Arkadaşlar öncelikle Merhaba böyle bir konu açıldımı bilmiyorum ama ben açmak istedim 
Şimdi size kolayca istediğiniz şeyin videosunu bulmanızı yardımcı olucam google amca sayesinde (isterseniz zaman seçip en yeni videoları bulabilirsiniz)
Örnek : Justin Bieber
Son 1 Saat önceki Videolarını Bakalım
Bu videolardan birisini seçip kendi kanalınızda paylaşabilirsiniz
İpucu:
Bunlardan herhangi biri 1 saat(veya daha fazlası) önce paylaşılmış pek fazla abonesi yok ama +300-400 kişi izlemişse o video patlama yapmıştır onu yt hesabınızda paylaşmanızı tavsiye ederim.
Arama Araçlarında Seçebileceğiniz Seçenekler :
Türk Web Siteleri veya Dünya Çapında Web Sitelerindeki Videolar
Video Süreleri : 0-4 dk. , 4-20 dk , +20 dk.
Paylaşılan Zaman : Son 1 Saat Önce , Son 24 Saat , Son 1 Hafta ,Son 1 ay , Son 1 Yıl, Tüm Paylaşımlar
Kalite : Her Kalite , Yüksek Kalite
Altyazı : Tüm videolar,altyazılı videolar
Kaynak : youtube.... (onun gibi 4 site daha,yazmaya üşendim
)
Bu forum altında herhangi sorularınız varsa bildiğim kadarıyla cevap verebilirim İyi Forumlar...
Şimdi size kolayca istediğiniz şeyin videosunu bulmanızı yardımcı olucam google amca sayesinde (isterseniz zaman seçip en yeni videoları bulabilirsiniz)
Örnek : Justin Bieber
Son 1 Saat önceki Videolarını Bakalım
Bu videolardan birisini seçip kendi kanalınızda paylaşabilirsiniz
İpucu:
Bunlardan herhangi biri 1 saat(veya daha fazlası) önce paylaşılmış pek fazla abonesi yok ama +300-400 kişi izlemişse o video patlama yapmıştır onu yt hesabınızda paylaşmanızı tavsiye ederim.
Arama Araçlarında Seçebileceğiniz Seçenekler :
Türk Web Siteleri veya Dünya Çapında Web Sitelerindeki Videolar
Video Süreleri : 0-4 dk. , 4-20 dk , +20 dk.
Paylaşılan Zaman : Son 1 Saat Önce , Son 24 Saat , Son 1 Hafta ,Son 1 ay , Son 1 Yıl, Tüm Paylaşımlar
Kalite : Her Kalite , Yüksek Kalite
Altyazı : Tüm videolar,altyazılı videolar
Kaynak : youtube.... (onun gibi 4 site daha,yazmaya üşendim
Bu forum altında herhangi sorularınız varsa bildiğim kadarıyla cevap verebilirim İyi Forumlar...