Google Kazandığımız parayı burnumuzdan getirmeye başladı.

Sağlık olsun olmuşla ölmüşe çare yok.Adsensen banlanmadığı için aynı pcden aç sorun olmaz forumda birçok kişi aynı pcden iki adsense açıyor, yine kendi isminle aç o konuda da sıkıntı olmaz.

anladım senin para kazanmaya kapanan kanallarından adsense'e tık geliyor mu yav?

anladım senin para kazanmaya kapanan kanallarından adsense'e tık geliyor mu yav?

Bende şu ana kadar para kazanması giden yok çok şükür ama gitmeye meillşler vardı onları bir iki gün dinlendiriceğim bakalım çözüm olacakmı olmassa benimkilerde gider yakında

Bende şu ana kadar para kazanması giden yok çok şükür ama gitmeye meillşler vardı onları bir iki gün dinlendiriceğim bakalım çözüm olacakmı olmassa benimkilerde gider yakında

İnşallah gitmez çok kötü bir durum valla :( bin lira para çöpe gitti + 40k izlenen video (1günde) oda çöpe gitti.Yeni adsense açıcam şimdi ama şu kimlikle direkt onaylatma olayı olur inşallah.yoksa ta kasım 12 yi bekleyeceğiz pin çıkması için!

İnşallah gitmez çok kötü bir durum valla :( bin lira para çöpe gitti + 40k izlenen video (1günde) oda çöpe gitti.Yeni adsense açıcam şimdi ama şu kimlikle direkt onaylatma olayı olur inşallah.yoksa ta kasım 12 yi bekleyeceğiz pin çıkması için!

Benimde 14 günlük kazanç çok fazla durumda günlük ortalaması 700 lira idi.Ben youtube başladığım ilk günden beri herşeye hazırlıklıyım çok bel bağlamamak lazım yakında bir özgün projen var belli bir süre sonra özgün ilerleyeceğim yoksa hep bir sıkıntı,dert olucak.Pin konusu inş doğrdur doğrusa büyük olay olur öbür türlü aylarca pin bekliyorsun

Benimde 14 günlük kazanç çok fazla durumda günlük ortalaması 700 lira idi.Ben youtube başladığım ilk günden beri herşeye hazırlıklıyım çok bel bağlamamak lazım yakında bir özgün projen var belli bir süre sonra özgün ilerleyeceğim yoksa hep bir sıkıntı,dert olucak.Pin konusu inş doğrdur doğrusa büyük olay olur öbür türlü aylarca pin bekliyorsun

aynen ya 10larca adsense açarım doğruysa.Ya ben zaten özgüne geçmiştim benim değildi videolar ama tamamen özgün ve youtube'da olmayan videolardı.Amatör sayılabilir.400 ü geçmişti abone ne güzel gidiyordum.Aynı adsense bağlantısı dolayısıyla gitti tüm kanallar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri