Google+ hesapları yüzünden kullanılamama sorunu çözen var mı?

R
  • Kullanıcı remeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Merhaba;
Bir hesapta barındırdığım kanalların hepsi boş google+ hesapları yüzünden kullanılamıyor. Bundan sonra ilşkilendirmeyi kaldıracağım ama mevcut kanalların kurtarılması için ne yapmalı. Daha önce başına gelmiş ve sorunu halletmiş bir arkadaş çözüm sunarsa sevinirim.
Hata: Google+ sayfanız askıya alındığı için YouTube kanalınız devre dışı bırakıldı. Google+ sayfanıza göz atın.

Arkadaşım aynı sebebten benimde kanallarım gitti. Malesef alt kanallar için google+ bağlantısını kesme gibi bir secenek yok sayfayı sil seceneği var bunu yaparsanız kanal ve kanal içeriğinizde gidiyor malesef. şuan için çözüm yok bildiğim kadarı ile..

Edit : kapanan 2 kanala ait google+ sayfasını askında çıkardım ama youtube kanalı hala kapalı.

Arkadaşım aynı sebebten benimde kanallarım gitti. Malesef alt kanallar için google+ bağlantısını kesme gibi bir secenek yok sayfayı sil seceneği var bunu yaparsanız kanal ve kanal içeriğinizde gidiyor malesef. şuan için çözüm yok bildiğim kadarı ile..

Edit : kapanan 2 kanala ait google+ sayfasını askında çıkardım ama youtube kanalı hala kapalı.

Sanırım youtube ve google + departmanları iletişimsizliğin tavanındalar. Kanal açmayı youtube kendi öneriyor, bir hesaptan açılan multi kanalın google + sayfalarının gerçek kişiyi temsil etmeyeceğini tahmin etmek zor değildir sanırım kendileri için.

Sanırım youtube ve google + departmanları iletişimsizliğin tavanındalar. Kanal açmayı youtube kendi öneriyor, bir hesaptan açılan multi kanalın google + sayfalarının gerçek kişiyi temsil etmeyeceğini tahmin etmek zor değildir sanırım kendileri için.

Aynen öyle YT 500 kanala kadar izin veriyor ve bunlara google+ tı mecbur bırakıyor peki 500 google+ sayfası nasıl gerçek 500 kişi olsun ki.. hepsi bir kişiye ait olur..

Bu sorunu çözmek için ana hesaba baglı google+ olması lazım alt kanallar için bunu mecburi yapmamalı..

Cevap: Bu sorunu çözen var mı?

Bendede oldu yalnız bir hesabın kopyası şeklinde öyle olan hesaba tıkladım google plus sayfasına gittim sayfayı sildim o kanal silindi.

sayfayi nasil siliyoruz dostum ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

plus sayfasına git ayarlar bölümüne gir en altta sayfayi sil yazıyor ama sayfayı silmeden önce kanal ile bağlantısını kesmeniz lazım..

Not. sayfa silinirse kanalda silinir.

kanalim erisime kapatildi ;) silinsin gitsin . tesekkurler

---------- Mesaj saat 01:04:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:51:05 civarında gönderildi. ----------

plus sayfasına git ayarlar bölümüne gir en altta sayfayi sil yazıyor ama sayfayı silmeden önce kanal ile bağlantısını kesmeniz lazım..

Not. sayfa silinirse kanalda silinir.

ayarlari bulamadim dostum :S

kanalim erisime kapatildi ;) silinsin gitsin . tesekkurler

---------- Mesaj saat 01:04:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:51:05 civarında gönderildi. ----------

ayarlari bulamadim dostum :S

profiline gir üstte incelemeler yazıyor ona tıkla sonra google+ayarlarını kullan diye bir bağlantı var ona tıkla.

hocam bende google+ ile bağlantıyı kes diye birşey yok ayarlarda,
gelişmişde de yok. Nasıl bu kanalın google+ ile bağlantısını kesicem ? buda gitmesin.

r8tg.png

Alt kanalların google+ bağlantısı silinmiyor sanırım.
Dün 5 adet kanalım gitti bu şekilde.
Kazanç düştü sıfıra.
İpimi çektiler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri