google + Yöntemi tarihmi oldu

satilmis032

Kayıtlı Üye
arkadaşlar youtubeden g+ yı bir türlü silemedim yardım Lütfen

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html

konuyu sabahtan beri bakıyorum yapamadım

söyle bir uyarı veriyor

Bu Google+ sayfasını silemezsiniz
Bu Google+ sayfası bir YouTube kanalına bağlı olduğu için bu sayfayı silemezsiniz. Sayfayı silmek için öncelikle YouTube kanalının bu Google+ sayfasıyla olan bağlantısını kesin veya YouTube kanalını sayfadan silin.

artık bu yöntem kalktımı

uyarıda da dediği gibi once yt ayarlarından google+ ile baglantısını kesin i tıklamalısın

dostum resımlı olarak gayet acık bi şekilde anlatılmıs konuda. sayfa goruntusunu gonderırsen yardımcı olunabilir

dostum resımlı olarak gayet acık bi şekilde anlatılmıs konuda. sayfa goruntusunu gonderırsen yardımcı olunabilir

ustam resimde gördügün gibi en altaki ana kanalımı yaptım g+ sildim

Alt kanaldaki en üste solda enbaşteki kanalım adsenseye baglı be para kazanması devre dısı degıl digerleri devre dısı

KP0dD5.jpg

dostum 1.si hesapta 1 kanalla calısmanı tavsiye ederim. sorunu cozemedım tek tek kanallara girip baglantılarına ve google + larına bakmak gerekır. bukadr alt kanal biyerde olunca hangı kanala ne gibi sorun oldugunu saptamak zor.

ama ana kanalın google +sını silmemek gerekıyo.

ve alt kanallarda google + yontemi işe yaramıyor. yanı bı alt kanalın para kazanması kapatıldıgında şimdilik onu geri açma durumu yok. şimdilik diyorum cunku yenı bı yontem geliştirilebilecegını dusunuyorum.

vu bu konuyuda detaylamasına incelemeni tavsiye ederım http://www.ytpara.com/youtube-ban/20422-anlatim-google-yontemi.html

alt kanalları başka bir g maile taşım a yada ayrı ayrı her kanalı başka bir g maile ana kanal olarak taşıyabilirmiyiz

şahsen alt kanalları gmail ile birlikte sildim

Kendi kişisel sorunlarınızı genele yaymaktan vazgeçin artık.

herkese teşekkür ederim yardımlarınız için bende hepsini silecegim

takipteyim. olumlu sonuç alırsın umarım

ustam hes forumu aradım tabikide bura sı kadar bilgi payşaımında bulunan yok yabancı forumlarada baktım fıs yani bende yeni g mailler acıyorum videolarımı ayrı ayrı gmail actıgım hesaplara kopyalıyorum

arkadaşlar youtubeden g+ yı bir türlü silemedim yardım Lütfen

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html

konuyu sabahtan beri bakıyorum yapamadım

söyle bir uyarı veriyor

Bu Google+ sayfasını silemezsiniz
Bu Google+ sayfası bir YouTube kanalına bağlı olduğu için bu sayfayı silemezsiniz. Sayfayı silmek için öncelikle YouTube kanalının bu Google+ sayfasıyla olan bağlantısını kesin veya YouTube kanalını sayfadan silin.

artık bu yöntem kalktımı

hocam senınkı ana kanal olduguna emınmısın. bu uygulama alt kanallarda hiç bi işe yaramıyor benim bildiğim.

Arkadaşlar google+ kesince ne oluyor ? cevaplarmısınız ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri