazarsanız anlarım.Şuan ne dediğinizi 4-5 defa düşündüm gene anlamadım.
Şimdi addmefasttan izlenme alsam bir etki eder mi ? Ya konkasör tesisi çok zor bir kelime değil ama amacım sahibinden gibi bir siteyide geçip youtube ile birinci sıraya gelmek.Nasıl bir çakallık dönüyor ortada bilmiyorum ama sahibindenin birinci olduğu kelime de biz veya başka kim gelirse bir hafta kalıyor sonra 5-6 .sayfalara geliyor bu hem benim başıma hem de bir kaç arkadaşımın başına geldi.Bende siteyi tehlikeye atmaktansa youtube ile şansımı denemek istedim :)

Yok ben türküm türkçe yazarsanız anlarım.Şuan ne dediğinizi 4-5 defa düşündüm gene anlamadım.

Şimdi addmefasttan izlenme alsam bir etki eder mi ? Ya konkasör tesisi çok zor bir kelime değil ama amacım sahibinden gibi bir siteyide geçip youtube ile birinci sıraya gelmek.Nasıl bir çakallık dönüyor ortada bilmiyorum ama sahibindenin birinci olduğu kelime de biz veya başka kim gelirse bir hafta kalıyor sonra 5-6 .sayfalara geliyor bu hem benim başıma hem de bir kaç arkadaşımın başına geldi.Bende siteyi tehlikeye atmaktansa youtube ile şansımı denemek istedim :)

Hocam siyahla belirttigim yer saçma olmamış mı zaten arkadaş türkçe yazmış ?

Google ilk sıraya çıkmak için başlık etiket ve açıklama da doğru yerleşim ve doğru biçimde link inşaası yapman gerekiyor.
Rekabetsiz anahtar kelimelerde fazla bir şey yapmadan google da ilk sıraya çıkabilirsin ama zorlu olan anahtar kelimelerde doğru linkleme yapmak şart...

İstersen skype ekle konuşalım.

Merhaba arkadaşlar,öncelikle araştırsam cevabını belki bulabileceğim bir sual sanırım ama benim bir aydan kısa zaman da birşeyler yapmam lazım.Şimdi ben sektörel çalışmalar yapmayı planlıyorum.Bunların başında ise kendi çalıştığım konkasör tesisi sanayi makinaları var.
Şimdi benim sorum şu kendim özgün videolar hazırlıcam ilk denemeyi de yaptım ( https://www.youtube.com/watch?v=PotwsyDAvd0&feature=youtu.be ) ( an itibariyle yükleniyor daha hd ve 12 dakkalık olduğu için geç yükleniyor.
Şimdi ben buna sağlam hem sosyal ağlardan hem de aynı içerikli sitelerden backlinkini yapacam.Ama bunun haricinde neler yapabilirim.Bu konuda bana destek ve yardımcı olabilecek birileri varmı.Bu videonun ilk sıraya gelmesi googlede benim için ok ama çok muhim mesele.İşim açısından :)
Hocam videonun tepeye cikmasini saglayabilirim. 15 dk cikaririm. Ama bu surekli bi is cikaririm 3 4 gun sonra iner. Eger siten falan varsa onlar icinde bi seo calismasi yaparim. Aylik 500 tl ye seo hizmeti verebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri