Google paramı yatırdı ama hesabımda görünmüyor

• Kullanıcı Konoha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Edit silinsin lütfen tapatalk yüzünden karışıklık oldu.

Edit silinsin lütfen tapatalk yüzünden karışıklık oldu

Benim kafa mı güzel burdakiler mi güzel anlamadım

Biri bu sayfanın screen shoot alsın ytpara tarihinde top5e girer

Hocam fotoyu paylasan arkadas ben değilim , iyi mısınız siz :D

40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim doğrusu :D

olayın sizle alakası yok hocam konuyu açan arkadaştan alıntı yaparak sorulmuş bu soru yani size degil,konuyu açan arkadaşa sorulan bi soru.

hakketen kafalar kıyak heralde kim kime ne diyor,kim üstüne alınıp cevap veriyor,ne oluyor burda hiç belli degil :p

olayın sizle alakası yok hocam konuyu açan arkadaştan alıntı yaparak sorulmuş bu soru yani size degil,konuyu açan arkadaşa sorulan bi soru.

hakketen kafalar kıyak heralde kim kime ne diyor,kim üstüne alınıp cevap veriyor,ne oluyor burda hiç belli degil :p

Millet zaten kendinden geçmiş, Üstüne 5K fotosunu gören nirvana ulaşıyor :)

Millet zaten kendinden geçmiş, Üstüne 5K fotosunu gören nirvana ulaşıyor :)

Yorumları görmesem bugünün cumartesi olduğundan haberim yok :D Arkadaşada helal olsun şak diye koymuş fotoğrafı 5k Allah daha çok kazandırsın :)

tam youtube işini bırakıyodum fotoyu gördüm gittim bütün osestürkiye kanalını çekip kanalıma attım 10 dakika sonra telif verdi lanet olsun

belli bir saatten sonra forumda muhabbet edilmemeli.
bu ne yaw,çorbaya dönmüş konu:)

Hocam ayıptır söylemesi hangi sektör ? :)

Anime dizi çalışıyorum yabancı ama çok fazla telif geliyor bir tane bile gelse kanalı gmaili toptan silip tekrar baştan başlıyorum, güzel para veriyordu aralıkta TO %10 , TBM 0,13 falandı ama şuan %1 TO , TBM 0,08 Ocak mahvetti zaten bakarsan 3 ay önce başladım ilk ay 1.16 tl kesinleşmiş :D
Allah herkese daha çok para nasip etsin ve Ocakta bu işe yeni girenlerede sabır versin Youtube Ocakta çok bozdu:)

Hafta sonu olduğu için yansımamıştır pazartesi sabah gelir paranız.

Anime dizi çalışıyorum yabancı ama çok fazla telif geliyor bir tane bile gelse kanalı gmaili toptan silip tekrar baştan başlıyorum, güzel para veriyordu aralıkta TO %10 , TBM 0,13 falandı ama şuan %1 TO , TBM 0,08 Ocak mahvetti zaten bakarsan 3 ay önce başladım ilk ay 1.16 tl kesinleşmiş :D
Allah herkese daha çok para nasip etsin ve Ocakta bu işe yeni girenlerede sabır versin Youtube Ocakta çok bozdu:)

Hocam kısacası çizgi film gibi bişe heral :) 1 2 kaynak gösterirmisin bizede :D

---------- Mesaj saat 15:08:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:07:52 civarında gönderildi. ----------

belli bir saatten sonra forumda muhabbet edilmemeli.
bu ne yaw,çorbaya dönmüş konu:)

aynen dostum bende mobil kullanıyodum muhabbet karıştı :D

konuyu açan arkadaşın profil resminden belli zaten kategorinin ne olduğu.konuyu açan arkadaşlar rica ediyorum kaynak vermeyin.sonra oraya büyük bir yönlenme oluyor çöp kategoriye dönüşüyor.kaynağı kendin bulmak önemli.ben arıyorum 3 aydır hala bulamadım ama çalışıyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri