Google Street View 4000 TL Maaş Almak İstermisiniz?

Gecen hafta üzerinde bir direğe bağlı kameralı araç geziyordu bizim sokaktan. Yanımdan geçti hemen aklima google geldi ama üzerinde herhangi bir yazı göremedim. Yan sanayiydi sanırım :)

yandex inde var aynı şekilde bir olayı odur belki

arabayla olsa hemen 5 tofaş alırım atarım üzerine 5 kamera
5x4000 tl : +20000 tl
- 2000 tl mazot
- 1000 tl yemek su giderleri desen

Kaç kilo bu, resime sonradan baktımda taşınırmıbu ya?

Business View ? About ? Google Maps

bi imkanda bu var google sertifikalı fotoğrafçı olursan ki tr de pek fazla değil neredeyse hiç yok büyük işletmelerden voleyi vurursun gibi gelio

Hocam o fikir de güzel baktım seçeneklerde türkiye yok türkiyeden biri yok diye görünüyor bu işi yapan.
Verdiğiniz linkten yola çıkarak burayı buldum

Become a Trusted Photographer or Agency ? About ? Google Maps

"Google Haritalar İşletme Görünümü programının ülkenizde henüz kullanılmadığına lütfen dikkat edin. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

diyor şuan bazı hizmetler gibi ülkemize kapalı anlaşılan başvuru yapsak acaba ülkeye açarlarmı diyeceğim ama bunu tek düşünen ben değilimdir büyük ihtimal daha önceden başvuru yapılmıştır heralde
sizce google türkiye ofisi bu konu hakkında bilgiye sahipmidir bilgilendirebilirmi bizi

Bağcılar mesala oraya bunla girsen nasıl çıkılır düşünemiyorum :D :D :D

Bizim burada Kadifekale,tepecik vs gibi yerler var ya ben de eskiden yıllarca kalenin oralarda oturdum ama iyisi var kötüsü var neden kaşın üstünde gözün varcılardan çok var oralarda tek olsak duruma göre hareket edersin de o makina ağırda deniliyor sıkıntı çıkarda öyle bir yerde başına bir iş gelirse

gerçi bu tarz durumlara karşı vardır özel bir sigortası bir önlemi
sonuçta darp,gasp kaynaklı makinaya bir şey olsa bizim parmağımız olmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bu arada makina ağıra benziyor baya

Son düzenleme:
rastgele başvurdum:D

Provide some detail about your proposed project, the location you want to share with the world via Street View, and why you think it’d be useful. Tell us what makes this place amazing, describe the type of imagery and any highlights you expect to capture, and let us know if your trip is already planned (if so, when?).

bu soruya ne cevap yaın merak ettim

telefon onayı yaparsak 8 saatten fazla çekim yapabilir miyiz

sokakta böyle dolaşan birini hayal edemiyorum
kedi köpekler bile peşine üşüşür.

sırtta olmaz bu iş

google-streetview-car.JPG

article-2364592-1AD4AEF2000005DC-992_634x441.jpg

sokakta böyle dolaşan birini hayal edemiyorum
kedi köpekler bile peşine üşüşür.

Ultrasonik sinek,köpek,kedi kovucu hepsi olacak , insanlar içinde şok aleti lazım 2 tane jedi gibi kullanmak için, iyi parodi yapılır bu tiplerle aslında :D

---------- Spam Engelliyici 15:04 ---------- Önceki Mesaj 15:00 ----------

sırtta olmaz bu iş

google-streetview-car.JPG

article-2364592-1AD4AEF2000005DC-992_634x441.jpg

Doğru diyorsun bence şehir için araba kullanımı gerekiyor bu sırtta taşıma olayı dağ tepe doğa çekimleri için olabilir anca.

Son düzenleme:
Provide some detail about your proposed project, the location you want to share with the world via Street View, and why you think it’d be useful. Tell us what makes this place amazing, describe the type of imagery and any highlights you expect to capture, and let us know if your trip is already planned (if so, when?).

bu soruya ne cevap yaın merak ettim

hatırlamıyorum:D

şunu takıp yanında da güzel bir kamera alıp özgün kanal yapacaksın :D 4-5 bin tl de ordan gelse :D

Hocam o fikir de güzel baktım seçeneklerde türkiye yok türkiyeden biri yok diye görünüyor bu işi yapan.
Verdiğiniz linkten yola çıkarak burayı buldum

Become a Trusted Photographer or Agency ? About ? Google Maps

"Google Haritalar İşletme Görünümü programının ülkenizde henüz kullanılmadığına lütfen dikkat edin. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

diyor şuan bazı hizmetler gibi ülkemize kapalı anlaşılan başvuru yapsak acaba ülkeye açarlarmı diyeceğim ama bunu tek düşünen ben değilimdir büyük ihtimal daha önceden başvuru yapılmıştır heralde
sizce google türkiye ofisi bu konu hakkında bilgiye sahipmidir bilgilendirebilirmi bizi

Bizim burada Kadifekale,tepecik vs gibi yerler var ya ben de eskiden yıllarca kalenin oralarda oturdum ama iyisi var kötüsü var neden kaşın üstünde gözün varcılardan çok var oralarda tek olsak duruma göre hareket edersin de o makina ağırda deniliyor sıkıntı çıkarda öyle bir yerde başına bir iş gelirse

gerçi bu tarz durumlara karşı vardır özel bir sigortası bir önlemi
sonuçta darp,gasp kaynaklı makinaya bir şey olsa bizim parmağımız olmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bu arada makina ağıra benziyor baya

Hocam onun için önlem var ileri seviye GPS sistemi varmış 8 saat çalışıcakmış 18 kg ile :D

Google, Street View Trekker'ı İstanbul'da 4 Bin TL Maaşla Test Ediyor -

millet peşinden koşup her karede fotorafları çıkmasın diye öyle yapmışlardır belki :)

Valla ben de peşinden gidecektim isim vardı arkasından şöyle bi baktım poz verdim yoluma devam ettim :D

Bu arada çanta 18 kiloymus gunde 8 saat tasinacakmis

Gecen hafta üzerinde bir direğe bağlı kameralı araç geziyordu bizim sokaktan. Yanımdan geçti hemen aklima google geldi ama üzerinde herhangi bir yazı göremedim. Yan sanayiydi sanırım :)

Su sıralar yandex geziyor henüz Tr haritasını tam bitirmiş değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri