Google pin arşivim, Siz'de çekin yayınlayın...

adsense yetkilileri görmesin :D

793incim4476725.jpg

klavye daha dikkat cekici :)

Beyler mesajlara fotoğraf nasıl ekliyoruz çok güzel bişey paylaşacağım sizlerle?

[MENTION=13668]yavute[/MENTION] kardeşim hoşgör beni bilgisayardaki fotoğrafın linkini nasıl bulacağım?:)
neyse kardeşim imgim gibi sitelere upload edip link ediniyoruz herhalde. direk foruma upload niye edilmiyo onu anlamadım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar aynı adrese ve aynı isimle yeni adsense pin isteyebiliyormuyuz? Bu kadar çok görünce aklıma geldi..
Hepsini aynı adresemi istediniz?

Google'dan bu zarf geldiğinde youtube para kazanma hakkında hiçbirşey bilmiyordum. Bi baktım bir gün nasıl olduysa bu zarf gelmiş. Bende o heyecanla resmini çekip facebookumda yayınladım. Amerika'da bulunduğum yıllarda aşk yaşadığım eski kız arkadaşım kendisi San Franciscoda yaşıyor şu an; ''From my town to yours'' diye yorum yazmış fotoğrafın altına. Bende ne yazsam diye düşünürken şunu yapıp kendisine yolladım:
erica1del.jpg

15 dakika sonra kendisi daha güzeliyle karşılık verdi:
ericaofficedel.jpg

Hala ofisinde masasının başucunda durur bu fotoğraf.

özgün kanalımdan kazanmıyorum arkadaşlar para kazanması kapandı aylar önce :D
spam yaptım aylarca şimdi onların sayesinde kazanıyorum fakat youtube u bıraktım programlamaya yöneldim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri