Google Fiber İnternet'in Upload Hızına Ulaşacak Sanal Sunucu Var mı ?

1 Saatlik özgün video yaptım 1080p 4 günde yüklendi oda izlenmedi :D

ben bi buçuk yıl önce Oyun ilk çıktı günden itibaren, gta V videolarını çekiyordum Plastionda kaydet, pc ye at v.s 10 bölüm falan çekmiştim :d 1er2 şer k izlendiler 3-4 haftada ama devamını getiremedim, getirmek içimden bile gelmedi render çekiyordum 1 gb çıkıyordu 5-6 saat atması aynı şekil 5-6 saat. ve bunlarla ilgilenirken tüm vaktini alıyor mecburen özen göstermek zorunda v.s kalıyorsun..

Bende fazla dayanamadan sildim videoları tam gaz spam devam dedim :D

o upload hızı artmadanda başlamayı düşünmüyorum :D

ben bi buçuk yıl önce Oyun ilk çıktı günden itibaren, gta V videolarını çekiyordum Plastionda kaydet, pc ye at v.s 10 bölüm falan çekmiştim :d 1er2 şer k izlendiler 3-4 haftada ama devamını getiremedim, getirmek içimden bile gelmedi render çekiyordum 1 gb çıkıyordu 5-6 saat atması aynı şekil 5-6 saat. ve bunlarla ilgilenirken tüm vaktini alıyor mecburen özen göstermek zorunda v.s kalıyorsun..

Bende fazla dayanamadan sildim videoları tam gaz spam devam dedim :D

o upload hızı artmadanda başlamayı düşünmüyorum :D

Kayıt cihazı arayan sizmiydiniz hocam öyle bir konu hatırlıyorum :D

Sanirim 14 aylik tahmini sure vermislerdi. Benim yasadigim sehir, Google fiber'in gelecegi yerlerden birisi. Sabirsizlikla bekliyorum :)

ttnet bir de almanya yı geçtik diye reklam çıkarmış ya ...
ne yalancı sahtekar bir firma.
almanya yı geçtiysen biz salakmıyız almanya lokasyon sunucu alıyoruz.

abi ben o reklamı gördüm saydırdım
ne yüzsüz adamlar anlamak mümkün değil
gerçi süperonline ın onlarda kalır yanı yok al birini vur ötekine

Almanyayimi gecmisler? Once benim eve internet baglasinlar. Kutular uzakmis bilmemne 2 aydir ugrasiyorum internet baglatamadim eve. En son vazgectim. 3g baglaniyorum.

upload hızlarını yükseltmedikten sonra download hızları da sıkıntı çıkaracaktır. direk link dışın da download yapılamaz bu upload hızlarıyla çünkü torrent gibi karşılıklı bağlantılar da upload harekete geçecektir buda download hızın da darboğaz oluşmasına sebeb olacaktır.

mesela ben 1000 tl verip ttnet 1000 mbps (saniye de 100 mb indirme) fiber internet paketini alsam bile torrent indirmelerim de saniye de 2 yada 3 mb olarak download yapacağım çünkü upload hızı saniye de 200 kb olduğu için indirme hızın da müthiş bir dar boğaz oluşmasına sebeb olacaktır. sözün özü servis sağlayıcılarının download hızlarına bakmayın çünkü upload hızı artmadıkca download hızları da sağlıklı olmayacaktır. saniye de 100 mb download vereceksen en az yarısı kadar upload vereceksin ki, o sözünü ettiğin download hızlarını görelim hacı.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri