Google şeffaflık raporu maili

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Hi Yunus —
Today, we're releasing the latest Google Transparency Report, an updated disclosure on the government requests we receive for our users' information.
Here's the headline: Government requests for online data have gone up by 120% since 2009.
Google works hard to protect users like you from overbroad requests, while still complying with legitimate investigations. It's important to us that you know how seriously we take these issues.
That's why we put together this video, to illustrate how we protect your privacy and security. Watch it now:

Before complying with a government request, we make sure it follows the law and Google's policies. We notify users about legal demands when appropriate, unless prohibited by law or court order. And if we believe a request is overly broad, we seek to narrow it — like when we persuaded a court to drastically limit a U.S. government request for two months' worth of user search queries.
By explaining our process and sharing information about the requests we receive, we hope to inform policy debates and decisions around the world.
https://takeaction.withgoogle.com/warrant
Thanks for taking action,
Derek Slater
Google Inc.
P.S. You can check out the latest Google Transparency Report here.

Merhaba Yunus -
Bugün, biz en son piyasaya konum Google Şeffaflık Raporu, güncelleştirilmiş bir açıklanmasını hükümetin istekleri bizim için elimize kullanıcıların bilgi.
İşte başlık: online veri için Hükümetin istekleri 120 yukarı gitti 2009'dan bu yana%.
Google kullanıcıları korumak için çok çalışıyor, senin gibi çok geniş istekleri hala devam ederken uymak meşru araştırmalar. Bizim için önemliydi sen ne kadar ciddiye aldığımızı bu sorunlar.
Bu yüzden bir araya getirdik bu video, biz nasıl göstermek için # gizliliğinizi ve güvenliğinizi korur. Şimdi izlemek:

Önce uyarak bir devlet talebi, emin olun biz o yasası takip ve Google politikaları. Biz hukuki talepler konusunda kullanıcıları bilgilendirmek, uygun olduğunda, engellenmediği sürece kanun veya mahkeme kararı. Ve eğer inandığımız bir isteği aşırı derecede geniş çalışmaktayız ve bu dar - zaman gibi bir mahkeme ikna ettik ABD hükümetinin büyük ölçüde sınırlandırılması isteği için iki ay tutulacak arama sorguları kullanıcı.
Açıklayarak bizim süreci hakkında bilgi paylaşma ve istekleri aldığımız bilgilendirmek için umut ve politika tartışmaları kararlar dünya çapında.
https://takeaction.withgoogle.com/warrant
Teşekkürler, harekete geçmek için,
Derek Slater
Google Inc.
P.S. kontrol edebilirsiniz en son Google Şeffaflık Raporu burada.

Cevap: Youtube yasağına ilişkin google'dan gelen mail

googlenın translatesi sağolsun hepsini okudum ama bişey anlayamadım :D

bende bi şey anlamadım :)

googlenın translatesi sağolsun hepsini okudum ama bişey anlayamadım :D

yandex sağolsun :) google'ın suçu yok.

---------- Mesaj saat 01:45:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:42:48 civarında gönderildi. ----------

Sanırım güvende olduğumuzu ve bu olay hakkında araştırma yaptıklarını anlatıyorlar.

google hukiki yollara başvurduğunu anlattıyo galiba

söz konusu e-posta youtube yasağı ile ilgili değil.
Google'ın her sene yayınladığı şeffaflık raporu'dur.
Bu e-posta kısaca 2013'te şeffaflık adına ne yaptıklarını anlatıyor.

Şeffaflık raporu: kısaca google'ın arama motoru dizininden kaldırdığı linkler (çocuk p*rnosu, w*rez program, devlet sırları vs), youtube üzerinden kaldırdığı videolar vs vs ile ilgili bir rapordur.

bu linkten açıklamalara bakabilirsiniz: (ingilizce) Official Google Blog: Transparency Report: Requests for user information up 120 percent over four years

Ayrıca söz konusu e-posta'da "kullanıcıların kişisel bilgilerini hükümetlerden gelen isteklere rağmen hükümetlerle paylaşmadığını" söylüyor.

Devletlerin kullanıcılar hakkında istediği bilginin bir önceki yıllara göre artışından falan bahsediyor...

U.s. Goverment felan diyor.
Türkiye ile alakası yokki bunun :D

sanıyorum ki;
Şeffaflık politikaları var bunların o neden ile kullanıcıların son 2 aylık arama geçmişini amerika birleşik devletleri ile paylaşmışlar.

bizimle alakalı bir ifade yok burda,sadece yuvarlak hukuki ifadeler.Yazı daha çok kişisel bilgilerin istenmesi durumundagenel olarak neler yaptıklarını anlatıyor sitenin bloklanma süreciyle ile ilgili bir açıklama yok.

Seçimden sonra ne ünlem kalır ne yasak diyo. Kafanıza göre takılın diyo.Merzifonda vatani görevini yapmakta olan herkese teşekkürler tarzı bişeyler söylemiş.

Banada geldi bu email yt kapatılması olayı çıkmadan önce.

bizimle alakalı bir ifade yok burda,sadece yuvarlak hukuki ifadeler.Yazı daha çok kişisel bilgilerin istenmesi durumundagenel olarak neler yaptıklarını anlatıyor sitenin bloklanma süreciyle ile ilgili bir açıklama yok.

U.s. Goverment felan diyor.
Türkiye ile alakası yokki bunun :D

sanıyorum ki;
Şeffaflık politikaları var bunların o neden ile kullanıcıların son 2 aylık arama geçmişini amerika birleşik devletleri ile paylaşmışlar.

yandex sağolsun öyle bir çevirdiki sadece hükümet mahkeme kelimelerini anladım :)

google ayar vermeye çalışıyor, bu mail aslında TC hükümetine ithafen yapılıyor ama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti yapıyor.

cevap yazmak lazım aslında; bu konuyu bana değil TC Hükümetine anlatın, yasaklama ve açma yetkisi TC Hükümetindedir diye :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri