Google+ İsmi

• Kullanıcı technox1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bu konuda korkacak bişi kalmadı arkadaşlar. Ben dahil bi çok kişi geri bildirim göndermiş olacakki artık Google alt kanallara baglı google+ profillerinizi google+ sayfası olarak değiştiriyor, tabi bilincli yada bilincsiz onca milletin canını yaktıkdan sonra. Geçen günlerde açıklamasını yapmıştım.

Sizin bunu kontrol ederek kanala bağlı google+ ürününün sayfamı, profilmi olduğunu ayırmanız gerekiyor eğer sayfa ise ne isim verirseniz verin yeterki ana profiliniz gerçek bir kişiyi ve ismi temsil etsin.

Kısaca alt kanallara baglı google+ profillerinizi düzenle kısmından güncelleyip bir kaç ayar değiştirin kaydedip profil ana sayfasına döndüğünüzde adres cubugu altında "BU GOOGLE ÜRÜNÜNÜ ARTIK XXXX SAYFASI OLARAK KULLANIYORSUNUZ" ibaresini görmeniz yeterli.

Bunuda gördüyseniz ismi ne yaparsanız yapın.. Bu kadar basit. Unutmadan bu profili sayfa yap diye bir menü yada sekme yok Google karar veriyor ben bütün alt kanallarıma baglı google+ profillerini google+ sayfası olarak bu yollarla değiştirdim şuan hiç bir sıkıntım yok..

Tüm kanallarımızın google plus una gerçek ismimizi girmemiz gerekiyor mu ?

Tüm kanallarımızın google plus una gerçek ismimizi girmemiz gerekiyor mu ?

Alt kanala bağlı Google+ Profilini Google+ Sayfası Olarak değiştmişse

yukarda yazdığım "Bu google+ ürününü artık XXXX sayfası olarak kullanıyorsunuz ibaresini görmüşsen" ne isim verirsen ver.

Alt kanala bağlı Google+ Profilini Google+ Sayfası Olarak değiştmişse

yukarda yazdığım "Bu google+ ürününü artık XXXX sayfası olarak kullanıyorsunuz ibaresini görmüşsen" ne isim verirsen ver.

Kardeş "Güncellenen kanalınız için bir ad seçin"falan geldi yeni ad falan verdim. Ama videolarımı bi alt kanala geçirmiş gibi bişeyler oldu. bi kaç kez daha yaptım 1-2 kanal daha açıldı. Sonra tüm kanalların +plus unu kendi ismim soy ismim yaptım. Ne yapcağımı bilmiyorum.Karman çorman oldu herşey bi yardım ediver.

---------- Mesaj saat 01:48:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:39:06 civarında gönderildi. ----------

Youtube kanal ismi Adı soyadım oldu. Nasıl değiştirecem kanal ismimi ??

Kardeş tamam Bağlantıyı kestim. Google Plustanda gerçek ismimi girdim. Ama kanalımın ismide değişti. Nasıl yeni bir ad vereceğim kanalıma ?

URL yi degistiremezsin ama videolari yukleyen kisi olarak gorunen ismi degistire bilirsin..

Ismine tikla

Video Yoneticisi---> Kanal Ayarlari---> Gelismis---> kanal ismiyin karsisinda degistir yazar bu sekilde

kanalina abone olanlar eger url ismi vermissen onu goruruler yani soyle,

youtube.com/etcbilgisayar

bir bana abone olurken diyor ki etcbilgisayar kanalina abone oldun...

ama video yuklerken video sahibi Erdal Celebi der

Google+ ya ismimi soy ismimi girince otomatik olarak kanalımın ismide ismim soy ismim oluyor. Nasıl olcak bu iş. Kanalımın ismi gitti.

---------- Mesaj saat 01:57:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:54:41 civarında gönderildi. ----------

URL yi degistiremezsin ama videolari yukleyen kisi olarak gorunen ismi degistire bilirsin..

Ismine tikla

Video Yoneticisi---> Kanal Ayarlari---> Gelismis---> kanal ismiyin karsisinda degistir yazar bu sekilde

Ben kanalımı tekrar google+ ya bağladım. değiştir e basınca google + da düzenle geliyor basıyorum google + da people diye bbi pencere açılıyor

---------- Mesaj saat 01:59:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:57:50 civarında gönderildi. ----------

Ismine tikla

Videoyu yükleyen yerindede Kanalımın ismini yazmasını istiyorum. İsmim soyismim yazarsa bi garip kaçar

Google+ ya ismimi soy ismimi girince otomatik olarak kanalımın ismide ismim soy ismim oluyor. Nasıl olcak bu iş. Kanalımın ismi gitti.

---------- Mesaj saat 01:57:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:54:41 civarında gönderildi. ----------

Ben kanalımı tekrar google+ ya bağladım. değiştir e basınca google + da düzenle geliyor basıyorum google + da people diye bbi pencere açılıyor

---------- Mesaj saat 01:59:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:57:50 civarında gönderildi. ----------

Videoyu yükleyen yerindede Kanalımın ismini yazmasını istiyorum. İsmim soyismim yazarsa bi garip kaçar

simdi ben ornek olarak oyle yaptim, benim kanalim aynen bu sekilde...

sen erdal celebi yerine sari cizmeli mehmet aga yaz :) yani url ismi ile dedigim yerdeki ismi anlattim..

url vermediysen her ikisinede ayni ismi yaz... yani dedigim yere hangi ismi yazarsan video yukleyen kisi diye o gozukur...

Yani google+ da ismim soyismim yazsın ama kanalımda videoyu yükleyen yerinde kanalımın ismi olsun istiyorum olmuyormu öyle ?

---------- Mesaj saat 02:09:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:02:31 civarında gönderildi. ----------

Benimkide şuan aynı seninki gibi kanalımın urlsi kanalımın adıyla aynı ama videoda yükleyen kişi olarak ismim soy ismim yazıyor.

---------- Mesaj saat 02:15:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:09:25 civarında gönderildi. ----------

simdi ben ornek olarak oyle yaptim, benim kanalim aynen bu sekilde...

sen erdal celebi yerine sari cizmeli mehmet aga yaz :) yani url ismi ile dedigim yerdeki ismi anlattim..

url vermediysen her ikisinede ayni ismi yaz... yani dedigim yere hangi ismi yazarsan video yukleyen kisi diye o gozukur...

Abi benim iyice aklım karıştı. Senin o dediğin yere basınca şu yazı geliyor
"Kanal adını düzenle
Kanalınızın adı bağlı Google+ hesabınıza bağlandı. Google+'da yapılan düzenlemelerin kanalınızda görünmesi birkaç dakika sürebilir." Google+da düzenle butonu geliyor basıyorum +plusda People diye bi pencere geliyor. Senin o dediğin işlemleri yapmak için önce plusdan çıkmak falanmı gerekiyor?

Yani google+ da ismim soyismim yazsın ama kanalımda videoyu yükleyen yerinde kanalımın ismi olsun istiyorum olmuyormu öyle ?

---------- Mesaj saat 02:09:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:02:31 civarında gönderildi. ----------

Benimkide şuan aynı seninki gibi kanalımın urlsi kanalımın adıyla aynı ama videoda yükleyen kişi olarak ismim soy ismim yazıyor.

---------- Mesaj saat 02:15:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:09:25 civarında gönderildi. ----------

Abi benim iyice aklım karıştı. Senin o dediğin yere basınca şu yazı geliyor
"Kanal adını düzenle
Kanalınızın adı bağlı Google+ hesabınıza bağlandı. Google+'da yapılan düzenlemelerin kanalınızda görünmesi birkaç dakika sürebilir." Google+da düzenle butonu geliyor basıyorum +plusda People diye bi pencere geliyor. Senin o dediğin işlemleri yapmak için önce plusdan çıkmak falanmı gerekiyor?

goole sayfasiyla alakasi klamamasi gerekiyor, yada ismini goolede sayfanda degistirmen gerekiyor tabiki

kanalin alt kanal ise google+ ile baginizi kesemezsin, ana hesap ise,
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] in dedigi gibi, youtube ayarlari----> xxxxx kullanıcı adına dönün ve Google+ profili ile bağlantısını kesin yazisina tikla

alt kanalin google+ ile bagini kesersen kanal kapanir

tüm alt kanallarımın google + baglantısını kestim hiç biri kapanmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri