Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
r10da gördüm bu capsi yıkıldım resmen
![]()
bu darbe sayesinde adam 1 günde bmw 520d araba parası çıkartıcak![]()
keşke dicemde düşürülen siteler geri geldi yakıştıramadım google![]()
keşke dicemde düşürülen siteler geri geldi yakıştıramadım google![]()
geleceği belliydi zaten, koskoca şirketler sonuçta adwords'e fazla para bas tamamdır bu iş![]()
Bu sitelerin komple gideceği zaten hiç aklıma gelmedi ama Google ayarı verdi şimdi yapsınlar bakalım aynı yaptıklarını
Google'ın Tokadından Sonra Ne olacak? - ShiftDelete.Net
''medyayı karşısına almak istemeyen google'' burası ironidir umarım1 gün bile sürmedi.
Şimdi ne olacak?
Şimdi ne olacak? Samimi bir şekilde anlatalım.
Söz konusu haber siteleri, ülkenin en önemli günlük gazetelerine ve medya holdinglerine ait. Bu akşam yapılan operasyonun ardından başta Google Türkiye ofisi, sonrasında İrlanda, sonrasında da San Francisco olmak üzere, hatırı sayılır kişiler Googleın kapısını çalacak.
Hiç haberleri yokmuş gibi Bizim çocuklar bi yanlışlık yapmış, çözelim diyecekler. Normal zamanlarda haftalarca sürebilecek bu tokadın etkisi, medyayı karşısına almak istemeyen Google tarafından hızla cevaplandırılacak ve Lütfen kullanıcıları kandırdığınız sayfaları yayından kaldırın ve bunu bize bildirin denilecek.
Galeri haber üretmesi ve milyonlarca sayfa izletmesi için kırbaçlanan editörler, bu sefer temizlik yapmak üzere görevlendirilecek ve zamanında milyonlarca lira kazanılan sayfalar, birer birer kaldırılacak ve Googleın kapısı yeniden çalınacak.
Birkaç gün içerisinde de yasak kaldırılacak ve Türkiyede internet medyası kaldığı yerden devam edecek.
Etmesin!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.