Google Modem'e Bi Şey Yapıyor

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
[MENTION=22439]maestaso[/MENTION] ttnetle, superonline dan daha sık açıyorum dikkatimi çekti. superonline çok takılıyor neden acaba.

hocam ip bloğunuzda ilk iki sekme değişiyormu kontrol edin, değişmiyorsa modemi kapatıp açarak deneyin

@hikmetsonmez, @zQrrQ

konu istediğiniz gibi faydasız yere gitmemesi için cevap vermiyorum ama şu olayı yapmayın. millet burada bir şey konuşuyor. konu dışında konular var orada eğleneceğiniz konular var.

Modemle alakası yok kesin ve net bir bilgi :) mac adresi olabilir yada google ürünü kuruyorsunuzdur bilgisayara o olabilir.. Yada mozillada ki google çerezini silmiyorsunuz..

@ilyas

Gateway ile alakalı sanırım ayrıca adanada çok fazla yt ci var sol netini kullanan. Gateway sayısıda az sanırım aynı blok ip geliyor. Ttnet adsl de fibere göre yatırım daha ucuz ve dağıtıcı sayısı ve sahip olduğu ip bloğu sayısı daha fazla olduğu için diye tahmin ediyorum.

@cptasyom

ya mac adresi dediğiniz olay yada superonline'nın ipe blogların da söylediğin gibi bir sıkıntı var. arkadaşın ttnet modemin de takılmadan daha sık açarken superonline fiber de çok sık takılıyor temiz pc olması da fark etmiyor.
http://www.ytpara.com/24825/cptasyom.html

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

@maestaso

ttnet adsl de çok kolay atılıyor söylediğin gibi...

---------- Spam Engelliyici 21:45 ---------- Önceki Mesaj 21:44 ----------

@maestaso

superonline fiber için çözümün nedir bu arada

@hikmetsonmez, @zQrrQ

konu istediğiniz gibi faydasız yere gitmemesi için cevap vermiyorum ama şu olayı yapmayın. millet burada bir şey konuşuyor. konu dışında konular var orada eğleneceğiniz konular var.

güzel kardeşim kiminle ergenli konuşuyorsun sen.. seni engellemioz mu engelleme butonu nerde

Merhaba Arkadaslar Oncelıkle Mac Adresını Deıstıremezsınız Her Urun Icın Sadece Tek Bır Mac Adresı vardır ve Deıstırılemez Bu Bılgısayar Olsun Modem Olsun Aynı Sekıldedır. Gmaıl Turkıyeye Aıt Ip Havuzunu Kontrol Edebılır. Cep Telefonları Uzerınden Int. Gırın Her Seferınde Data verı Alıs Verısını Kapatıp Acın Ip Adresınız Otamatık Olarak Degısecektır. TTnet Modem Uzerınden Yaptıklarınızıda Modemlerınızı FireWall Guvenlıgı Saglayan Sıteler Uzerınden Ip Numaralarınızı Kayderek Guvence Altına Alabılırsınız. Boylelıkle Gırmıs Oldugunuz Sunucuların Sıze Kolaylıkla Ulasmasını Engellemıs Olursunuz. Ip adresınız Gızlenmıs Olur Gercek ıp Numaranıza Ulasamamıs Olurlar. Bu Tur Sıstemler Zaten Turkıyede Yok Hepsı Yurt Dısı Sunucuları. Modem Ayarlarınızda Ulke ve Konum Ayarlarını Deıstırerek Bunu Yapabılırsınz Muhtemelen Sorununuz Ortadan Kalkacaktır...

@ilyas

Ben artık evden kanal açmıyorum en fazla takılmadan açtığım 5 olmuştur ondan sonra sinirim bozuluyor. ip değişen sürekli format atığı vps de açıyorum, o şekilde daha fazla takılmadan açılıyor ama format ve ip değişmesine rağmen onda da takılıyor sorun yine gateway.

[MENTION=37637]TumerBilgisayar[/MENTION]

bilgilendirme için teşekkür ederiz. arkadaşın söylediği gibi superonline fiber de gerçekten kasıyor gmail açılışı. yanlış anlamadıysam sen arayüzden ülke ve yer değişimi yaparak olayı çözersiniz diyorsun.

hocam aynı sorunu yaklaşık 2 gündür yaşıyorum. 2 gün önce çok rahat açıyordum modem resetleyince bugün 10 kere falan resetledim 1 tane bile açamadım. ttnet adsl kullanıyom bence google ile alakalı bir durum bişeyleri karalisteye aldı ama anlayamadım. denediğiniz yöntemler sonuç verirse paylaşın lütfen.

[MENTION=10166]efsane1903[/MENTION]

çözeceğiz inşallah ama arkadaşların söyledikleri mantıklı da nasıl yapabiliriz ?

---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 21:55 ----------

@TumerBilgisayar, hocam konudan uzaklaşma gel soracaklarımız var. senden anladığım başka nokta da ip girişlerini ttnet ve superonline'nın bir havuz da kayıt altına aldığı adamlara söylesek gizleyemezler mi ?

Hocam SuperOnline Zaten TTnetın Alt Yapısını Kullanmaktadır. Tavsıyem Superonline Kullanmamanızdır. Cunku SuperOnlıne TTnetten Havuz Kiralıyor Ip Test Yaparsanız Anlayacaksınız. Superonlıne Kullanıcıları TTnet Uzerınden Cıkıs Yapmaktadır. Yanı TTnete Aıt ıp Havuzu Kayıtlıdır. Kıraya verdıgı Ip Havuzu Kısıtlıdır. TTnette Sınırsızdır. Bulundugunuz Konumda Cok Fazla Superonlıne Kullanıcısı mevcutsa Zaten Internet Hızınız TTnete Oranla Cok Fazla Dusuktur.

Superonlıne veya TTnet Uzerınde Ozel IP alabılırsınız. Fakat Şirket Olmadıgınız Surece Sızı Ip Suzgecıne Sokmazlar ve Ip Adresınız Gızlemezler.

[MENTION=37637]TumerBilgisayar[/MENTION] ben superonline kurumsal fiber internet kullanıyorum. upload hızım 5 mbps ile 20 mpbs arası aynı parayı ttnete vermiştim bana verdiği 2 mbps upload şaka gibi.

olmazsa ikinci pc ye ttnet tekrar çektireceğiz ama keskin çözümler olmalı mesela söylediğin sanal sunucularla işimizi halledebilir miyiz ?

---------- Spam Engelliyici 22:15 ---------- Önceki Mesaj 22:13 ----------

ayrıca superonline la konuştum belli miktar ek ücret karşılığı sabit ip'e vereceklerini söylediler sabıt tek ip'e daha tehlikeli olsa gerek. resetle ip değişmiyor kulağa bile hoş gelmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri