Google+ isim politikası yüzünden kapanan kanallarım.

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Youtube yine darbeleri art arda vurmaya başladı.Bi 15 20 gün kazandık.Hemen gözüne battık youtube'un.
Önce bir kanalımı hiçbir yanıltıcı içerik,yanıltıcı başlık,yanıltıcı etiket,yanıltıcı açıklama ve yanıltıcı küçük resim olmadan topluluk ihlalinden dolayı kapattı.Haftada sadece 1 gün video attığım kanaldan bahsediyorum.

Bugün adsense bi girdim 300 tık diyor dedim aha tüm para kazanmalar gitti kanalları kontrol etmeye başladım. 40k İzlenen ve 100k ya kadar yolu olan bir videoma 3.taraf vermiş kalkmıyorda onu sildik.O kanal da boşaldı etti 2

Bugün de 2 içinde 30k 50 k 130k ve 25 k izlenen 4 video olan kanalımı google+ isim politikasına uymadığımdan dolayı askıya almış. etti 3

Ardından diğer kanalları kontrol edeyim dedim.Yine içinde izlenen videoların bulunduğu bir kanalımı google+ isim politikası zımbırtısından askıya almış etti 4​

Şimdi google+'nın belli başlı faydaları var örneğin:
ujrqg.png

Ama google+ dan dolayı bugun 2 kanalım kapandığı için tüm kanalların bağını koparacağım.Kanala girdiğimde bu yazıyor.
ujrg7.png

Arkadaşlar şimdi benim sorum şu.Topluluktan kapanan kanal adense'e zarar verir dediniz gmailiyle beraber komple yok ettim.

Şimdi g+ dan giden iki kanalı da getirmenın yolu yoksa eğer kanalları silmek istiyorum.İkisine de bağlı alt kanal var iyi izlenimli onlar gider diye silemiyorum gmaili o yüzden kanalları sileceğim.ama önce tabii ki sorum:

g+ ad politikası yani benim ki başka isim ( kurum ismi vs ) kullanmaktan askıya alınan kanalları kurtarmanın yolu var mıdır?
Şimdiden teşekkürler,bol kazançlar.

plus hesabındaki isimleri asdas asdas diyemi gözüküyordu ? sallamasyon isimmi koydun yani.yada atıyorum selçuk inan gibi gerçek bir isimlemi koymuştun

işte problem bu malesef.o tarz bir olay 2 ay önce benimde başıma geldi.Bundan sonra plus hesaplarını aynı facebook gibi düşün gerçek isim ve soyisim olarak koy bir kaç topluluğa katıl bir kaç kişi ekle profil resmi koy ki askıya alınmasın.Ayrıyetten bildiğin kadarıyla plus hesapları askıya alındıktan sonra kurtarılmıyor

nedir arkdas bu plus tan çektiğimiz !!!

Artık kanalları da plustan ayıramıyoruz.Nasıl b'şey arkadaş.İlla ürününü kullandıracak herkese.

işte problem bu malesef.o tarz bir olay 2 ay önce benimde başıma geldi.Bundan sonra plus hesaplarını aynı facebook gibi düşün gerçek isim ve soyisim olarak koy bir kaç topluluğa katıl bir kaç kişi ekle profil resmi koy ki askıya alınmasın.Ayrıyetten bildiğin kadarıyla plus hesapları askıya alındıktan sonra kurtarılmıyor

bakalım forumdakı tecrubelı arkadaşlar ne dıyecek.Yok daha işim olmaz plus mlus sildim hepsinin g+ sını onla mı ugrasıcam ısım polıtıkası cart curt.

---------- Mesaj saat 23:00:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:56:31 civarında gönderildi. ----------

nedir arkdas bu plus tan çektiğimiz !!!

Valla de te fabula narratur'un da dediği gibi adamlar facebook'a kafa tutmaya calısıyor o yüzden ne ımkan varsa kullanıyorlar.

Arkadaşlar bu kanlalları kurtarmanın yolu yoksa sileceğim biri bilgilendirme yaparsa iyi olur.

Abi yt hesaplarını ne yapın ne edin bence +'ya bağlamayın. Tamam özgün çalışıyorsanız veya çok güvendiğiniz kanalınız varsa kanal içinde ki videolar sağlam ise google + kalabilir.
Ama spam veya video atıyorum ama ne kadar sağlıklı emin değilim gibi düşündüğünüz an google+ da kalması son bir haftadır sağlıklı değil.

son zamanlarda forumda adını en çok duyduğumuz şeylerden birisi googla + ...iyi bişeyy mi kötü biişey mi anlamadım !

google+ ile bağlantısını kesin kanal açarken.

geçmiş olsun [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ...ben kanalı açar açmaz google+ ile bağlantısını kesiyorum yoluma devam ediyorum.şu ana kadar hiç sıkıntım olmadı , kimseninde olmaz inşAllah.

geçmiş olsun [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ...ben kanalı açar açmaz google+ ile bağlantısını kesiyorum yoluma devam ediyorum.şu ana kadar hiç sıkıntım olmadı , kimseninde olmaz inşAllah.

geçişi kolay olsun diye alt kanal yaptım ondan kesemıyorum hocam :(

Kanalım açılmış çok enteresan bir olay :)
edit1:kanalımdaki tüm aboneler silinmiş 1k :(

14.11.13 - 21.11.13

Demekki isim politikasından giden kanallar 1 haftada açılıyor ;)

hocam isim politikasından kapandığında ismi değiştirdinizmi ? Ben,mde bugun isim politikasından askıya alınmış ismi doğrulamamı veya ismi değiştirmemi istedi

Size net bir cevap söyleyim kısa ve öz

1- Adsense hesabına ait ne kadar para kazanması kapatılan varsa silin. Gerekirse Gmaili Komple Silin [Ama silin Emin olun 1 tane bile bırakmayın]
2- Hesap Ayarlarından Youtube yi 48 Saat devre dışı bırakın
3- Yeniden Başlıyoruz ....
4- Plus uzantılı kanal açıyorsanız Google Plus ile bağlantısını Kesin
5- Sadece Gmail olarak kullanıyorsanız Google Plus İle ilişkilendirin [Ama isim soy isim alırken özen gösterin ]
6- 2 telif yemiş kanalınız varsa direk SİLİN !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri