google herkesi izliyor

Google'a kadar bizi izleyen daha çok yer var :) örneğin ücretsiz dağıtılan programlar. Google en azından güvenilir.

çerezleri silsen ne olacak? senin kim olduğunu biliyor. modeme reset atarak google mi kandırmayı düşünüyorsun?

Ne kadar Boş konular açılıyor şu Konu Dışına.
Yine Ana Sayfada görünüyor, Yorum yazıyoruz Anlamıyorlar.
İlla tek tek anlatayım.

Bak şimdi elturqo bu Google kurulduğundan beri Logları tutuyor, Sen daha yeni öğrenmiş gelmiş bir hışımla konu açmışsın.
:D

Adamlar her gün-hafta-ay-yıl Dünyada en çok aranan kelime en çok girilen site diye veriyorlar.
Tr'de en çok adlut içerikli siteler aranıyor ve giriyor
bunuda ek vede Gereksiz bilgi olarak ben yazayım.

aramalar hesap ayarlarından kanal ayarlarından silinebiliyor. ama tutuyor mu tutuyor. attığınız mailleri bile kontrol edip geçen kelimelere göre reklam çıkartıyor. bi ara tartışması olmuştu maillerimizi okumasın diye.

Ne kadar Boş konular açılıyor şu Konu Dışına.
Yine Ana Sayfada görünüyor, Yorum yazıyoruz Anlamıyorlar.
İlla tek tek anlatayım.

Bak şimdi elturqo bu Google kurulduğundan beri Logları tutuyor, Sen daha yeni öğrenmiş gelmiş bir hışımla konu açmışsın.
:D

Adamlar her gün-hafta-ay-yıl Dünyada en çok aranan kelime en çok girilen site diye veriyorlar.
Tr'de en çok adlut içerikli siteler aranıyor ve giriyor
bunuda ek vede Gereksiz bilgi olarak ben yazayım.

Hışımla konu açtığımı da nerden çıkardın?
ben bilmeyenler varsa diye açtım. demek ki paylaşmamak lazım.
Bana çok bilmişlik taslayıp anlamıyorlar gereksiz konu açıyorlar gibi tuhaf ithamlarda bulunmuşsun. kardeşim madem ilgilenmiyorsun o zaman girmezsin konuya msj yazmassın. Hem sen benim ne bilip bilmediğimi nerden biliyorsun?
Bu kibir nedir arkadaş?

Hışımla konu açtığımı da nerden çıkardın?
ben bilmeyenler varsa diye açtım. demek ki paylaşmamak lazım.
Bana çok bilmişlik taslayıp anlamıyorlar gereksiz konu açıyorlar gibi tuhaf ithamlarda bulunmuşsun. kardeşim madem ilgilenmiyorsun o zaman girmezsin konuya msj yazmassın. Hem sen benim ne bilip bilmediğimi nerden biliyorsun?
Bu kibir nedir arkadaş?

Ben orda Yeni Bilmiş gibi açmışsın dedim.
Yeni bildiyorsun demedim.
Daha aradaki farkı anlamışsın.
Benim yazdığım mesajı sen beğenmemişsinki gelip ilk mesajda alıntı yapıp birşeyler demeye çalıştın bende olayları izah ettim.

Kanallar neden spamdan kapanıyor, Google için ne gibi önlem alırız diye milyon tane konu var forumda.
Neden var?
Bu sebeplerden dolayı var zaten.

Ben orda Yeni Bilmiş gibi açmışsın dedim.
Yeni bildiyorsun demedim.
Daha aradaki farkı anlamışsın.
Benim yazdığım mesajı sen beğenmemişsinki gelip ilk mesajda alıntı yapıp birşeyler demeye çalıştın bende olayları izah ettim.

Kanallar neden spamdan kapanıyor, Google için ne gibi önlem alırız diye milyon tane konu var forumda.
Neden var?
Bu sebeplerden dolayı var zaten.

Konun kanallarla ne alakası var. sadece bilgi amaçlı bir paylaşımdı. Allah selamet versin hocam. daha fazla senle tartışmak istemiyorum.

Yöneticiler konuyu kapatırsa sevinirim. Başka konuda zaten açmam artık.
Rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın.
@mNote @Incubus

Konun kanallarla ne alakası var. sadece bilgi amaçlı bir paylaşımdı. Allah selamet versin hocam. daha fazla senle tartışmak istemiyorum.

Yöneticiler konuyu kapatırsa sevinirim. Başka konuda zaten açmam artık.
Rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın.
@mNote @Incubus

Bana kızıp konu açmam felan dediysen Forum benim değil, yönetici felanda değilim.
Bu kadar alıngan bir kitle ancak bu forumda var herhalde.
Bir üyeye kızıp birdahada paylaşım yapmam diyen.

kullandığınız google hesabı sayesinde izlior. google hesabında kayıda geçiyor tarayıcıda her yaptığınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri