GooMass™

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Araklama demeyelim de haberdar etme diyelim kardeşim. Youtube kanalımdan ytpara.com a link de verdim, forum desteği de alabilirsiniz diye.

O yazıyı yazdığı tarihte ilgili youtube kanalından ytpara.com a link verdim ki bizim gibi internetten para kazanmak, ek iş arayanlara yardımcı olsun.

ilgili video'yu asıl kanalından da embed edebilirdin...

ilgili video'yu asıl kanalından da embed edebilirdin...

Verilebilirdi ancak ytpara.com un bir kanaldan daha link alması ne derece yanlış sizce? Şimdi ben link vererek bir bakıma video sahibine ve sitesine bi nebze görevimi yerine getirmişimdir. Yani yaptığım ç.alıntı değil, alıntıdır kaynak belitmişim. Ayrıca bu işlere dün başlamadım, neyin nasıl ve ne derece yapılmasını da bilirim, kaygılanman yersiz yani.

GooMass bu kiti bende almıştım.Ayrıca çoğu arkadaş olmaz gözüyle bakmış sanırım ama aylık 7.000 bin tl kazanan bu işte yıllanmış abilerimiz vardı.

Verilebilirdi ancak ytpara.com un bir kanaldan daha link alması ne derece yanlış sizce? Şimdi ben link vererek bir bakıma video sahibine ve sitesine bi nebze görevimi yerine getirmişimdir. Yani yaptığım ç.alıntı değil, alıntıdır kaynak belitmişim. Ayrıca bu işlere dün başlamadım, neyin nasıl ve ne derece yapılmasını da bilirim, kaygılanman yersiz yani.

videoyu aldığınız kanal reklamlardan gelir elde ediyor, siz bu imkanı karşı tarafın elinden almış bulunmaktasınız.
eğer alıntıladığınız bir websitesindeki yazılı doküman olsaydı link vermeniz yeterliydi, ancak "para kazanılan bir videoyu alıp başka bir kanala yüklemek" link vermekle karşılanabilecek birşey değil...

Ya üstadlar ben birşey sormak istiyorum bu marketing işinde ürün mü satıyoruz yoksa ürünü satan yerin reklamını yapıp oraya mı yönlendiriyoruz ben tam olarak onu anlamadım .S
Yani biz ürünü mesela açtığımız bi e-ticaret sitesinde satışa sunabilir miyiz yoksa satışını yapan yerin reklamını yapıp bizim referans linkimizden almasını mı sağlıyoruz ? [MENTION=4920]YtPr[/MENTION] [MENTION=377]aysun06[/MENTION]

ustadim soyle dusunun bi urun var fiyati 100 lira sahibi diyorki bunu pazarla sattigin her urunun 60 i benim 40 senin 10 urun sat 400 lirani al diyor

videoyu aldığınız kanal reklamlardan gelir elde ediyor, siz bu imkanı karşı tarafın elinden almış bulunmaktasınız.
eğer alıntıladığınız bir websitesindeki yazılı doküman olsaydı link vermeniz yeterliydi, ancak "para kazanılan bir videoyu alıp başka bir kanala yüklemek" link vermekle karşılanabilecek birşey değil...

Senin amacının ne olduğunu beni hiç alakadar etmiyor, ben bu video sayesinde bu işe girdim ve kanaldan foruma link verdim ki ihityacı olan faydalansın. Bu konuda bende yazı yazmışım sitede, fikir beyan etmişim kendi bildiklerimi katarak. Ayrıca Serkan üstad zaten herkes bu videodan faydalansın diye r10 ve youtube upload etmiş yani herkes faydalansın diye. Ben bu video benim demedim demem de zaten. Emek hırsızlığını asla yapmam. Ayrıca benim kanal adsenseye bağlı değil, bilmem nasıl baktın bilemiyorum. Benim düşüncem aynı Serkan üstadın düşüncesinden hiçbir farkı yok yani para kazanmak isteyen ihtiyacı olan faydalansın.

Ayrıca web polisliğine soyunmanızın maksadı nedir acaba? Serkan üstad, herkes faydalansın diye çekmiş bende yayılmasına aracılık ediyorum kendimden de katarak. Sizin fikriniz de amacınız da sizde kalsın. Benim bir art niyetim yok hele ki Serkan üstada asla olamaz.

Goomassa verdiğim para gerçekten yaptığım en doğru yatırımdı. En azından bu kit sayesinde her ay elde ettiğim pasif bir gelirim var. Ama öğrettiği iş gerçekten çok zor. Satış ortaklığı için bence Türkçe kaynaklar içerisinde en önemli eksik e-mail pazarlama yöntemleri. Bunun bilincine varanlar ve bu konuda kendini geliştirenler bu pastadan büyük payı alıyorlar.

Bence bu forumda, yt ve affiliate marketing entegrasyonunu anlatan bir bölüm oluşturulmalı. Bu şekilde kazanmak için alternatiflerimizi de çoğaltabiliriz.

siteye girdimde o şişko amcadan başka kimse yok mu? insan bari güzel bir kızı falan koyar o ne öyle itici :D böyle işler gerçekten zor çevre çok önemli

Çok sosyallik gerektiren yine firma kaymağını yiyor ama :)

hocam kimseyi kandırmayın bir senedir aldım doğrudur faydalı bilgiler var ama daha 2008 den kalma bilgiler çoğu son sürüm diyolar ama eski biliger hep çüünkü ben çok takip ediyrum..gene söylüyorum şuan haliyle işe pek yaramaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri