Google + Plus Page Velı Nımetı'nın Farkında Olmayanlar Buraya..

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
A

Ahmetdemir

Guest
Canlar..

Google+ Plus Page Okadar önemliki Kimse Bunun Farkında Değil Nerdiyse ..
Bazıları Dışında :)

şimdi siz trend hastag ıcın ımleme sıtelerınde koşturuyorsunuz ... tıbkı benım gıbı degılmı ?..

1 aydır duzenlı olarak google uzerınde yedek bılgısayar ve ınternet hatlarımdan google + hastag ve url adres ekleme altın vurruşlarını yapıyorum videolara ..

özelıkle haber vıdeolarına :)

google + kullanıcı sayısının farkı varmı yokmu orası tartısılır herkesce benım ıcın
tartışılamaz cunku .. sıfır arkadaş eklı oldugu halde hastag ıle

3500 kısı eklerken takıbıne ..

bır spam bastıgım kanalı yalnıslıkla kendı adsenseme baglayınca hapı yuttum :) para kazanması kapatılmış emaılle bakmadan eklemenın cezasını cektım ..

haber vıdeolarından takır takır kazanc saglayan bırı olarak soyluyorum ..

CHA haber ajansı vıdeoları
eskıden telıf hakkı verdıyordu.

CHA programcısı lavuk bıraz uzmanlasmıs ..

ve hak sahıbılıgını telıf hakkı olarak atmıyor eşleşen görsel ıcerık dıye atıyor .. '' bunda ne var demeyın google uzerınde lısanslı kanalları oldugu ıcın '' dırek anında telıf cakıyor eslesen vıdeolarına '' adamlar uyumuyor gece gunduz bu yontemle benım 200 haber kanalımı yedıler .. 1 ayda ..

google+ hastagları olduu surece artık tın hgıc sorun degıl :)) maxsımum 7 gun haber kanalı acık tutuyorum :))

para kazanmaya kapansın kapanmasın dırek kanalı sılıyorum ..
gosterılen reklamlar tıklar tertemız bırıkıyor..
bu arada google + hastag olayınd

gunde 1200 haber vıdeosu basıyorum ..
100 adet haber kanalım var nasıpse 250 ye cıkarıcam ..
malum her ay 100 -150 arası haber kanalı acıp sılıyorum .

ne twıtter ne facebook ..

google en hızlı sekılde vıdeo ve yazı ılıstırılme .. modern adı imleme :)
ben google + ıle yapıyorum ..

bunun aksını ıdda edıcek olan varsa ..

pes dıyorum ..

ayda haber olayından 900 tl'den assag suan kurus almadım ..
sadece haber basıyorum 1 adsense'de
komedı ıcın ayrı adsense nasıl yapılırlar ıcın ayrı adsense basarım ve her kanal spamdır ..
tek guncel haber'dır

benımde spğam yontemım bu .

Canlar..

Google+ Plus Page Okadar önemliki Kimse Bunun Farkında Değil Nerdiyse ..
Bazıları Dışında :)

şimdi siz trend hastag ıcın ımleme sıtelerınde koşturuyorsunuz ... tıbkı benım gıbı degılmı ?..

1 aydır duzenlı olarak google uzerınde yedek bılgısayar ve ınternet hatlarımdan google + hastag ve url adres ekleme altın vurruşlarını yapıyorum videolara ..

özelıkle haber vıdeolarına :)

google + kullanıcı sayısının farkı varmı yokmu orası tartısılır herkesce benım ıcın
tartışılamaz cunku .. sıfır arkadaş eklı oldugu halde hastag ıle

3500 kısı eklerken takıbıne ..

bır spam bastıgım kanalı yalnıslıkla kendı adsenseme baglayınca hapı yuttum :) para kazanması kapatılmış emaılle bakmadan eklemenın cezasını cektım ..

haber vıdeolarından takır takır kazanc saglayan bırı olarak soyluyorum ..

CHA haber ajansı vıdeoları
eskıden telıf hakkı verdıyordu.

CHA programcısı lavuk bıraz uzmanlasmıs ..

ve hak sahıbılıgını telıf hakkı olarak atmıyor eşleşen görsel ıcerık dıye atıyor .. '' bunda ne var demeyın google uzerınde lısanslı kanalları oldugu ıcın '' dırek anında telıf cakıyor eslesen vıdeolarına '' adamlar uyumuyor gece gunduz bu yontemle benım 200 haber kanalımı yedıler .. 1 ayda ..

google+ hastagları olduu surece artık tın hgıc sorun degıl :)) maxsımum 7 gun haber kanalı acık tutuyorum :))

para kazanmaya kapansın kapanmasın dırek kanalı sılıyorum ..
gosterılen reklamlar tıklar tertemız bırıkıyor..
bu arada google + hastag olayınd

gunde 1200 haber vıdeosu basıyorum ..
100 adet haber kanalım var nasıpse 250 ye cıkarıcam ..
malum her ay 100 -150 arası haber kanalı acıp sılıyorum .

ne twıtter ne facebook ..

google en hızlı sekılde vıdeo ve yazı ılıstırılme .. modern adı imleme :)
ben google + ıle yapıyorum ..

bunun aksını ıdda edıcek olan varsa ..

pes dıyorum ..

ayda haber olayından 900 tl'den assag suan kurus almadım ..
sadece haber basıyorum 1 adsense'de
komedı ıcın ayrı adsense nasıl yapılırlar ıcın ayrı adsense basarım ve her kanal spamdır ..
tek guncel haber'dır

benımde spğam yontemım bu .

imleme muhabbetinden üzerime alındım da cevap vereyim dedim. kendimi baz alarak konuşacağım elbette. g+, facebook veya twitter gibi bir sosyal ağ olduğundan önemini bilmeyen kişinin henüz para kazanma işine girmediğini düşünmek pek zor değil. ilgisi olmazsa sosyal ağların öneminin de doğal olarak bilincinde olmaz. günde 1200 videodan bahsediyorsun. bu her yiğidin harcı değil açıkçası. özellikle hashtagleri takip ederek bunu yapmak başlı başına bir mesele. ama kazandığın para az buna rağmen ne yalan söyleyeyim. 1200 video, hashtag takibi vs. ister istemez insan 1500-2000 liradan aşağı olmamasını bekler gelirin.

he benim imleme sitelerini önerme sebebim de şu, videoları ben yüklemiyorum. bot gün içinde belirlediğim sitelerden, kanallardan videoları çekiyor başlıktır, açıklamadır, etikettir kendi yazıyor yani. tüm gün bilgisayarın başında duramıyorum anlayacağın. akşam veya bu saatlerde bakabiliyorum ancak. bu saatte de videolara göz atıyorum, ilgimi çekeni imlemede yayınlıyorum izlenimini alıyorum. senin gösterdiğin bana göre aşırı bir emek. geçen gün bu kadar çok emek harcanmayacağına da şahit oldum, özellikle spam söz konusuysa :) bir günde 140 lira geldi, ertesi gün 80 lira da (sabah saat 10 civarıydı) para kazanma kapandı. baya sinirlendim, sıkıldım. birde saatlerce uğraşsaydım ne olurdu sonum bilmiyorum hiç. o yüzden bota bırakıyorum her şeyi. günde 500 video atıyor otomatik olarak. para kazanmalarını açıyor, uyarı veren varsa siliyor vs. anlayacağın ben patron koltuğunda otururken o çalışıyor :) Videoyap'ı yapana ne kadar teşekkür etsem az o yüzden.

he amacım tartışma ortamı değil, sadece yazının içindeki "imleme sitelerinde koşturuyorsunuz" sözünden açıklama gereği duydum sadece :) umarım 900 olur 9000. elbette herkesin fazla fazla kazanmasını isterim ben de.

Ben kendimce spam yontemımı yazdım ..
hastag kodlarını not defterıne oturur 5 dk yazarım ini dibi ne varsa .. yt hastag yazarım akabınde google hastag yazarım .. '' dıpnot google dırek sıte ekle demeden hastag ler ıle google robotlarının bulucagı hastag olayını belırtıyorum son cumlemde ''

valla arkadaşım dıkatlı okuduysan ben tek haber spamından bahsedıyorum ..

gunde iha 'ya 30 vıdeo maxsımum atılıyor gunde 50 kanala kadar atıtorum haber .. bunun yanı sıra komedı reklam cızgı fılm dızı var yestımem gereken ..

ben haber saglam kazanc getırır tıkları harıkadır temız paradır 7 gunde sılerım uye fılan umursamam .. bu yuzden aylık bır adsense haber dıger turler ıcınde ayrı adsensem vardır ...

haber calısanlar bılır 900 tl sırf haber yapıcaksın bunuda 50 kanala basıcaksın ustune spam yaparken hastaglar sayesınde anında ındexlıyceksın ıstedıgın arama motorunda ..

spor katagorısını hıc saymıyorum :) cok cakallıklar yapan var sırf resım atıp sarkı soyleyen resım uzerınde hosgeldınız dıyıp fıkra anlatanlar var yorumlara kapatıp 100 k ızlenım alıp 3-4 k tık alanlar var ..

nerdenmı bılıyorum emekleme devresınde ılk sporla başladım .. ses frekanlarını degıstırmeye kadar cıktım :))

neyse arkadaslar ben nacızane yt amca ve google halam hakkındakı şımarıklıgımı belırtım...
haydı bol kazanclar herkese ..
malum her dakıkamız para kazandırıyor :)

google+ ne yapyiorsunda takipci kaziyorsun yazindan anlayamadim.

Paylasim icin tesekkürler.

Paylaşım için teşekkürler ancak birisi bunu Türkçe'ye çevirirse daha yararlı olur sanıyorum.

Günde 1200 videoyu hashtag vs. yapmadnda atsanız 900 tl kazanılır gibime geliyor ama tabi google+ önemli paylaşım için teşekkürler.

Günde 1200 videoyu hashtag vs. yapmadnda atsanız 900 tl kazanılır gibime geliyor ama tabi google+ önemli paylaşım için teşekkürler.

bencede google+ felan olmadan gunluk 1200 video ayda 36000 video yapar boyle video yukleyibde kazanmayanda bir sorun vardir diye dusunuyorum(paylasim icin tesekkurler)

Geçen gün yanlışlıkla Zorla Google+ kanalına geçirdi bir kanalımı Yt.
O kanalıda silmek istemedim, yoksa anında silecektim.
G+ istemiyorum zorla geçirmeye çalışıyor tüm kanallarımı, bir anlık Dalgınlığımdan yararlanıp G+'ya bağladı kanalda alt kanal oldu.
O kanalda Telif yiyecek çok video var tek telif bile alsa silip tekrar atmam lazım iyide hit alıyor.

Ben hep tek kanal ve alt kanalsız çalışıyorum, İstemiyorum G+ felan zorla geçirmeye çalışıyor.
G+'ya bağladı hangi kullanıcı gördüyse senin dediğin gibi anında birkaç videomu kendi G+ sayfasında paylaştı, sakata gelcem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri