Google News'de İkinci Dalga

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 6-7 Gün Önce böyle bir konu açmıştım

http://www.ytpara.com/kutlamalar-tebrikler/47430-googlei-tebrik-ediyorum.html

Google Yine kıyım yapmış

Son zamanlarda R10 da herkesin dert yandığı Google news kayıtlı büyük sitelerin hit için yapdıkları spam haberlere GN bugün ceza vererek birçok siteyi newsten çıkardı.

Büyük siteler dışında küçük sitelerde newsten çıkarılarak ceza alarak artık normal siteler haline geldi.

News işine para yatırınlara geçmiş olsun bu kıyımı 2 yıl önce tatmıştım şimdi yine 1 sitem silindi ama sağlık olsun...

Özellikle forumda son zamanlarda GN Seo danışmanlığı yapanlar bakalım şimdi neler yapacak.

Hayırlı olsun Milliyet, Hürriyet ve Bütün Babalar Gitti.

Kaynak http://www.r10.net/google-haberleri-amp-yenilikleri/1329967-google-news-kiyimi-basladi.html

Google devlerin gözünün yaşına bakmazken Youtube spamı bitirmek istemiyor diyenlere bir şey demek istemiyorum :)

http://shiftdelete.net/googlein-tokadindan-sonra-ne-olacak-54810

Son düzenleme:
Böyle şeyler gördükçe kanallarımın kapanmasına üzülmüyorum :)

sanırım sadece newsten silmemiş indextende yoketmiş :D

vay be :) tebrik ediyorum google'ı hakedeni hakettiğini vermis.

Hürriyet, Milliyet ve Habertürk sitelerinin hiçbir indexi yok şu anda :D

arkadaşlar ben bu google in youtube spam konusunda ne yapmak istediğini anlayamadim. Bana isteseler bitirebilirlermiş geliyor. Hayır gerçekten bitirmek isteyip bitiremiyorlar mi ?

beter olunlar. Bunların yüzünden site gezemez olduk seo namına hiç bişey kalmamıştı. Bu google news tamamen süistimal kullanım başka bişey değil.
Googleyi tebrik ederim devamı gelir inş.

birde dikkatimi çeken bir olay oldu sarılı yazıya dikkat :D

3R99d0.png

beter olunlar. Bunların yüzünden site gezemez olduk seo namına hiç bişey kalmamıştı. Bu google news tamamen süistimal kullanım başka bişey değil.
Googleyi tebrik ederim devamı gelir inş.

birde dikkatimi çeken bir olay oldu sarılı yazıya dikkat :D

3R99d0.png

şuan nerdeyse tüm kelimelerde birinci sırada bu site :D adamda değerlendirmiş sanırım burası bu haberiniz olsun diyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri