Google Modem'e Bi Şey Yapıyor

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

ilyas

Kayıtlı Üye
temiz pc açmak için sadece bilgisayarın temiz olması yetmiyor anladığım kadarıyla google, modem'e de bir bug falan atıyor. normal de formattan sonra telefon onaysız gmail açmak gerekir ama kendimde ve arkadaşlar da gözlemlediğim olaya göre yemiyor yani.

temiz pc açmak için sadece bilgisayarın temiz olması yetmiyor anladığım kadarıyla google, modem'e de bir bug falan atıyor. normal de formattan sonra telefon onaysız gmail açmak gerekir ama kendimde ve arkadaşlar da gözlemlediğim olaya göre yemiyor yani.

nasıl hocam. google bizi yakalayıp modemedemi el koyuyo . telefon onayına mı yakalattırıyor

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam geçenlerde modeme reset attım daha sonra tarayıcı internete girmedi,bir daha resetledim yine girmedi,ağ özelliklerini kurcalarken bir de baktım alakasız bir dns girilmiş...ne oldu ne bitti anlamadım,acaba bununla da bir alakası olabilir mi?
google modemin içine kadar giriyorsa artık,ben gidip bir çay koyayım birazdan buraya da gelir heralde :)

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION], aga işi sulandırıyorsun da adamlar modemin kodunu falan indexliyor olabilir. çok iyi biliyorsan formattan sonra temiz pc, cleaner falan kurmadan açılması gerekir bunun izahını yap. burada yüzlerce insan söylediğim konuyu yaşamıştır.

google gerçekten bunu yapıyorsa bu işlem suç kapsamına girebilir çünkü çerezler için bile bildirim yapmak zorunda

[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION], adamlar modem markasını ne bilim kodunu falan indexliyor olabilir yoksa sıfır pc de neden açılmaz gmail.

Arkadaşlar Mac adresi değiştirmeden yapıyorsanız yakalanırsınız. Forumda nasıl değiştireceğinizle ilgili konu var. Yok DNS girmiş yok kayıt tutuyor bunlar boş.

[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] eminim ayrıca arkadaşlar da aynısını gözlemledim. mac adresi diyorlar doğru olabilir. bu arada konuyu sulandırmaya çalışacak ergen arkadaşlar gelmesin burada doğru yanlış bir fikir tartışıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:16 ----------

@mavera olay botla açmak değil fazla işlem yapmadan pc den organik bir şekilde açmak. google clean ve ccleaner la arada açılıyor ama takıldığı da olabilir. takılmasının sebebi yukarda mac adresi olabilir modem'in ayarlarıyla oynamak lazım belkide ama boş bilgisayar da mutlaka açmak gerekli açamıyorsa söylediğinin doğruluğuna inanacağım @Mehmet Ali Ertunç

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION], aga işi sulandırıyorsun da adamlar modemin kodunu falan indexliyor olabilir. çok iyi biliyorsan formattan sonra temiz pc, cleaner falan kurmadan açılması gerekir bunun izahını yap. burada yüzlerce insan söylediğim konuyu yaşamıştır.

bana bi ters ters yorum yaptınız gibi geldi ama yanlış mı oldu anlamadım. ne dedim ben başkan canımı sıkma benim

İp-Mac resetle derim her defasında.
Mac resetlemenin çok faydası var.
Spamdan felanda daha az uçuyor kanallar.
Aynı mac'ten olmayınca.

[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] eminim ayrıca arkadaşlar da aynısını gözlemledim. mac adresi diyorlar doğru olabilir. bu arada konuyu sulandırmaya çalışacak ergen arkadaşlar gelmesin burada doğru yanlış bir fikir tartışıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:16 ----------

@mavera olay botla açmak değil fazla işlem yapmadan pc den organik bir şekilde açmak. google clean ve ccleaner la arada açılıyor ama takıldığı da olabilir. takılmasının sebebi yukarda mac adresi olabilir modem'in ayarlarıyla oynamak lazım belkide ama boş bilgisayar da mutlaka açmak gerekli açamıyorsa söylediğinin doğruluğuna inanacağım @Mehmet Ali Ertunç

bu arkadaş ne diyor bunun derdi bunu bana biri açıklasın forum denen yerinde kuralları sınırında çırpınıyorum ama gırtlağa dayandı bunun derdi ne

[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION], google clean ve ccleaner takılıyor arada çok sık hemde temiz pc de gmail açılmıyor söylediğin doğru olabilir mac üzerinden gidelim bakalım.

bence ip bloklarını takip ediyor hocam bana oyle geliyor ama dediğinz olayda olabilir tabi

ip bloğu ve gateway etkili tabiki, botla açanlar hiç takılmayanlar gelsin bide superonline da(adana,fiber) açsın takılmadan madalya vericem.

[MENTION=37985]Avicenna[/MENTION] sana bir fikir olsun diye söyleyeyim bloktan kastın nedir bilmiyorum ama mesela

98.75......

203.245.15

böyle fark edecek kadar modem arayüzünden ip değiştiriyorum. google clean ve ccleaner her bilgisayar için mutlak güvenilir bir program değil takılıyor çok sık hemde.
aklıma arkadaşların söylediği gibi mac olayı geliyor artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri