Google ürünlerinin hepsi - Hesab devre dışı bırakıldı

• Kullanıcı emice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

emice

Kayıtlı Üye
ckqoadkrrrrurn5uj.gif

Şifrem le giriş yaptıktan sonra böyle bir üyarı alıyorum gmaile bile giremiyorum.
Bu google hesabını silemeğim için adensenseyede yeni kanal ekleyemiyorum.

Google Forum'da okudum 9 ay sonra tamamen siliniyormuş hesap.

Böyle bir sorunu olan ve 9 aydan once bütün google ürünleri devre dişi kalmiş hesapları, arkadaşlar hesaplarınızı kontrol edermisiniz.

benimde bi kanalım böyle olmuş bu sabah gördüm

Hocam peki teliften topluluktan kapanan kanallar da mı devre dışı kalmış oluyor.

Benim sadece kanal kapanmadı gmaile de giremiyorum.

Sızın adsense farkli mailde de ise teliften topluluktan kapanan kanallarin gmail hesaplarını tamammen silersin yolunuza devam edersiniz...

Devre dişi kalan hesap adsense eklıyse, adsenye yeni kanal eklesen bile para kazanma kapanır.

Sen olayı çok yanlış anlamışsın.
Böyle birşey yok.
[MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] Mailin uçmuş o yüzdende bu maile bağlı tüm Google ürünleri kapalı.
Hesabın devre dışı bırakılmış.

Yeni mail aç, yeni kanal aç yoluna devam et.
Bu maille kanalı unut.

o gmaildeki youtube kanalının para kazanması kapanırsa, o adsense hesabını kullanamaz duruma gelirsin.

Böyle birşey yok.

[MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] Mailin uçmuş o yüzdende bu maile bağlı tüm Google ürünleri kapalı.

Bu maille kanalı unut.

ana kanal ve alt kanalı olan 2 kanalla devam ediyorum kazanmaya bi sıkıntı olmaz değilmi 1 diğer kanal olan alt kanal uçtu

ana kanal ve alt kanalı olan 2 kanalla devam ediyorum kazanmaya bi sıkıntı olmaz değilmi 1 diğer kanal olan alt kanal uçtu

Birşey olmaz.
Birton kanalım kapandı, hesaplar devre dışı kaldı.
Bunlar olan şeyler.

bu gmaili yeni mi açtın yoksa uzun zamandır kullanıyor muydun

Böyle birşey yok.

Bu maille kanalı unut.

Yok, eğer bu kapanan kanal yüzünden o adsense bağlı olan kanaların para kazanması kapanıyorsa o adsense çöptür.

Yok, eğer bu kapanan kanal yüzünden o adsense bağlı olan kanaların para kazanması kapanıyorsa o adsense çöptür.

O kanal yüzünden kapandı diye belirtmemiş.
Hesap devre dışı kaldığında Önceden kanalda kapanıyordu, Şimdi kanalı bırakıp Mailimi Devre dışı bırakıyor?

Bayadır bu sorunu görmedim.
Maili devre dışı yapıp kanalı bırakmaz benim bildiğim Yt.
Zaten Mail devre dışı olunca tüm Google ürünleri kapanmıyormu?

O kanal yüzünden kapandı diye belirtmemiş.
Hesap devre dışı kaldığında Önceden kanalda kapanıyordu, Şimdi kanalı bırakıp Mailimi Devre dışı bırakıyor?

Bayadır bu sorunu görmedim.
Maili devre dışı yapıp kanalı bırakmaz benim bildiğim Yt.
Zaten Mail devre dışı olunca tüm Google ürünleri kapanmıyormu?

Hayır aynı dert bende şuanda devam ediyor, bundan yaklaşık 5 ay önce bir hesabım vardı ama haberim yoktu unutmuştum 1 hafta önce o kanal yüzünden tüm kanallarım para kazanmaya kapandı, bende tekrardan g+ bağladım açtım ertesi gün gene o kanal yüzünden para kazanmalar gitti bende çareyi yeni adsense geçmekle buldum yani o kanal silinmedikçe o adsense temizlenmez arkadaşın kanalları bu kanal üzünden para kazanmaya kapanmıyorsa zaten sıkıntı yok ..

Hayır aynı dert bende şuanda devam ediyor, bundan yaklaşık 5 ay önce bir hesabım vardı ama haberim yoktu unutmuştum 1 hafta önce o kanal yüzünden tüm kanallarım para kazanmaya kapandı, bende tekrardan g+ bağladım açtım ertesi gün gene o kanal yüzünden para kazanmalar gitti bende çareyi yeni adsense geçmekle buldum yani o kanal silinmedikçe o adsense temizlenmez arkadaşın kanalları bu kanal üzünden para kazanmaya kapanmıyorsa zaten sıkıntı yok ..

İlginç bir sorun o zaman.
Önceden Hesabı Devre dışı bıraktığında Mail+Kanal ne varsa kullanılamıyordu demekki artık Maili devre dışı bırakıyor kanalıda açık gibi görüyor.

Zor bir durum.
O zaman sıfır Adsenseden başka çare kalmaz.

İlginç bir sorun o zaman.
Önceden Hesabı Devre dışı bıraktığında Mail+Kanal ne varsa kullanılamıyordu demekki artık Maili devre dışı bırakıyor kanalıda açık gibi görüyor.

Zor bir durum.
O zaman sıfır Adsenseden başka çare kalmaz.

Evet aynen böyle, 9 ay sonra tamamen göogle ürünleri siliniyormuş diye konu açtim konu nerelere gitti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri