Google Modem'e Bi Şey Yapıyor

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Hocam yavaş harddisk maç adresi değiştirilemez abarti olmuş değiştiren var bilende vardır değiştirilebilir. harddisk mac adresi değiştiren var araştırırsan bulabilirsin

Hard Diskin Üzerinde Data Kartını Değiştirirseniz Mac Adreside Değişmiş Olacaktır. Fakat Böyle Bir İşleme Girmek Mantıklı Değildir. Bord Üzerindeki Mac Adresi Hiçbir Şekilde Değiştirilemez...

Detaylı bilgim yok sizin kadar fakat dünyada harddisk mac adresini degistirenler var biliyorum sizinki kadar detaylı ilgim olmadığı için bord adresine kadar net bişey diyemicem Cyber-warrior da vardı ama değiştiren

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=37637]TumerBilgisayar[/MENTION], aga bu kadar sağlam mail açıyorsan bir tane bana ref versene boş kanal olarak bekleteceğim 1 ay :)

modemlerinde mac adresleri var ve mac programları ile de değişmiyor

[MENTION=37637]TumerBilgisayar[/MENTION] teşekkür ederim. deneyip sonuçları paylaşacağım. eğer sağlam açılmışsa boş kanal kapanmaz eğer android ve türevleriyse boş kanal halinde kapanır çok geçmeden.

Bence biraz fazla abartıyorsunuz.Google nin bunu yapmaya yetkisi yok. Google sadece bir internet sitesi, internetin sahibi değil.İnternet siteleri bir girilen siteye tekrar girdiğinizi anlayabilmek için çerezleri kullanır veya sizin ip adresine bakar.Eğer ip adresiniz değişik ve çerezleri de silmişseniz sizin o siteye önceden girdiğinizi anlayamaz.İnternet siteleri sizin mac adresinize ulaşamazlar.Mutlaka siz kendinizi ele verecek bir hareket yapmışsınızdır aksi halde böyle birşeyin olmazdı.

Ancak şöyle bir durum daha var.Google, chrome tarayıcısını çıkardı bu tamamen googleye ait yani googlenin çıkarlarına çalışıyor.Chrome bir site değil bir uygulama olduğundan sizin ağ kartınıza ulaşabilir ve mac adresinizi alabilir.Belki sadece bu yöntemle googlenin sizi mac adresinden yakalaması gerçekleşebilir.
Ama bana kalırsa bu sadece bir şehir efsanesi. :)

Bence biraz fazla abartıyorsunuz.Google nin bunu yapmaya yetkisi yok. Google sadece bir internet sitesi, internetin sahibi değil.İnternet siteleri bir girilen siteye tekrar girdiğinizi anlayabilmek için çerezleri kullanır veya sizin ip adresine bakar.Eğer ip adresiniz değişik ve çerezleri de silmişseniz sizin o siteye önceden girdiğinizi anlayamaz.İnternet siteleri sizin mac adresinize ulaşamazlar.Mutlaka siz kendinizi ele verecek bir hareket yapmışsınızdır aksi halde böyle birşeyin olmazdı.

Ancak şöyle bir durum daha var.Google, chrome tarayıcısını çıkardı bu tamamen googleye ait yani googlenin çıkarlarına çalışıyor.Chrome bir site değil bir uygulama olduğundan sizin ağ kartınıza ulaşabilir ve mac adresinizi alabilir.Belki sadece bu yöntemle googlenin sizi mac adresinden yakalaması gerçekleşebilir.
Ama bana kalırsa bu sadece bir şehir efsanesi. :)

Merhaba Hocam Oncelıkle Google İçin Sadece Bir Site Dememeliyiz. Bizler Googlenın Sunucularına Baglanarak İstemde Bulunuyoruz. Cok Basıt Bır Ornek Vereyım. Sız Benım Kullanmakta Oldugum Modeme Baglanarak Int. Cıkıs Saglayın. Daha Sonra Sıze Aıt Olan Ip Adresınızı ve Mac Adresınızı Cok Basıt Bır Sekılde Ele Vermıs Olursunz. Modemı Sunucu Olarak Kabul Edersenız Eger Sunuculer Mac adresı ve ıp adresı olmayan Hıc Bır Kullanıcıya Verı Kullanma Hakkı Saglamaz Sızın Buradakı Mac Adresınız Aslında Kımlıgınızdır. Ve Kolaylıkla Engellenebılır. Kolay Gelsin...

direk bize telefon onaysız gmail nasıl açılır gerekli programları söylesin olsun bitsin :)

Komplo teorileri üretmeyin beyler modemle felan alakası yok :D

Merhaba Hocam Oncelıkle Google İçin Sadece Bir Site Dememeliyiz. Bizler Googlenın Sunucularına Baglanarak İstemde Bulunuyoruz. Cok Basıt Bır Ornek Vereyım. Sız Benım Kullanmakta Oldugum Modeme Baglanarak Int. Cıkıs Saglayın. Daha Sonra Sıze Aıt Olan Ip Adresınızı ve Mac Adresınızı Cok Basıt Bır Sekılde Ele Vermıs Olursunz. Modemı Sunucu Olarak Kabul Edersenız Eger Sunuculer Mac adresı ve ıp adresı olmayan Hıc Bır Kullanıcıya Verı Kullanma Hakkı Saglamaz Sızın Buradakı Mac Adresınız Aslında Kımlıgınızdır. Ve Kolaylıkla Engellenebılır. Kolay Gelsin...

Hocam benim söylediğim ile sizin söylediğiniz arasında fark var.Ben evet sizin modeminiz üzerinden internete girdiğimde siz beni çok rahat teşhis edebilirsiniz.Çünkü modem sizin bilgisayarınıza bağlıdır ve siz modemin arayüzüne girerek benim kimliğimi çıkartırsınız.Ancak biz Google.com a girmek istediğimizde bizim hangi modem ile internete girdiğimiz bilgisi önemli değildir.Modemin görevi interneti sağlamaktır.Google bizim modem üzerinden mi yoksa uydu üzerinden mi internete girdiğimize bakmaz.Kaldı ki modemin bize atadığı ip adresi ile internet ip adresimiz farklıdır.Modemin ip adresi sadece yerel ip adresidir.Yerel ip adresi ile sadece modeme ve modeme bağlı diğer aygıtlarla iletişim kurulabilir.Modeme bağlı olmayan bir cihazın yerel ip adresine girmesi imkansızdır.İnternet ip adresimiz ise dışarıya iletilecek olan adrestir ve google.com a gitmek istediğimizde internet ip adresimiz sunucuya iletilir. :)

Google nin bizim mac adresimiz veya modem bilgilerimiz gibi çeşitli bilgilerimizi öğrenebilmesi için bilgisayarımızda bu bilgileri toplayacak 3.parti bir program üzerinden bilgi alması gerekir.Zaten böyle bir yazılım da kötü amaçlı yazılım grubana girdiğinden anti virüsler tarafından engellenir.:)

Son düzenleme:
Mac adresi kesinlikle değişir ancak bunun yanısıra birçok id var onlar ne olacak? (cmd den idconfig all yazildığında tüm sunucu id lerini görebilirsiniz) maç değişti ama diğer id ler aynı kalırsa asıl ozaman spam olarak algılanır.
Ethernet id değiştiren dünyada hiçbir program yok çözümü ise kartı degistirmek
Hard Disk id yi hiçbir program değiştiremiyor sadece volume değiştirilebilir
Bu durumda yardimci programlar ile mac ve harddisk id değiştiriniz ama diğer idiler sabit kaldı bu durumda zaten spama düşmek için davetiye çıkıyor
Berker Windows kimliği ve bağlı yan uygulamalarında kimliği değişmeli
Usb üzerinden portable işletim sistemi kurulmalı aynı zamanda

Hocam benim söylediğim ile sizin söylediğiniz arasında fark var.Ben evet sizin modeminiz üzerinden internete girdiğimde siz beni çok rahat teşhis edebilirsiniz.Çünkü modem sizin bilgisayarınıza bağlıdır ve siz modemin arayüzüne girerek benim kimliğimi çıkartırsınız.Ancak biz Google.com a girmek istediğimizde bizim hangi modem ile internete girdiğimiz bilgisi önemli değildir.Modemin görevi interneti sağlamaktır.Google bizim modem üzerinden mi yoksa uydu üzerinden mi internete girdiğimize bakmaz.Kaldı ki modemin bize atadığı ip adresi ile internet ip adresimiz farklıdır.Modemin ip adresi sadece yerel ip adresidir.Yerel ip adresi ile sadece modeme ve modeme bağlı diğer aygıtlarla iletişim kurulabilir.Modeme bağlı olmayan bir cihazın yerel ip adresine girmesi imkansızdır.İnternet ip adresimiz ise dışarıya iletilecek olan adrestir ve google.com a gitmek istediğimizde internet ip adresimiz sunucuya iletilir. :)

Google nin bizim mac adresimiz veya modem bilgilerimiz gibi çeşitli bilgilerimizi öğrenebilmesi için bilgisayarımızda bu bilgileri toplayacak 3.parti bir program üzerinden bilgi alması gerekir.Zaten böyle bir yazılım da kötü amaçlı yazılım grubana girdiğinden anti virüsler tarafından engellenir.:)

Engin Bilgilerinizle Bizleri Aydınlattıgınız Icın Tesekkur Ederız. Tabıkı Google Boyle Bırseyle Ugrasmaz. Fakat Bildiğiniz Üzere Dıs IP nızı Bana veya Herhangı Bırıne Verırsenız Yada Bırılerınce Tespıt Edılırsenız Modemıneze Ulasmak Pekte Zor Olmayacaktır. Dk Bası Reset Yıyen Bır Modem Icınde Her Seferınde Kullanıcı Adı ve Pass Deıstıreceklerını Guvenlıgını Cok Fazla Dusuneceklerını Sanmıyorum. Zaten Standart Sıfrelerle Gecıs Saglanabılır Boylelıkle Acıga Cıkmıs Olursunuz.

[MENTION=32937]donmez7530[/MENTION] doğru söylüyor mac değiştirdikten sonra programı kapatım mac le açılan gmail de kanal oluşturduğum da spam'a düşüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri