Google Takipci Youtube Abone Satışı [ Uygun Fiyata ]

moonlive

Kayıtlı Üye
snsy9.png

Faydası:

:pVideoların daha hızlı index alması

:p Mesela 50 aboneniz varsa insan size abone olmaz. Çünkü abone sayınız az ise paylasımınız kötüdür yada kanalınız.Paylaşımınız iyi olabilir ama mesela baska insan abone olmayabilir çünkü abone sayınız az oldugu için kötü paylasım yapıyor zannedecek..

:pYoutube'da 4000 ve üzeri aboneli eski kanallar kolay kolay topluluktan kapanmıyor arkadaşlar.Yani abone sayısı yüksek olması flag ve topluluk spam çetesine karsı + yönde yarar.

100 Abone + 10 adet hediye: 2.5 tl

200 Abone + 20 adet hediye : 5 Tl

300 abone + 30 adet hediye : 7.5 tl

400 abone + 40 adet hediye : 10 Tl

Önemli Not: Yapacagımız kanalın daha önce herhangi bir siteden abone çekimi yapmamısı lazım .

Refaranslar:

4 kanalıma sorunsuz abone çektirdim arkadaş işinde gayet başarılı kendisine teşekkür ediyorum..

500 abone sağladı. Teşkkürler.

arkadaştan abone alınmıştır. işini fazlasıyla yapıyor ve ilgileniyor

Google Takipi:

images

100 Takipci + 10 takipci = 2.5 Tl

200 Takipçi + 20 takipci = 5 tl

300 Takipci + 30 takipçi = 7.5 tl

400 Takipiçi + 40 takipçi = 10 tl​

ya baltalama olmasın konuda, bende bir suru kanal var.. bunları herhangı bır kanalıma abome yapabilirmiyim? 1000 den fazla abonem olabilir. öyle bişemi bu senın kılarde? yoksa orjınal abonemı ?_ yanı izlemeyen takıp etmeyen abonemı ? izleyen yorum yapan yenı videoları takip eden abonemı ?

Mesela 50 aboneniz varsa insan size abone olmaz. Çünkü abone sayınız az ise paylasımınız kötüdür yada kanalınız.Paylaşımınız iyi olabilir ama mesela baska insan abone olmayabilir çünkü abone sayınız az oldugu için kötü paylasım yapıyor zannedecek..

buna çok güldüm

"Youtube'da 4000 ve üzeri aboneli eski kanallar kolay kolay topluluktan kapanmıyor arkadaşlar.Yani abone sayısı yüksek olması flag ve topluluk spam çetesine karsı + yönde yarar."
bu ne kadar doğru?

"Youtube'da 4000 ve üzeri aboneli eski kanallar kolay kolay topluluktan kapanmıyor arkadaşlar.Yani abone sayısı yüksek olması flag ve topluluk spam çetesine karsı + yönde yarar."
bu ne kadar doğru?

6 bin civari abonem var. Spam yapıyorum tabi ünlem gelmeden gmaile geliyor su videoyu silin diye para kazanma aktif videoda ama yine siliyorum yani abone sayısının yüksek olmasının + yönü. ünlem gelmeden mail geliyor belki inanmicaksınız ama böyle. böylece 1-2 gün önceden almıs oluyorum .

Kelimeleri düzgün yazmanız dileğiyle hayırlı satışlar :)

6 bin civari abonem var. Spam yapıyorum tabi ünlem gelmeden gmaile geliyor su videoyu silin diye para kazanma aktif videoda ama yine siliyorum yani abone sayısının yüksek olmasının + yönü. ünlem gelmeden mail geliyor belki inanmicaksınız ama böyle. böylece 1-2 gün önceden almıs oluyorum .

Alakasi yok. 22k organik aboneli kanalim var, boyle biseyi ilk defa senden duyuyorum. Abonenin kotu durumlardaki tek etkisi, 3 topluluk yada 3 telif yemeden kanal kapanmaz o kadar.

arkadaştan abone alınmıştır. işini fazlasıyla yapıyor ve ilgileniyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri