Google+ Yöntemiyle Kanalını Açamayanlar(ipucu)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
G+ ile ilgili çok konu var kusura bakmayin bir tane daha açıyorum ama denediğim bir yöntemi paylaşacağım.

Google + ile bağlantısı olmayan bir kanalım ve bağlantısı olan 2 kanalım vardı.
Bağlantısı olan kanalların bağlantısını kesip tekrar bağladım.
24 saat geçti sonuç vermedi.
Ancak bağlantısı daha önceden kesilmiş olan kanalımı bağladım bugun para kazanmaya açılmış kanal hemen yeni adsense'e bağlayıp sorun çıkaracak videoları sildim.Herkes Bugünden g+ bağlantısını kessin 29.10 tarihinde tekrar açsın.Ayın 30'unda yüksek ihtimalle açılacaktır.​

Bu işlem google+ bagla kes vs sadece ana kanal için uygulanıyor ki ben hiç bir zaman ana kanal çalışmadım çünki ana kanal gidince alt kanallarda gidiyor alt kanal çalışıncada google+ kes bağla olayı yok şans işte :)

neyse inş birilerinin işine yarar.

Bu olay sadece ana kanallar ıçınmı,benım geçen hafta 150 den fazla alt kanalım kapandı,hemen hemen hepsıde çok etkılıydı sımdı ıse herşey sıfır alt kanalları açmanın bır yolu yok mu?

Hocam bir de bazı kanallarda google+ kes vea bağla linki yok. Gelişmiş bbölümüne girdiğimde de URL oluştur bölümü de yok. Bu kanallar için yapılabilecek birşey var mı?

Bu olay sadece ana kanallar ıçınmı,benım geçen hafta 150 den fazla alt kanalım kapandı,hemen hemen hepsıde çok etkılıydı sımdı ıse herşey sıfır alt kanalları açmanın bır yolu yok mu?

benimde alt kanallar gtti , ben ana kanala video yüklemiyordum , alt kanallar için acil bir çözüm gerek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri