Google Dns An İtibari İle Kapandı

s.a arkadaslar.bırsey soracam. az once bı yere gıttım malum dns degıstıgı ıcın cogu yer ınternete erısemıyor. ordakı modem kablosuz ve 7 tane masaustune kablosuzdan baglanıyorlar... dns lerı otomatık algıla dedıgım halde yıne baglanmıyor ne yapmam lazım

---------- Mesaj saat 11:06:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:06:04 civarında gönderildi. ----------

ttnetın dnslerını kullandım yıne baglanmıyor

---------- Mesaj saat 11:06:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:06:25 civarında gönderildi. ----------

ag baglantılarımdan aga baglan dedıgımde baglantı basarısız yazıyor

arkadaslar yokmu yardımcı olucak

Yandex Dns kullanın beyler.
77.88.8.8
77.88.8.1

ben herseye dns siz giriyorum işi bileceksin ama işi yapmayacaksın

url bazlı engelleme gelince hiç bir dns çalışmayacak diye biliyorum :)

ben girebiliyorum 8.8.8.8/8.8.4.4 ile şimdi bu konuyu görünce dns i kontrol ettim acaba değiştirdim mi diye ama hala google dns ile internete erişebiliyorum twitter'a da giriyor, yassah daha bana gelmemiş anlaşılan :D

google dns lerini daha önce de engellemişlerdi. sonra açılmıştı. yine aynı şey olur

Beyler suan hiçbir dns ile giriş yapamadım, giriş yapabilen var mı ¿

malesef buda işe yaramadı dün akşam konusunu açmıştım arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular fakat bugün itibariyle yine youtube'a giriş yapamıyorum..

Hocam hosts islemini uyguladiysaniz o islemi iptal etmeniz gerekiyor.

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri