Google Fiber İnternet'in Upload Hızına Ulaşacak Sanal Sunucu Var mı ?

ilyas

Kayıtlı Üye
google dünyanın en hızlı upload değerlerini USA'nın bazı eyaletlerin de fiber alt yapısıyla satışa sunmaya başladı. aşağıda ki tablo da google fiber internet'in hız testi var. upload değeri neredeyse saniye de 100 mb'a vurmuş durum da buda dakika da 6 gb yapar. böyle bir upload hızını karşılayabilecek bir sanal sunucu var mı ?

52329085937680963647-1.jpg

Son 25 yıl içinde Türkiye'de bu hızı kullanamıyacağımıza eminim.

torunlarım anca görür bunun yarısını

google dünyanın en hızlı upload değerlerini USA'nın bazı eyaletlerin de fiber alt yapısıyla satışa sunmaya başladı. aşağıda ki tablo da google fiber internet'in hız testi var. upload değeri neredeyse saniye de 100 mb'a vurmuş durum da buda dakika da 6 gb yapar. böyle bir upload hızını karşılayabilecek bir sanal sunucu var mı ?

52329085937680963647-1.jpg

Hocam turkcel super online ile 1gb hat çektirebilirsiniz. Fakat aylık 1k tl ödemeniz lazım :)

şuan ttnet ve superonline profosyonel akk olmayan iki tane fiber internet kullanıyorum ikisine ödediğim toplam miktar 450 tl aylık. ttnet'in bana verdiği upload değeri saniye de 200 kb, superonline nın bana verdiği upload değeri 500 kb :)

fanteziye kaçıp türkiye de aramıyorum zaten sanal sunucu performans olarak google fiber internet'e yakın değerleri sağlayacak bir yer var mı ? önümüzde ki ay değişik bir projeye başlıyorum.

İşin ilginç tarafı bu internete ödedikleri para 200 liradan fazla değil komik değil mi :D Tğrkiyede olsa bu forumdakı herkes evine çektirir :D

değerli kardeşim, onların hepsi yanıltmaca 1000 mbps download deyip kandırıyorlar, upload değerlerine bakarmısın. 20 mbps yani saniye de 2 mb :) ttnet hele daha vahim 1000 mbps fiber'e 2 mbps yani 200 kb upload veriyorlar :D

Hocam turkcel super online ile 1gb hat çektirebilirsiniz. Fakat aylık 1k tl ödemeniz lazım :)

değerli kardeşim, onların hepsi yanıltmaca 1000 mbps download deyip kandırıyorlar, upload değerlerine bakarmısın. 20 mbps yani saniye de 2 mb :) ttnet hele daha vahim 1000 mbps fiber'e 2 mbps yani 200 kb upload veriyorlar :D

google fiberi denedin mi peki onda da kağıt üstünde konuşuyorsun,sonuçta bir yeri referans alıcaz

beni özgüne başlamaktan en çok alıkoyan olay Ülkemizde verdikleri bu upload hızı.

TR'deki yüksek hızlı paketlerin sorunu bu.

Aynen söylediğin gibi, 10Mbit download veriyor, 2Mbit upload.

Şaka gibi..

new york eyaletin de oturmuyorum belki 20 30 yıl sonra google fiber alt yapısıyla türkiye'ye de gelebilir bilemiyorum yada 2 3 yıl sonra ben USA'ya taşınırım orada tecrübe etmiş olup paylaşırım. şimdi tecrübe edenlerin hız değerlerini paylaştım. bu değerleri görebileceğim bir sanal sunucu arıyorum.

google fiberi denedin mi peki onda da kağıt üstünde konuşuyorsun,sonuçta bir yeri referans alıcaz

---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:14 ----------

1000 mbps download için en az 100 mbps upload değeri olması lazım yoksa download hızı darboğaz sorunuyla karşı karşıya kalır.

TR'deki yüksek hızlı paketlerin sorunu bu.

Aynen söylediğin gibi, 10Mbit download veriyor, 2Mbit upload.

Şaka gibi..

Hizli diye butun islerinizi bu internetten yapabileceginizi saniyorsaniz yaniloyorsunuz. Torrentten film, dizi indirdiginiz an servis saglayicidan uyari aliyorsunuz 3. uyariyi aldiginizda internet kullaniminiz yasaklanir ve mahkemeye verilebilirsiniz. Basima gelenleri yaziyorum.

dikkat edersen türkiye de bütün internet servis sağlayacaları download değerlerini kocaman puntular halinde yazarken upload miktarları bit kadar yazıyorlar. ben zaten türkiye de olağan üstü upload değerleri peşinde değilim. ben evden çalışıyorum ama hd projem için upload hızı google fiber internet'in değerlerine yaklaşacak bir sanal sunucu arıyorum.

Bu konuya bakarken konuda şöyle reklam cıktı.
https://www.fixnet.com.tr/anasayfa

İstanbul dahil olmak üzere Türkiye’nin neredeyse bütün şehirlerinde fiber internetin önünde engeller bulunuyor. Belediyelerden izin koparamayan ya da talep edilen yüksek ücretleri ödemeye yanaşmayan şirketler fiber internet altyapısı için caddeleri kazamıyor.

Anadolu şehirleri de dahil birçok şehir ‘zengin’ internet altyapısı sağlayan şirketlere yüksek rakamlar talep edip, Türkiye’deki fiber internet bağlantısına darbe vuruyor.

Fiber teknolojisi Kansas'ı ihya etti, Türkiye engellerle boğuşuyor

bizde yapacak olana engel koyuyorlar ne hizı ne hizmeti :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri