Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
örümcek sayisini 10 kata cikardilar bildigim cok sey varda anlattimmi is yapan arkadaslara ayip olur
Anlat hocam ne ayip olacak? Ona gore tedbirimizi alalim.
Anlatırsa savaş çıkar (ciddiyim) [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] haksız mıyım ?
Anlatırsa savaş çıkar (ciddiyim) [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] haksız mıyım ?
Savasa gerek yok hocam.O Zaman birisi benim kulagima fisildasin.![]()
benim fatihden aldigim yandexler bile hala saglamVDS + Gmail'e geçtiğimden bu yana kayıpsız ilerliyorum hadi hayırlısı![]()
benim fatihden aldigim yandexler bile hala saglam![]()
Aynen koray kardesim olayi biliyorsun sende. ama nedenlerini aciklamamiz bize yakismaz susmak zorundayiz
hocam kendi kendimize yaptik ben bu kadarini söylüyeyim size. korayinda dedigi gibi eger gercegi anlatirsam savas alanina döner burasi.
Bende de sağlam yandex var ama kullanmadım malum olaydan sonraSen de vds mi kullanıyorsun yoksa bot mu?
O zaman soylemeyin.Su moral bozucu gunlerde (yt,komur ocagi kazasi vss) zaten millet cok sinirli ve uzgun birde herkes birbirine girmesin.
vds ama sadece kendi arsiv filimlerim icin
bence rammstein kardesim ciddiyim özür diliyorum sizden ama cidden cok karisik bir durum var suan hem ülkemizde hem para kazandigimiz sektörde allah sonumuzu hayir etsin.
vds ama sadece kendi arsiv filimlerim icin
bence rammstein kardesim ciddiyim özür diliyorum sizden ama cidden cok karisik bir durum var suan hem ülkemizde hem para kazandigimiz sektörde allah sonumuzu hayir etsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.