Google Play Oyunu

NeedMoney

Kayıtlı Üye
Beyler Google Play için Earn 2 die tarzında ve kalitesinde bi oyun yaptırmak istesem yaklaşık olarak ne kadar tutar nelere dikkat etmem lazım

Basit bir kelime oyunu'nu 3-5k tl arası yapıyorlar...R10 da profesyonel yapımcılardan fiyat alabilirsin..

hocam oyunun telifi cıkarmı cakmasını yaparlar mı oyunu geri elimden alırlar mı google play den kaldırılır mı felan bu işler nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama yeni bi sektör olarak girmekte istiyorum

hocam oyunun telifi cıkarmı cakmasını yaparlar mı oyunu geri elimden alırlar mı google play den kaldırılır mı felan bu işler nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama yeni bi sektör olarak girmekte istiyorum

Bu oyunu sana yapan, tutuması halinde ufak bi reskin ile kendisi içinde yapar yayınlar :)

Hocam bunun yerıne once codecanyondan oyun falan alıp deneme yapın pıyasayı arastırın. Sonra ıse baslayın

Hocam bunun yerıne once codecanyondan oyun falan alıp deneme yapın pıyasayı arastırın. Sonra ıse baslayın

hocam buradan baktıgım kadarıyla 1k bile tutmaması gerekiyor fakat benim en büyük sorunum ben,m yaptırcagım oyunda 1-2 değişiklerle kendileri yayınlarlarsa ne olacak

hocam buradan baktıgım kadarıyla 1k bile tutmaması gerekiyor fakat benim en büyük sorunum ben,m yaptırcagım oyunda 1-2 değişiklerle kendileri yayınlarlarsa ne olacak

Onun için güvenilir kisi ile calısmanız lazım tabı buda fazla bütceye mal olacak. Yaptırdıgınız kisi aynısını yayınlayamaz zaten yayınlasa dahi siz sikayet ettigınızde oyun/uygulama kaldırılır. Sadece degıstırırse yayınlayabılır aksı taktırde telıf hakkına gırebılır.

Onun için güvenilir kisi ile calısmanız lazım tabı buda fazla bütceye mal olacak. Yaptırdıgınız kisi aynısını yayınlayamaz zaten yayınlasa dahi siz sikayet ettigınızde oyun/uygulama kaldırılır. Sadece degıstırırse yayınlayabılır aksı taktırde telıf hakkına gırebılır.

peki hocam bişi daha sorcam yılar yıllar önce 7-8yıl kadar googledan oyun sitelerinden oyun oynardık bu oyun ordan aklıma geldi aynıı web oyunu olarak vardı şimdi ona benzer oyunlar moda olmuş 1-2 değişiklik ile yapsak sıkıntı olur mu

peki hocam bişi daha sorcam yılar yıllar önce 7-8yıl kadar googledan oyun sitelerinden oyun oynardık bu oyun ordan aklıma geldi aynıı web oyunu olarak vardı şimdi ona benzer oyunlar moda olmuş 1-2 değişiklik ile yapsak sıkıntı olur mu

Sıkıntı olmaz bence hocam sıze soyle ornek vereyım.
Seker patlatma oyununu ele alalım ılk cıktıgında baya tuttu ve sonra seker oyununun 100 lerce benzerı cıktı ve hepsıde sorunsuz yayınlanıyor google playde. Sadece seker resımlerını degıstırdıler.
Sızde bunun gıbı yapabılırsınız.

Hocam Size dedıgım gıbı once bı codecanyondan baslayın. Sıfırdan yazmayın hemen.
Codecanyondan en cok tutan oyunlardan bırını secın
Sonra reskınleyın
Ve ıyı grafıkler hazırlayın
Ve paylasın
Sonra reklam verın ılk baslarda fazla kazanmaz butcenızın ıyı olması lazım.
Daha sonrası ıse kazanır.
Reklama 100 verırsınız 150 kazanırsınız.

---------- Spam Engelliyici 14:39 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------

Mobil Sektöre Başlamak İsteyen Varsa Destek İçin Skype: abdlkrm02 Ekleyebılırler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri