Google'dan önemli uyarı: ''Hesaplarınızı Hemen sıfırlayın''

akmaster_91

Kayıtlı Üye
googledan_onemli_uyari_hemen_sifirlayin_h24735.jpg

Twitter'a girebilmek için kullanılan yöntemler kullanıcıların e-posta bilgilerini tehdit etmeye başladı.
Google, bazı kullanıcılarını ABD ve Çin'den hesaplarına erişmeye çalışan kişiler olduğu yönünde uyarı yazısı gönderdi.
Mesajlarında “Hemen şifrenizi sıfırlayın” çağrısı yapıldı.

Arkadaşlar kanallarınızıda sağlama alın :)

Kaynak
http://www.ensonhaber.com/googleden-...014-03-25.html
Google uyardı: Şifrelerinizi sıfırlayın
Google'den önemli uyarı mail şifrenizi sıfırlayın!
Google Uyarıyor,Şifrelerinizi Sıfırlayın
Google'dan şifrelerinizi sıfırlayın çağrısı | Hürhaber
ŞOK UYARI! Şifrenizi hemen sıfırlayın! haberi
Google'dan şifrelerinizi sıfırlayın çağrısı
http://www.malatyahaberajans.com/hab...n_cagrisi.html

Twitter ile ne alakası varmış anlayamadım?

Kullanılan proxy veya dns gibi durumların mı sorun yarattığını düşünüyorlar. Veya saldırıya mı uğradılar da ortaya Twitter 'ı yem yaptılar. :)

Twitter ile ne alakası varmış anlayamadım?

Kullanılan proxy veya dns gibi durumların mı sorun yarattığını düşünüyorlar. Veya saldırıya mı uğradılar da ortaya Twitter 'ı yem yaptılar. :)

Herkes sadece dns kullanmıyor. hocam eklenti browser vs güvensiz programlar kullanıyorlar. Sadece twitter şifresi değil her türlü şifre çalınabilir.. Dikkatli olmak lazım.

bir sürü program kullanıyor millet, şimdi sen ben bu programların dilinden anlıyor olsak ve bir ülke de örneğin twitter yasaklanmış olsa ne yapardık sence ?
bu yasağı delecek programa köstebeği yerleştirir piyasaya sürerdik, bir de muhalefet bir sosyal medya kaynağı bulurduk.. şu bir gerçek ki halkımızın %90'ı teknolojiyi veya bilgisayarı ezbere kullanmakta. Önüne ver bir program, şöyle şöyle yapacaksın internete bağlanacaksın de, yeterki engeli aşsın o program ve kullanıcı amacına ulaşsın, acaba nasıl çalışıyor veya nasıl bir mantık yürütüyor gibisinden asla düşünmezler, işim hal oldu ya yeter bana der ve kullanmaya devam eder.
işte biz bunlara okumayı bilen cahiller diyoruz birnevi :)
hakaret olarak algılanmasın.

bir sürü program kullanıyor millet, şimdi sen ben bu programların dilinden anlıyor olsak ve bir ülke de örneğin twitter yasaklanmış olsa ne yapardık sence ?
bu yasağı delecek programa köstebeği yerleştirir piyasaya sürerdik, bir de muhalefet bir sosyal medya kaynağı bulurduk.. şu bir gerçek ki halkımızın %90'ı teknolojiyi veya bilgisayarı ezbere kullanmakta. Önüne ver bir program, şöyle şöyle yapacaksın internete bağlanacaksın de, yeterki engeli aşsın o program ve kullanıcı amacına ulaşsın, acaba nasıl çalışıyor veya nasıl bir mantık yürütüyor gibisinden asla düşünmezler, işim hal oldu ya yeter bana der ve kullanmaya devam eder.
işte biz bunlara okumayı bilen cahiller diyoruz birnevi :)
hakaret olarak algılanmasın.

Birde 6 ay 12 ay gibi ücretsiz de tamamdır zaten yayılır o program

İşini gerçekten düzgün yapan programlara sözüm yok ama bu tür şeyleri kullanırken dikkatli olun bu devirde kimse kimseye kolay kolay bedava birşey vermez :) kullanacağınız programları iyi araştırın.

dns kullanımını yaygınlaştırmak bu tip olayların önüne geçecektir

bende bu forumda paylaşılan tr kullanıcılarına 1 yıllık bedava lisans veren cyberghost vpn programını kullanmaya başladıktan sonra iki kanalımın hesabında farklı yerlerden giriş tespit edildi şeklinde uyarı verdi youtube bende hemen şifremi değiştirdim.

not: farklı ip den giren ben değildim çünkü vpn açıkken kanallarıma bağlanmadım sadece twitter için deneme amaçlı kurmuştum birde program bana amerika ip si tanımlamıştı ama ne hikmetse giriş yapmaya çalışan ip avrupadandı.

google mail ile bu konuda herhangi birinizi bilgilendirdimi resmi olarak arkadaşlar bunlar provakasyondan başka birşey degil insanlar dns ıvırdı zıvırdı kullanarak sosyal sitelere giriş yapmasın diye uydurulmuş yalan haberdir

Bu tarz konulara yetkili mercek tarafından mail gelmediği sürece inanmayın böyle bir durumu google şirketi saklıyor da bizim türk ne oldugu belirsiz haber sitelerimi söylüyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri