Google hesabım kapandı ama..

thedarkruling

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar adsense hesabı olan mailimin google hesabı kapandı adsense ye bağladığım kanallar var açık duruyor para kazanma sekmesinde sorun gözükmüyor adsense yi kurtarma şansımız varmı ?

Arkadaşlar kapanan kanalıma girip google hesabını silmek istiyorum ama sms onayı istiyor. Bir türlü yapamadım. Kendi numaram eş dost hepsini çok fazla kullandım mimlenmesin diye uygulama arıyorum ama yok. talk2, textplus, nextplus bunların hiçbiri işe yaramıyor. Var mı bilen bir tane çalışan uygulama?

Arkadaşlar kapanan kanalıma girip google hesabını silmek istiyorum ama sms onayı istiyor. Bir türlü yapamadım. Kendi numaram eş dost hepsini çok fazla kullandım mimlenmesin diye uygulama arıyorum ama yok. talk2, textplus, nextplus bunların hiçbiri işe yaramıyor. Var mı bilen bir tane çalışan uygulama?

Hocam o numaralarla 2 tane sesli mesaj 2 tane sms alınabiliyor haberiniz olsun, onun dışında her tarafı talaf ettim ama malsef bu kanallar için telefon sistemi bulamadım

Hocam o numaralarla 2 tane sesli mesaj 2 tane sms alınabiliyor haberiniz olsun, onun dışında her tarafı talaf ettim ama malsef bu kanallar için telefon sistemi bulamadım

3-4 kere yeni üyelik alıp yapmama rağmen yine de google bu numara doğrulamak için kullanılamaz diyor. E napıcam, kanalı silmiyim mi :D Spam kanal kaldı öyle. Zarar vermesinden korkuyorum.

Adsense hesabına başka bir maili yönetici olarak ekle, daha sonra eski mailin yöneticiligini kaldır ve o maili komple sil, bir sorun olmadan devam edersin geçmiş olsun.

Hocam google hesabım devre dısı kalmıs adsense ye nasıl ulaşıcam ?

Adsense devre dışı kaldıysa kanalların para kazanmaları gitmeden hemen partnerlere taşımalısın kanalları. yoksa komple gidecek para kazanmaların. Başka adsenseye taşısanda para kazanman gidecektir. partnere taşı acilen.

Adsense devre dışı kaldıysa kanalların para kazanmaları gitmeden hemen partnerlere taşımalısın kanalları. yoksa komple gidecek para kazanmaların. Başka adsenseye taşısanda para kazanman gidecektir. partnere taşı acilen.

Kanalların pek bir önemi yok benim için önemli olan adsense hesabı kurtaramazmıyız pub id ile ?

giremiyorum ki hocam şifreyi yazdıktan sonra bu kısım geliyor

daha fazla bilgi linkinden acılan sayfada form dolduracaksınız . mail adresi ve kurtarma maili vs. bilgilerinizi girin daha sonra alttaki bölüme hesabımın geri iadesi gibi bir cümle kullanın.
Yazdıgınız kurtarma mailine bir mail gelecek o mailden sonra telefon dogrulaması ile giriş yapabilirsiniz.
Daha sonra da google.com/adsense adresinden baglı mail ile giriş yapıp yönetici vs. ayarlarınızı değiştirin.Ama unutmayın yeni maile yönetiilik verip onayladıktan sonra eskisini yöneticilikte atıp eski maili Google+ , yt kanalı ve hesabımın tümü dahil sırayla silmeniz gerekir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri