S.a. arkadaşlar. Gopro kamera almayı düşünüyorum. Ort.200 tl ye önerebileceğiniz bi cihaz varmıdır. Özellikle su altında kullanmayı düşünüyorum. Kullandığınız ve önerebileceğiniz cihazlar varsa memnun olurum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gopro 200tl ? sanırım 2000tl yazacaktı yanlış yazdı
Hocam gopro diye genel ad kullandım. Su altında çekim yapabileceğim birsaatin üzerinde bataryası dayanacak ve birazda kaliteli bişey arıyorum. 150 200 tl ye piyasada olanlar var ama kullanan arkadaşlar varsa öneri almak için yazdım. Eğer 200 tl lik kamera iş görecek birşey değilse boşuna para vermeyeyim. Olmazsa ileride birazdaha profosyenel bişe alırım.
Hocam gopro diye genel ad kullandım. Su altında çekim yapabileceğim birsaatin üzerinde bataryası dayanacak ve birazda kaliteli bişey arıyorum. 150 200 tl ye piyasada olanlar var ama kullanan arkadaşlar varsa öneri almak için yazdım. Eğer 200 tl lik kamera iş görecek birşey değilse boşuna para vermeyeyim. Olmazsa ileride birazdaha profosyenel bişe alırım.
onlar 1080p yazıyor üstünde ama görüntü kalitesi 480p bu kadarını biliyorum![]()
onlar 1080p yazıyor üstünde ama görüntü kalitesi 480p bu kadarını biliyorum![]()
Kardeşim sağolasın videonu sonuna kadar izledim. Güzel video olmuş, yanındaki arkadaşta videoya renk katmışHocam o xiaomi hariçXiaomi yi Şuan 210tl civarında dx te gündüz çekimi mükemmel tabi gece için pek iyi değil
![]()
Bu da inceleme videom ;
https://www.youtube.com/watch?v=z7eio5JBSnE
Böyle bişe olabilir hocam. Bu biraz aklıma yattı. Birazdaha inceleyip duruma göre ya bundan yada gopro alacağım.Sjcam Sj4000 WiÌfiÌ Outdoor Aksiyon Kamerası 2 Yıl Garantili - n11.com
ben bunu yeni aldım, çok kaliteli f/p olarak.. bende zıpkınlı dalış için kullanıcam
Böyle bişe olabilir hocam. Bu biraz aklıma yattı. Birazdaha inceleyip duruma göre ya bundan yada gopro alacağım.
Kullanıcılar gece çekimleri berbat demiş.
Acaba su altındaki loş ışık görüntü kalitesini düşürürmü.
Öneri için teşekkür ederim.
Hocam o xiaomi hariçXiaomi yi Şuan 210tl civarında dx te gündüz çekimi mükemmel tabi gece için pek iyi değil
![]()
Bu da inceleme videom ;
https://www.youtube.com/watch?v=z7eio5JBSnE
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.