Merhaba arkadaşlar, ünleme düşmüş kanalınıza giriş yaptığınızda telefon doğrulama çıkınca geri gelin bilgileri girin tekrar tel isterse doğrulama sayısını aştığınız telefon numaranızı girin ve arama ile kod alma seçeneğini seçin (mesaj değil) hemen arkasına bir numara siiz arıcak şaşırmayın (beni arayan numara numara 0507 983 22 .. ) heralde yabancı biri beni aradı tam bu zamana denk geldi sandım açınca google kodunu söyledi şok oldum.
Normalde kendi telefonum ile doğrulama alamıyordum (sayı sınırını geçtiniz gibi bir ibare alıyordum) aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde bir denesin bana has bir olay olmadı sanırım.
edit: az önce aynı sistemi denedim bu seferde 0545'li bir numaradan aradı sanırım TR de operatör firmalarından kendine numara tahsis etmiş.
Normalde kendi telefonum ile doğrulama alamıyordum (sayı sınırını geçtiniz gibi bir ibare alıyordum) aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde bir denesin bana has bir olay olmadı sanırım.
edit: az önce aynı sistemi denedim bu seferde 0545'li bir numaradan aradı sanırım TR de operatör firmalarından kendine numara tahsis etmiş.
Son düzenleme: