Google + Yöntemiyle para kazanmayı aktif etme

• Kullanıcı Kadircan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yok benmki 2gün önce gitti kanal ekledim eklediğim kanalında para kazanması gitti

ozaman 6 ay yada bir kaç ay sonra açılır adsense...adsense kilitlenıyor demekki. kanal bağlanmaz... bir kaç ay maksımım 6 ay bekletirler hesap deış yole devam et...

peki yeni kanal eklesen, yüklesen adsensene yansımıyormu ? yenı sıfırdan kanal açıp eklesen ? merak ettim konuyu

Ne yazık ki dediğin gibi... Fakat para kazanması kapatılan kanalı açıp 5-6 gündür sıkıntı yaşamayan arkadaşlarda var yani bir umut düzeledebilir yoksa yeni adsense ile devam et çok zor aylarda pin bekle pini gir ödeme bekle 2 ay olur belki daha fazla

Ne yazık ki dediğin gibi... Fakat para kazanması kapatılan kanalı açıp 5-6 gündür sıkıntı yaşamayan arkadaşlarda var yani bir umut düzeledebilir yoksa yeni adsense ile devam et çok zor aylarda pin bekle pini gir ödeme bekle 2 ay olur belki daha fazla

yabancı sitede okudum. youtube ana kanalların g mail adresine para kazanma kapantı adsensen bağlı kanallar kapandı diye mail gelıyormuş... 6 ay kanalı id den den kapatılıyormuş. adsense donduruluyormuş... açanda yok.. 6 ay bekle belki kısa sürede açılır belkide 6 ay belkide daha fazla süre... kolay gelsın. yenı aç yola devam et... ps başında oyun oynamakdan ıyıdır :D 1 ayda toparlarsın sistemlerını

[MENTION=2236]severall[/MENTION] sorunlu kanalı yani mailde belirtilen kanalı sildin mi?

[MENTION=2236]severall[/MENTION] sorunlu kanalı yani mailde belirtilen kanalı sildin mi?

kanalı silmek büyük bir saçmalık benim için kanalın abone sayısı iyi en kötü aboneleri kullanırım ama kanalı silme olayı şöyle olabilir önce para kazanmayı tekrar açarım 31'inde daha sonra ayın 1-2 sinde kanalı silerim en azından içerdeki parayı alma ihtimalim olur tabi garanti değil ama kuvvetli bir ihtimal

---------- Mesaj saat 17:43:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:40:55 civarında gönderildi. ----------

yabancı sitede okudum. youtube ana kanalların g mail adresine para kazanma kapantı adsensen bağlı kanallar kapandı diye mail gelıyormuş... 6 ay kanalı id den den kapatılıyormuş. adsense donduruluyormuş... açanda yok.. 6 ay bekle belki kısa sürede açılır belkide 6 ay belkide daha fazla süre... kolay gelsın. yenı aç yola devam et... ps başında oyun oynamakdan ıyıdır :D 1 ayda toparlarsın sistemlerını

bizde adsense gitmedi ama durum gösteriyor ki yakında adsenselerde gitmeye başlıyacak benim giden kanallar zaten yedek gibi bir şeydi ana kanalalr duruyor zaten hepsi gitsede bir problem yok youtubeden asrın parasını kaldırdım kapatırlarsa tekrar açarım sistemi kurmakta diye bir şeyde yok bende izlenecek videoları biliyorum 4-5 güne aynı kazancı yakalarım daha öncede defalarca kapattılar sildiler banladılar spam dediler telif dediler dünya engeli dediler...

[MENTION=2236]severall[/MENTION] sorunlu kanalı silmediğim sürece, o adsense hesabına ekleyeceğin tüm kanalların para kazanması devredışı bırakılacaktır.

[MENTION=2236]severall[/MENTION] sorunlu kanalı silmediğim sürece, o adsense hesabına ekleyeceğin tüm kanalların para kazanması devredışı bırakılacaktır.

Bu nasıl bir cümledir bir an adsense yetkilisi ile konuşuyorum sandım.Bilmiyorum test etmediğim asıl sorunlu kanalı daha silmeden kanal para kazanması devre dışı kalmış durumda duruyor ve asıl para kazandığım hesap olmadığı için ilgilenmeyi yarına bıraktım aklımda bir olay var onu deneyeceğim daha önce işe yaramıştı bu seferde yararsa kurtarırım kanalı kurtaramasamda içinceki parayı alırım en kötü.Şu da bir gerçek ki 1,5 aydır kanalı sapasağlam durum 22'sinde parasını alan arkadaşımda var o da aynı bu yöntemle açmış kanalı nerdeyse 2 aydırda kanalı sağlam yani o işler belli olmaz

bu g+ bağlama yöntemi ile kanalları tekrar açtığımızda ve para kesinleşene kadar kapatılma gibi bir durum olmadığında bu ayın parası kesinleşir mi peki?

bu yöntemi tüm kanallarımda denedim. 4 gün oldu bir sonuç yok.

varmı tavsiyesi olan?

walla ben şimdi 4 kanalda denedim google + yöntemini hiçbirşey değişmedi benmi yanlış yapıyorum acep ?

g plus ile 1 kanalımı açtım-tıkır tıkır adsenseye yansımaya başladı,adsense dondurulması diye birşey yok bende bilginiz olsun

g plus ile 1 kanalımı açtım-tıkır tıkır adsenseye yansımaya başladı,adsense dondurulması diye birşey yok bende bilginiz olsun

Google + uyguladıktan ne kadar sonra açıldı para kazanman?

Ben 20 saat önce yaptım hala hareket yok

Google + uyguladıktan ne kadar sonra açıldı para kazanman?

Ben 20 saat önce yaptım hala hareket yok

alex kardeşim-21 kanalım vardı
dün kapanan 20 kanalımı g plus ile bağladım sonuç ne mi oldu:
1 - 18 kanalım hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı dedi
2- 1 kanalımın para kazanması geri geldi-birtanesinin geri gelmedi
3- 1 kanalımın da para kazanması hiç kapatılmadı
ertesi gün açıldı para kazanma-para kazanmayan 1 kanalımıda yarına kadar bekleyip sileceğim,kazancını alabilmek umuduyla.

2 kanalı ne zaman açtın açamadığın kanal alt kanal mı ? google plus bağlantısını kesip tekrar bağla açılıyor açılmazsa kestikten sonra biraz bekle oda olmazsa isim değişikliği başka bir google plusa bağlamayı dene

merhaba benim de bi sorum var bi kanal açmıştım yazın kanalı google+ ya hiç güncellemedim öyle duruyor, ama para kazanması devre dışı kalmış, kanala girince kanalınız güncelleniyor googl+ diyor kabul edersem para kazanma açılırmı tam olarak nasıl bi yol izlemem lazım yardımcı olursanız sevinirm :)
edit: ayrıca yeni isim mi vermeliyim aynı isimle mi devam etmeliyim hangisini yapınca para kazanma gelcek

merhaba benim de bi sorum var bi kanal açmıştım yazın kanalı google+ ya hiç güncellemedim öyle duruyor, ama para kazanması devre dışı kalmış, kanala girince kanalınız güncelleniyor googl+ diyor kabul edersem para kazanma açılırmı tam olarak nasıl bi yol izlemem lazım yardımcı olursanız sevinirm :)
cevabınızı bende merak ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri