Görevi Tamamla - Kız Arkadaş Bulma Eğitim Setini Kazan ;)

Nefes alabiliyor musunuz ? Eğer o konuda bir probleminiz yoksa bu şey sizin için bir problem olmamalı.

(Birisinin bunu demesi gerekiyordu ve o kişi ben olmak istedim arkadaşlar kusura bakmayın )

inan bu yorumu yapacaktımda dedim neyse :D

Zamanında bütün kazanç yöntemlerini araştırdım da birtek bu youtube olayını bilmiyorum. Bu forumla sıfırdan öğrenebilme imkanı varmı ? Adsens falan gerekiyormu ? Hit siteleriyle hit göndermemiz mümkünmü kazanç için ?

Eehe ayrıca arkadaşlar, aylarca değil 1 yada max 2 ay ama zaten konuda da belirttim, asıl amaç bu oyunla para kazanmak zaten oyuna başlarken, bu sette yanında hediye olmuş oluyor... ;)

Goldentowns ile para kazanılırmı sorusuna gelince de , web sitemdeki ekran görüntüsüne baklın derim. Deli para kazanan adamlar var. Killiam gibi... !!! Sitede verdiğim ekran görüntüsü de kanıtı !

Oyun Oyna Para Kazan
kesinlikle bu forumda youtube ile para kazanmak için gerekli hertürlü konu mevcut adsense acmak kanal oluşturmak başlarda zor gelebilir ama inanın hiç de zor değil sadece bir günü oturup youtube'a ayırsanız adsense + youtube kanalınızı oluşturup içinede videolaınızı eklemiş olursunuz kategori olarak tavsiyem en iyi oldugunuz konularla ilgili videolar yükleyin veya gündemi takip ederek popüler videoları atarsanız bunlarda cok kazandırır gecenlerde attığım amatör bir şarkı videosuyla hatrı sayılır para kazandım 2 günde ki benim yaptığım videoyu sadece youtube hızlıca yüklemek oldu aynı videodan ne kadar az olursa o kadar iyidir kısacası youtube dan para kazanmak emek + zaman + şans istiyor bazen ise sadece şans güzel bir video ile iyi paralar kazanmak mümkün.

tavlama kelimesi çok itici.kız arkadaş edinmeyi değil de abazanlığı öğretir bi izlenim yaratıyo bende.

kesinlikle bu forumda youtube ile para kazanmak için gerekli hertürlü konu mevcut adsense acmak kanal oluşturmak başlarda zor gelebilir ama inanın hiç de zor değil sadece bir günü oturup youtube'a ayırsanız adsense + youtube kanalınızı oluşturup içinede videolaınızı eklemiş olursunuz kategori olarak tavsiyem en iyi oldugunuz konularla ilgili videolar yükleyin veya gündemi takip ederek popüler videoları atarsanız bunlarda cok kazandırır gecenlerde attığım amatör bir şarkı videosuyla hatrı sayılır para kazandım 2 günde ki benim yaptığım videoyu sadece youtube hızlıca yüklemek oldu aynı videodan ne kadar az olursa o kadar iyidir kısacası youtube dan para kazanmak emek + zaman + şans istiyor bazen ise sadece şans güzel bir video ile iyi paralar kazanmak mümkün.

Peki illaki adsens şartmı ? Ödeme alabilmek için Paypal gibi bir sistem kullanmak mümkün değilmi ? Adsens olmadan olmuyor ise malesef bu yol tamamen bana kapalı :( Zira, seneler önce belki 5 seneyi geçmiştir, çok saçma bir sebepten, açtığım blog sitesine aldığım adsens reklamının yerini sağ taraftan aşşağıya kaydırmak gibi olmayak bir sebepten adsens taranfından banlandım. Düşünebiiyormusunuz böyle abuk subuk bir şey yüzünden... :mad: Sonrasında da bilgi eksikliği ve tecrübesizlik diyelim , google'a da ulaşamadım yada uğraşmak istemedim belkide. Öyle kaldı gitti hesabım ban'lı şekilde... :( Youtube haricinde doğrudan paypal ödemesi yapan bir video yükleme sitesi varmıdır peki ?

Peki illaki adsens şartmı ? Ödeme alabilmek için Paypal gibi bir sistem kullanmak mümkün değilmi ? Adsens olmadan olmuyor ise malesef bu yol tamamen bana kapalı :( Zira, seneler önce belki 5 seneyi geçmiştir, çok saçma bir sebepten, açtığım blog sitesine aldığım adsens reklamının yerini sağ taraftan aşşağıya kaydırmak gibi olmayak bir sebepten adsens taranfından banlandım. Düşünebiiyormusunuz böyle abuk subuk bir şey yüzünden... :mad: Sonrasında da bilgi eksikliği ve tecrübesizlik diyelim , google'a da ulaşamadım yada uğraşmak istemedim belkide. Öyle kaldı gitti hesabım ban'lı şekilde... :( Youtube haricinde doğrudan paypal ödemesi yapan bir video yükleme sitesi varmıdır peki ?

üstat adsense benim de banlanmisti bir sitem yüzünden yaklasik 3 yil önce, bende bu sene tekrardan adsense actim adresi farkli yazdim cok sukur hicbir sorun yok aylardir ödememi sorunsuz aliyorum size de tavsiyem daha önceki adsensenizden farkli olarak;
-ev adresinizi
-banka hesabinizi
farkli girmeniz eger böyle yaparsaniz hicbir sorun cikmayacaktir ev adresi sadece sizin pininiz icin önemli bu yuzden bi yakininizin ev adresi olur vea is yeriniz varsa vs orayi yazabilirsiniz, partnerler paypalla ödeme veriyor onlari da arastirabilirsiniz tabiki, ancak onlarin cogu ödemesini zamaninda yapmiyor veya üstüne yatiyor bu yüzden adsense yine en iyisi.

üstat adsense benim de banlanmisti bir sitem yüzünden yaklasik 3 yil önce, bende bu sene tekrardan adsense actim adresi farkli yazdim cok sukur hicbir sorun yok aylardir ödememi sorunsuz aliyorum size de tavsiyem daha önceki adsensenizden farkli olarak;
-ev adresinizi
-banka hesabinizi
farkli girmeniz eger böyle yaparsaniz hicbir sorun cikmayacaktir ev adresi sadece sizin pininiz icin önemli bu yuzden bi yakininizin ev adresi olur vea is yeriniz varsa vs orayi yazabilirsiniz, partnerler paypalla ödeme veriyor onlari da arastirabilirsiniz tabiki, ancak onlarin cogu ödemesini zamaninda yapmiyor veya üstüne yatiyor bu yüzden adsense yine en iyisi.

Ok. Çok teşekkür ederim bilgiler için.

Nefes alabiliyor musunuz ? Eğer o konuda bir probleminiz yoksa bu şey sizin için bir problem olmamalı.

(Birisinin bunu demesi gerekiyordu ve o kişi ben olmak istedim arkadaşlar kusura bakmayın )

koptum sabah sabah ömrün uzun olsun :D

sen ne kadar kazandın bu oyundan ???

Sabır ve emek istiyor hemen 1 günde olacak iş değil. Web siteme bakabilirsin. Hatta giriş ekranında "killiam" nickli eski bir oyuncunun sadece 1 günde kazandığı parayı örnek olarak gösterdim ekran görüntüsünde...

Oyun Oyna Para Kazan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri