Google plus saçmalığının bağlantısını kesemiyorum !!!!

• Kullanıcı Fressher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Fressher

Yasaklanmış
Başlıkta da belirttiğim gibi kesme linki yok yeni açtığım hesaplarda !

Aynen aynı sorun bendede mevcut.Bilgisi olan varmı

normal adla kanal açın ilk önce sonra youtube ayarlarında gelişmişin orada başka adla kullan google plus tan çıkın gibi bir yazı var oradan kanalınızın adını değiştirin.

Sağ üstten (kanal resmi olan bölüm) youtube ayarları tıklayın , ordan gelişmiş ve ardından url oluştura tıklayın , kanal için url oluşturun daha sonra ayarlar kısmında google + bağlantısını kes ve urlyi kanal ismi olarak kullan seçeneğini göreceksiniz ona tıklayın olay tamamdır.

bende aynı şekilde hiç bir türlü bulamadım heralde yeni sistemle beraber google + baglantıısnı kesemiyoruz

tamamdır.

---------- Mesaj saat 23:55:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:50:08 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR]
Sağ üstten (kanal resmi olan bölüm) youtube ayarları tıklayın , ordan gelişmiş ve ardından url oluştura tıklayın , kanal için url oluşturun daha sonra ayarlar kısmında google + bağlantısını kes ve urlyi kanal ismi olarak kullan seçeneğini göreceksiniz ona tıklayın olay tamamdır.

kardeşim çok sağol, oldu.:)

evet bu şekilde oldu. teşekkür ederiz

bende tam bununla ilgili soru sorcaktım, google+ nın bi alternatifi varmı youtube kanallarımızda ? veya dezavantajı falan var mı ? TBM v.s para kazanmaya falan bi etkisi var mı ?
Yani kısaca Google + olmalımı yoksa olmamalı mı ?

Bu url oluştur nerde göremedim bi türlü?

url oluşturduk fakat google+ bağlantısını kes çıkmıyor?

Bu url oluştur nerde göremedim bi türlü?

Eğer url daha önce oluşturulmamış ise ve kanal isim soyisim şeklinde ise ''youtube ayarları'' > ''gelişmiş'' kısmında çıkar

url oluşturduk fakat google+ bağlantısını kes çıkmıyor?

eğer ana hesapta değilde google + ile eklediğin kanalda url oluşturduysan orda çıkmaz , ana hesapta oluşturduysan ve hesaba başka kanal eklemediysen , kanal ayarları > gelişmiş kısmında çıkar

Arkadaşlar yan kanallar olmuyor sanırım yapabilen varmı acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri