Burada değil de başka yerde bulsam denerdim de, burada paylaşıldığına göre artık ölü bir taktik.
Gerek yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olmus eline saglik kardes,ammaaaa kim bunlari yapacak iste orasi muamma,attigin icerik iyiyse zaten para kazaniyorsun,yok icerik dandikse ne yaparsan yap bos.Gerekenler:
1. Video
2. Keyword (Keyword olaylarından anlamadığım için ne anlattığını anlamadım fakat rakipsiz keyword kullanmanızı ama her zaman nichenize bağlı olanı deneyip test etmenizi öneriyor kısaca )
3. Youtube Hesabı
4. Wirecast [Direkt olarak YouTube'dan indirmenizi söylemiş aşşağıda bi yerde yazdım nerde indireceğinizi.]
Adımlar
1. Videonuzu hazır hale getirin (Herhangi bi video)
2. YT hesabınıza giriş yapın.
3. Dashboard ---> Video Yöneticisi ---> Canlı Etkinlikler ---> Canlı Yayına Hemen Başlayın (Ekranın sağ üst köşesinde)
4. Videonuz hakkında detayları doldurun (Başlık, [Keyword], Açıklama, Etiketler) Zamanı sonrası için ayarlıyabilirsiniz ya da şimdiye ayarlıyıp hemen yüklenmesini seçebilirsiniz. Video herkese açık olsun. Etkinlik oluştura tıklayın. Besleme ayarlarında basit besleme bölümünü internet hızınıza göre ayarlayın, internet hızınız yavaş ise düşük bitrate seçin ve kaydedin. Bu sayfayı sakın KAPATMAYIN ve Canlı Denetim Odasına geçin.
*Not: Etkinlik oluştur'a tıkladıktan sonra Wirecast for YouTube bölümünden indirin yoksa farklı yerlerde para ödeyebilirsiniz.
[/u]
5. Wirecast'ı bilgisayarınaza yükleyin, (Wirecast bende olmadığı için burayı hem türkçe hem ingilizce yazıcam.) FILE(Dosya) ---> IMPORT MEDIA(Medya ekle) [Eklemek istediğiniz videoyu seçin. HENÜZ BAŞLATMAYIN.
6. Sonra --->OUTPUT(Çıkış) ---> OUTPUT SETTINGS(Output/Çıkış ayarları) --> AUTHENTICATE(kimlik doğrulamasına) tıkla [Bu sizi YouTube hesabınıza erişim izni vermenizi isteyen bi sayfaya yönlendiricek] ACCEPT(kabul et)'e tıklayın. Wirecast'a dönün oluşturduğunuz etkinlik Wirecast üzerinde doğrulandı. OK'e tıkla. Wirecast programında devam ediyoruz, STREAM(yayınla) butonuna bas. Wirecast'i kapatma.
7. YT Canlı Denetim Odasına dön, Videonu googleda ilk sıraya hazır olduğunu varsayarak, Preview(Önizleme) butonuna bas (mavi olan).
8. Preview(Önizleme) butonun Stream(Yayınla) butonuna dönüşmesine bekle ve dönüşünce tıkla senden izin isteyecek OK'e tıkla.
9. Wirecast'a dönüp daha önce Import ettiğimiz yani eklediğimiz videoya çift tıkla.
Şimdi oynuyor olması ve canlı yayında olması lazım. Videonun bitmesini bekle.
Video bittiğinde, OUTPUT(Çıkış) ---> Start/Stop Broadcasting(Yayını Başlat/Bitir)
10. Canlı Denetim Odasına dön ve canlıyı yayını bitirmek için mavi butona bas. Videoyu kaydetmeye başlayacak.
11. 30 dakika sonra kontrol edin eğer videonuz kaydedildiyse google'da başlığınızla videonuzu aramayı deneyin ve İŞTE BU!
Videonuz ilk sayfada.
Çevirdim ama oldu mu acep?![]()
Gerekenler:
1. Video
2. Keyword (Keyword olaylarından anlamadığım için ne anlattığını anlamadım fakat rakipsiz keyword kullanmanızı ama her zaman nichenize bağlı olanı deneyip test etmenizi öneriyor kısaca )
3. Youtube Hesabı
4. Wirecast [Direkt olarak YouTube'dan indirmenizi söylemiş aşşağıda bi yerde yazdım nerde indireceğinizi.]
Adımlar
1. Videonuzu hazır hale getirin (Herhangi bi video)
2. YT hesabınıza giriş yapın.
3. Dashboard ---> Video Yöneticisi ---> Canlı Etkinlikler ---> Canlı Yayına Hemen Başlayın (Ekranın sağ üst köşesinde)
4. Videonuz hakkında detayları doldurun (Başlık, [Keyword], Açıklama, Etiketler) Zamanı sonrası için ayarlıyabilirsiniz ya da şimdiye ayarlıyıp hemen yüklenmesini seçebilirsiniz. Video herkese açık olsun. Etkinlik oluştura tıklayın. Besleme ayarlarında basit besleme bölümünü internet hızınıza göre ayarlayın, internet hızınız yavaş ise düşük bitrate seçin ve kaydedin. Bu sayfayı sakın KAPATMAYIN ve Canlı Denetim Odasına geçin.
*Not: Etkinlik oluştur'a tıkladıktan sonra Wirecast for YouTube bölümünden indirin yoksa farklı yerlerde para ödeyebilirsiniz.
[/u]
5. Wirecast'ı bilgisayarınaza yükleyin, (Wirecast bende olmadığı için burayı hem türkçe hem ingilizce yazıcam.) FILE(Dosya) ---> IMPORT MEDIA(Medya ekle) [Eklemek istediğiniz videoyu seçin. HENÜZ BAŞLATMAYIN.
6. Sonra --->OUTPUT(Çıkış) ---> OUTPUT SETTINGS(Output/Çıkış ayarları) --> AUTHENTICATE(kimlik doğrulamasına) tıkla [Bu sizi YouTube hesabınıza erişim izni vermenizi isteyen bi sayfaya yönlendiricek] ACCEPT(kabul et)'e tıklayın. Wirecast'a dönün oluşturduğunuz etkinlik Wirecast üzerinde doğrulandı. OK'e tıkla. Wirecast programında devam ediyoruz, STREAM(yayınla) butonuna bas. Wirecast'i kapatma.
7. YT Canlı Denetim Odasına dön, Videonu googleda ilk sıraya hazır olduğunu varsayarak, Preview(Önizleme) butonuna bas (mavi olan).
8. Preview(Önizleme) butonun Stream(Yayınla) butonuna dönüşmesine bekle ve dönüşünce tıkla senden izin isteyecek OK'e tıkla.
9. Wirecast'a dönüp daha önce Import ettiğimiz yani eklediğimiz videoya çift tıkla.
Şimdi oynuyor olması ve canlı yayında olması lazım. Videonun bitmesini bekle.
Video bittiğinde, OUTPUT(Çıkış) ---> Start/Stop Broadcasting(Yayını Başlat/Bitir)
10. Canlı Denetim Odasına dön ve canlıyı yayını bitirmek için mavi butona bas. Videoyu kaydetmeye başlayacak.
11. 30 dakika sonra kontrol edin eğer videonuz kaydedildiyse google'da başlığınızla videonuzu aramayı deneyin ve İŞTE BU!
Videonuz ilk sayfada.
Çevirdim ama oldu mu acep?![]()
olmus eline saglik kardes,ammaaaa kim bunlari yapacak iste orasi muamma,attigin icerik iyiyse zaten para kazaniyorsun,yok icerik dandikse ne yaparsan yap bos.![]()
Ben Wirecast programını çalıştıramadım beyler deneyen olur da çalıştırabilirse paylaşsınEğer gerçekten işe yarıyorsa özgün kanal için deneyecektim
Hocam şimdi yükleyip denedim sorunsuz açıldı, indirince rar'dan iki tane setup çıkıyor. Biri 32 bit diğeri 64bit, sisteminizle uyumlu olanı yükleyin.
Evet ben de öyle yaptım da hiç açılmıyor Uygulama hatası veriyor 0xc000007b gibi birşeyWin 8.1 için mi uyumsuz acaba
Bende win 8.1 kullanıyorum dediğim gibi herhangi bi sıkıntı olmadı
bu yöntemin fixleneceğini sanmıyorum. Uzun iş gerektiriyor. Konuyu okuyan %3 4 lük kesim yapar anca.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.