Google Payments: Ödemeleriniz beklemeye alındı?

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
6. gününde doğrulama ücreti geldi. Sorun kalmadı

Doğrulama Ücreti Alırken:
Bu hatayı alan oldumu daha önce? Payoneer bilgilerimi adsense sorunsuzca girdim. Birincil ödeme seçtim. Bu işlemi uygulayı bugün beşinci gün oluyor ve bu gece aşağıdaki resimdeki gibi mesaj gelmiş. Ödemeleriniz beklemeye alındı diye. Bu arada payonner ingiltere bankası girdim.

Aşağıdaki resimin translate çevirisi:

Ücretli olmak için bilgilerinizi güncelleyin

Aşağıdaki nedenlerden bir veya birkaçı nedeniyle ödemeleriniz beklemede olabilir:

**** Hiçbir ödeme şekli yoktur: Bir ödeme şekli seçmek için oturum açın ve "Ödeme ayarları" sayfanızı ziyaret edin.

Hesabınızı kullanmak ve ücretli olmak için bilgilerinizi güncelleyin:
LyDZj1.png

Son düzenleme:
Bu hatayı alan oldumu daha önce? Payoneer bilgilerimi adsense sorunsuzca girdim. Birincil ödeme seçtim. Bu işlemi uygulayı bugün beşinci gün oluyor ve bu gece aşağıdaki resimdeki gibi mesaj gelmiş. Ödemeleriniz beklemeye alındı diye. Bu arada payonner ingiltere bankası girdim.

Aşağıdaki resimin translate çevirisi:

Ücretli olmak için bilgilerinizi güncelleyin

Aşağıdaki nedenlerden bir veya birkaçı nedeniyle ödemeleriniz beklemede olabilir:

**** Hiçbir ödeme şekli yoktur: Bir ödeme şekli seçmek için oturum açın ve "Ödeme ayarları" sayfanızı ziyaret edin.

Hesabınızı kullanmak ve ücretli olmak için bilgilerinizi güncelleyin:
LyDZj1.png

Konuyu tam bilmiyorum ama kısaca cevireyim yazıyı

Ödemenizi almak için bilgilerinizi güncelleyin.

Aşağıdaki sebeplerden dolayı ödemeleriniz bekletilmektedir:

1. Ödeme metodu yok: Ödeme metodunu seçmek için Giriş yapın ve Ödeme ayarları sayfasını ziyaret edin.

Konuyu tam bilmiyorum ama kısaca cevireyim yazıyı

Ödemenizi almak için bilgilerinizi güncelleyin.

Aşağıdaki sebeplerden dolayı ödemeleriniz bekletilmektedir:

1. Ödeme metodu yok: Ödeme metodunu seçmek için Giriş yapın ve Ödeme ayarları sayfasını ziyaret edin.
Evet bende çevirisini yaptım hocam. Enteresan bir sorun

Ödeme yönteminizi birincil yaptınız mı?
Evet seçili
BG ve Canada da bu durum var şu anda bişeler deniolar yine

Desenize yepyeni bir bela ile başbaşayız

google adsense ekibi sanki çözemezlerle çalışıyor. sorun üstüne sorun.

Arkadaş haklı hocam. Birincil ödemeyi teeeee herşey bittikten sonra yapıyorsun.

PS: İnşallah yanılan sensindir de altından başka süprizler çıkmaz :D

Şu anda adsense sayım onlarca, tam sayısını vermek istmiyorum. Bu birincil ödeme olayı çıktı çıkalı, Yeni banka girilen adsensede doğrulama ücreti alırken her seferinde, bankayı girer girmez birincil ödeme olarak işaretledim ve sorunsunca doğrulama ücretlerim geldi. Ayrıca birincil seçmediğim hesaplarda doğrulama ücreti gelmiyordu. Bunun forumda birçok konuda örneği var

Şu anda adsense sayım onlarca, tam sayısını vermek istmiyorum. Bu birincil ödeme olayı çıktı çıkalı, Yeni banka girilen adsensede doğrulama ücreti alırken her seferinde, bankayı girer girmez birincil ödeme olarak işaretledim ve sorunsunca doğrulama ücretlerim geldi. Ayrıca birincil seçmediğim hesaplarda doğrulama ücreti gelmiyordu. Bunun forumda birçok konuda örneği var
Anladım hocam. Wallaha bende de tam tersi hep test ödemesi girdikten sonra birincil seçmiştim.

Test ödemesinin birincil seçme ile hiç bir alakası yok. Direk ödeme yöntemi girer girmez test ödemesi gönderiliyor

Bencede şu andaki durumun bununla bir alakası yok. Ortada bir sorun var, oda ödeme duraklatıldı sorunu

2 güne kadar bekleyin.doğrulama ücreti gelmezse ibanı silip tekrar yazın...
ben doğrulama ücretini girdikten sonra birincili ayarlamaya çalışırken ibanı yanlışlıkla silmiştim.tekrar aynısını yazıp doğrulama ücretini tekrar almıştım,aynı hesaba.

2 güne kadar bekleyin.doğrulama ücreti gelmezse ibanı silip tekrar yazın...
ben doğrulama ücretini girdikten sonra birincili ayarlamaya çalışırken ibanı yanlışlıkla silmiştim.tekrar aynısını yazıp doğrulama ücretini tekrar almıştım,aynı hesaba.

Artık bunu denemekten başka çare yok sanırım. Şu anda birincil seçili ve yeni banka eklemeden eskiyi silemiyorum.
Her zaman olduğu gibi sabırlı günler beni bekliyor...

Ve daha kötüsü payoneerde kendi adıma tekrar hesap açamıyorum. :( Payonner başkasının adına gelen ödemelerden kıllanıyor...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri