Google ilk sayfaya 5 dakikada nasıl çıkılır?

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Hocalar ben şunu tam anlamadım.
Bu işlemi yapınca doc belgesi en üstte cıkıyor tmm ama site yada blog için faydası nasıl olcak? Yazıdan backlinkmi vericez?

Yüksek izlenim alan bir kelimeyi google aratsak, o konuyu indexlesek konuda 1 fotoğraf koyup bloggera yönlendirsek belki işe yarar :)

ben denedim denedim ancak birakın üst sayfalarda çıkmayı sharing link index bile almadı. yanlış yaptığım bir şey yok. 1 saat oldu hala tık yok. 6-7 tane içeri kattım en sonra tamamen özgün bişey attım web de yok yine olmadı hiç indexlenmedi :) sharing linklerini pingleyeceğim :)

güzel paylaşım uzun zamandır kullanıyorum video için değil ama web sitelerim için trafik ve seo için çok harika bir yöntem 1 değil 1 den fazla döküman paulaşımı yapın derim paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım çok kaliteli teşekkürler hocam fakat aklıma takılan bir sorum var benim news kayıtlı haber sitem var bana ne gibi bir faydası olabilir ? sadece bu yöntemle backlinkmi alabiliriz yani sitelere uygulansa yöntem 10 numara emeğe saygı :)

Paylaşım çok kaliteli teşekkürler hocam fakat aklıma takılan bir sorum var benim news kayıtlı haber sitem var bana ne gibi bir faydası olabilir ? sadece bu yöntemle backlinkmi alabiliriz yani sitelere uygulansa yöntem 10 numara emeğe saygı :)

Bir haberin konusunun çok azını indexlettir google driverde devamını yönlendirme yap kendi sitene hocam hit çekersin :)

Yine harika bir paylasim :)

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam sanırım botunu cıkardı bu hintliler bunun cok alakasız konularda bile bu taktik önüme geliyor
teşekkürler forumda paylastıgınız icin
2 ay önce denk gelmiştim bu seo şekline hoşuma gitmişti bir çok arkadasa faydası olacaktır

Allah razı olsun hocam özgün kanal videolarında uygularım bu yöntemi teşekkürler.

Son bir saatte çıkıyor fakat genel sıralamada çıkaramadım ben :/ Varmı aynı sorunu yaşayan ?

android türkiyem diye dosya oluşturdum pingledim 10 dk oldu googleye düşmedi

bir kaçtane dizilerden dosya oluşturdum pingledim yönlendrme yaptım videoma bakalım bir kaç gün geçsin yazarım sonucu :)

Teşekkürler de bunun ne anlamı var onu anlamadım. Ayrıca senin anahtar kelimen yok anahtar paragrafın var. Bu şekilde uzun yazıyı zaten senden başka biri yazmamış olacağı için ilk sayfada çıkıyor olman çok normal. Asıl çıkmasa sıkıntı olur. Boş iş bunlar. Emek olmadan yemek yok. Site işleri çok zordur. Böyle kolay olmuyor malesef.

Son düzenleme:
Nasıl anlatalım hocam , site işlerini bildiğinize göre bunu anlamanız gerekirdi.

bi indiriyim dedim beceremedim ya :D nereden indirmeye çalışsam hata alıyom :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri