GoRevShare Açılış 26.10.2015 Online Kazanç Paypal Garantisiyle

dansastas

Kayıtlı Üye
03121824092015.gif

GoRevShare-Home

Arkadaşlar Site Şuanda resmi açılışını 26 Ekim 2015 Gecesi yaptı ilk yatırımcılardan olursak kazanç oranımız yüksek

İlk gelen 100$ + yatırımlara %10 bonus vericek

Sisteme yapılan yatırımlar kişinin kendisiyle alakalıdır sistem hakkında yüzde yüz bilgim yoktur (güvenilirlik konusunda) paypal garantisi deme sebebim dispute açıp para iade talep hakkınız olmasından dolayıdır saygılarımla

Paket Değeri : 5 Dolarlık Paket 7.5 $ olarak dönüş sağlıyor

Ödeme İşlemcileri : Paypal Payeer Pm Bitcoin

Minimum Ödeme : 5 $

Ref Kazancı : %10

5 surf şartı vardır

Kazançlar her 30 dakikada bir yansır

paketleri düzenli alımınızda kazançları arttırabilirsiniz

Sistem şimdiden hızlıca yatırım almaya başladı

bol kazançlar

Kayıt için tıklayınız : GoRevShare-Home

refsiz : gorevshare.com

03110224092015.gif

Teşekkürler

Son düzenleme:
şimdi sırf kazanc, para gibi şeyler yazarak konu fazlalığı yapmaktansa, bu sistem nedir, ne istiyorsunuz, ne yapıyorsunuz, ne veriyorsunuz, kurucusu kim, hangi tecrübeli adam böyle bir domainle kazanç sistemi kurar bi açıklasanız diyor sözü size bırakıyorum.

kendi paranızla cefa çekip birilerine sefa sürdürmeyi zengin etmeyi bırakın artık arkadaşlar.

bu tür sistemlere zırnık koklatmam tabiri caizse

şimdi sırf kazanc, para gibi şeyler yazarak konu fazlalığı yapmaktansa, bu sistem nedir, ne istiyorsunuz, ne yapıyorsunuz, ne veriyorsunuz, kurucusu kim, hangi tecrübeli adam böyle bir domainle kazanç sistemi kurar bi açıklasanız diyor sözü size bırakıyorum.

Sistem çok taze revshare takibi yapan arkadaşlar bilir az çok. 1 paket alıyorsunuz 5 usd paket başı bu paket 7.5 dolara tamamlanıyor revshare sistemleri şuanda piyasada çok fazla site hakkında detayları öğrendikçe güncelleyeceğim yabancı bir kazanç sitesinden yorum alarak konu açma gereği duydum aynı gruptaki diğer konumuda inceleyebilirsiniz
http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/84298-my-paying-ads-paypal-garantisiyle-yatirim.html

kendi paranızla cefa çekip birilerine sefa sürdürmeyi zengin etmeyi bırakın artık arkadaşlar.

teşekkürler

bu tür sistemlere zırnık koklatmam tabiri caizse

harikulade

usta ne yapıyoz da para kazanıyoz bu sistemde

üst yorumda cevap verdim hocam

ppc sitesi sanırım

revshare hocam

---------- Spam Engelliyici 01:01 ---------- Önceki Mesaj 00:48 ----------

öncelikli tavsiyem bu sistemdir

http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/84298-my-paying-ads-paypal-garantisiyle-yatirim.html

Bu sistem yeni açıldı daha bütün detayları bilmiyorum bilginize

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri