GoogleClean Güncelleme Hakkında

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ilyas

Kayıtlı Üye
googclean başarılı dönem de aynı ip'e den iki defa telefon onayı olmadan gmail açılabiliyordu. bununla birlikte bu program gerçek faydasını çok sık kanal giriş çıkışların da bilgisayar da iz bırakmayarak gösteriyordu. ancak uzun süre güncelleme çıkmaması ayrıca google'un bir şekilde bu programın göremeyeceği indexler atması programı ölü haline getirdi. satın alacağımızın garantisini versek adamlar yeni güncelleme çıkarır mı acaba ? bi şekil de bunlara ulaşmak lazım.

hocam bence o bizim marez sitelerden indirdiğimiz google clean de sorun var yüklemesi bile bir acayip yok onu ordan tut oraya çek onu seç bu şekilde biraz uğraştırıcı şekilde kurulumu var. bide programın resmi sitesinde ürünün görsellerine baktıgımda bizim kullandıgımız google clean ile sitedeki arasında kinde bir çok fark var gibi geldi bana program 15€ verilir aslında 100 mail parası.

https://www.abelssoft.net/apps/googleclean

@AzRe@L

googleclean yılbaşından önce taramalar da aynı orjinalin de olduğu gibi 15 16 17 tane google çerezi buluyordu ama sonraları 1 tane bulmaya başladı. ya söylediğin gibi cracklı sürümü eksik yada bu programın yeni güncellemeye ihtiyacı var.

Daha önce cclean googleclean tarzı programlar kullanmadım hiç.
Mail açmak istediğim zaman, elimde formatlanmış küçük bir netbook var.
Açmak istediğim her gmail için bir microsoft kullanıcı hesabı oluşturup portable tarayıcı ile mail alıyorum, maili aldıktan sonra da kullanıcı hesabını siliyorum.
Onaya takılmadan, belirli aralıklarla günlük 10 mail alıyorum oda bana yetiyor.
Satmak için seri mail oluşturmak isteyenlere yaramayabilir ama kendi mailinizi kendiniz açıyorsanız işinize yarar.

[MENTION=33949]blaef[/MENTION], deneme sürümün de yine 1 tane yakalıyor geçmişte 15 16 17 tane yakalıyordu.

---------- Spam Engelliyici 11:18 ---------- Önceki Mesaj 11:14 ----------

tamam arkadaşlar olayı çözdüm :)

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] Şuan deneme sürümü ile gayet takılmadan onaysız açılabiliyor. O buldukları Google`ın izleri değil. Sadece Browserın ayarlarında daha stabil olsun diye programın önerdiği düzeltmeler. Zaten CCleaner çerezleri siliyor sorunsuzca. Bununla da index.dat dosyasını sildiğinizde tertemiz olur.

Kim ki; index.dat dosyasını sile, ola piru pak gire heryere... ;)

@bleaf, @AzRe@L

kesinlikle marez cracklı içerik stabil çalışmıyor. arkadaşların söylediği doğru orjinal çalışmak gerek.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] nasil kullandiginizi anlatirmisiniz ? Bendede hrp onaya takiliyor zaten ayda yilda bi kanal aciyorum onuda yapamiyrum artik

[MENTION=31346]good[/MENTION]Luck, hepimizin yaptığı hata marez cracklı içeriği indirmek oldu. para verip orjinalini alın diyorum başka da bir şey demiyorum.

ben 30 günlüğünü kullandım yine işe yaramadı yarasaydı crack falan ugrasmadan alırdım lisanslısını

eğer program
1
1
yazıyorsa ölü haldedir bi hayır gelmez silin gitsin
ama mesela

16
14
4

diye search kısmında buldu o zaman program canlıdır. cracklı sürümlerin de hep 1 1 yazıyor yani ölü.

eğer program
1
1
yazıyorsa ölü haldedir bi hayır gelmez silin gitsin
ama mesela

16
14
4

diye search kısmında buldu o zaman program canlıdır. cracklı sürümlerin de hep 1 1 yazıyor yani ölü.

Deneme surumudemi ölü? Birde abelsoft unkinden bahsediyoruz değilmi

Bu programin parali surumu hala ise yariyormu arkadaşlar kullanan birisi açıklama yapabilirmi; yariyorsa parayla almayi düşünüyorum.

Tapatalk

extratorrent.cc'de retail(şirketler için aktifleştirilmiş halde satılan)sürümü mevcut proğram çalışıyor ve bende işe yaramıyor gmail açarken.

30 kuruştan 75 kuruşa kadar onaysız mail satan var forumda
alıp kendiniz temiz şekilde onaylamanızı yapabilirsiniz güvendiginiz kişilerde ticaret yaparak zaten o kişiler bellidir forumda 1 sene yakındır satış yapan ben gibi :)
Herşeyide Kendiniz yapmayıverin İşini temiz yapanlardan alarak deneyin Zamandan tasaruf edeceksinizdir
Mantıken Çok mail harcayan Çok kazanır kazandıgı para ile mail almasında sorun olmaz
Az mail harcayanda cok kazanabilir ama az mailde Çok para harcamamış olur 1 kere 100 mail alıp 1 sene kullananlar var
Genelde Bu tarz şeyleri Ögrenmek İsteyenler Ögrendikten sonra mail satışı yapmaya başlarlar Forumda Yeterince mail satıcısı vardır ve satış yapamazlar
1.hafta satmaya çalışırlar
2.hafta çirkeflik haftasıdır olagan dışı kampanyalar ve fiyatta ciddi indirimlere giderler
3.hafta niye satılmıyor diye pm atarlar mailcilere
4.hafta bırakmıştırlar yada pasif bir konuları kalır
Kusura bakmayın bunu yazdım Ama genel olarak böyle olur
Kategori paylaşımı nasıl yasaksa forumda Buda aynı şey satış yapanların Rıskına mani olmayın Herkes kendi içeriginide gmail açma yönteminide kendi kullansın kendine saklasın
.Bakınız 3cx patladı
Bakınız text plus eskisi kadar verimli degil
Gmail açma yöntemlerinin kaçtanesi kapatıldı
ve dahası İstismarcı arkadaşlar hemen botunu yapar ve seri üretime geçer
Bencilik Demeyin buna sizin çalıştıgınız kategoriyi şurda paylaşsam ortalıgı ayaga kaldırırsınız aynı şey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri