yok benmki 2gün önce gitti kanal ekledim eklediğim kanalında para kazanması gitti
ozaman 6 ay yada bir kaç ay sonra açılır adsense...adsense kilitlenıyor demekki. kanal bağlanmaz... bir kaç ay maksımım 6 ay bekletirler hesap deış yole devam et...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok benmki 2gün önce gitti kanal ekledim eklediğim kanalında para kazanması gitti
peki yeni kanal eklesen, yüklesen adsensene yansımıyormu ? yenı sıfırdan kanal açıp eklesen ? merak ettim konuyu
Ne yazık ki dediğin gibi... Fakat para kazanması kapatılan kanalı açıp 5-6 gündür sıkıntı yaşamayan arkadaşlarda var yani bir umut düzeledebilir yoksa yeni adsense ile devam et çok zor aylarda pin bekle pini gir ödeme bekle 2 ay olur belki daha fazla
[MENTION=2236]severall[/MENTION] sorunlu kanalı yani mailde belirtilen kanalı sildin mi?
yabancı sitede okudum. youtube ana kanalların g mail adresine para kazanma kapantı adsensen bağlı kanallar kapandı diye mail gelıyormuş... 6 ay kanalı id den den kapatılıyormuş. adsense donduruluyormuş... açanda yok.. 6 ay bekle belki kısa sürede açılır belkide 6 ay belkide daha fazla süre... kolay gelsın. yenı aç yola devam et... ps başında oyun oynamakdan ıyıdır1 ayda toparlarsın sistemlerını
[MENTION=2236]severall[/MENTION] sorunlu kanalı silmediğim sürece, o adsense hesabına ekleyeceğin tüm kanalların para kazanması devredışı bırakılacaktır.
basit bir olay zaten youtube ayarlar kısmına gir ordan bağlantını kopart biraz bekle sonra geri ekle o kadar.
g plus ile 1 kanalımı açtım-tıkır tıkır adsenseye yansımaya başladı,adsense dondurulması diye birşey yok bende bilginiz olsun
Google + uyguladıktan ne kadar sonra açıldı para kazanman?
Ben 20 saat önce yaptım hala hareket yok
2 kanalı ne zaman açtın açamadığın kanal alt kanal mı ? google plus bağlantısını kesip tekrar bağla açılıyor açılmazsa kestikten sonra biraz bekle oda olmazsa isim değişikliği başka bir google plusa bağlamayı dene
cevabınızı bende merak ediyorum.merhaba benim de bi sorum var bi kanal açmıştım yazın kanalı google+ ya hiç güncellemedim öyle duruyor, ama para kazanması devre dışı kalmış, kanala girince kanalınız güncelleniyor googl+ diyor kabul edersem para kazanma açılırmı tam olarak nasıl bi yol izlemem lazım yardımcı olursanız sevinirm![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.