Goril Maske Şakası (Yeni Videom)

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 2.videom ile karşınızdayım.video biraz kısa oldu fakat bazı aksaklıklar oldu.ilerleyen şakalarda daha iyi ve güzel şakalarla karşınızda olacağım.beğenip yorum atan herkese şimdiden teşekkür ederim :)
YILMAK YOK YOLA DEVAM.
Goril Maske Şakası - YouTube

aksiliğe anlatayım arkadaşlar.ilk çekime başladığımızda.10-15 adet yan yan blokların oldugu biryere gittik sonra 3-4kız 5-6 erkek aralarında futbol maç yapıyordu yaşlarıda 8 felan :D arkalarından dolaşıp bi korkuttum bazıları ağlamaya bazıları kaçmaya bazıları bağardı felan tüm apartmandaki herkes camlara çıktı noluyo felan biri diyor müfit koş biri diyo kaçma yakalıcam felan :D onnumara bir video olmuştu fakat arkadaş kayda basmayı unutmuş çekilen şaka boşa gitti benimde biraz hevesim kaçtı ortaya bu çıktı :D

Son düzenleme:
iğrenç olmuş..ortada şaka göremedim.daha çok parkta oturanları rahatsız eden bir tip var :D

Hocam müzik biraz sıkıcı geldi biraz daha hareketli olabilirdi.Bunun dışında onlar tanıdıklar mı yoksa yoldan geçen rastgele adamlar mı :D Valla çok riskli iş,sen yanına 2-3 kameraman al yinede :D Girişi sevdim duman olayından güzel intro olur :)

Ekleme:Hocam doğru biraz kalitesiz olmuş ama bir örnek vereyim.Mesela MUA'yi hepimiz,çoğumuz biliyoruz.Tüm videolarını inceledim en eski videosu 240p kalitesinde,sonra yavaş yavaş 360,olmuş VOL20 lerden sonra 480 olmaya başlamış şimdi ise 1080p :D Giderek dahada profesyonelleşirsiniz.

Son düzenleme:
rastgele hocam yoldan geçene yapıyorum video biraz kötü olabilir fakat başlangıç aşamasındayız daha olumlu olumsuz her yoruma açığız :)

Bu kadar mı hocam? Ordakilerden kan isteyebilirdin mesela vampir tarzı daha korkabilirlerdi :D çok kısa olmuş, birde yukarıya oylama açarsan daha iyi olur :)

İlk adam fenaydı :D ilk kişide olduğu gibi devam etse süper olur

hocam böyle şeyler ben olsam yapmam adamın rahatsızlığı vardır bişeyi vardır pat diye ölür gider fln başınıza iş :D

aksiliğe anlatayım arkadaşlar.ilk çekime başladığımızda.10-15 adet yan yan blokların oldugu biryere gittik sonra 3-4kız 5-6 erkek aralarında futbol maç yapıyordu yaşlarıda 8 felan :D arkalarından dolaşıp bi korkuttum bazıları ağlamaya bazıları kaçmaya bazıları bağardı felan tüm apartmandaki herkes camlara çıktı noluyo felan biri diyor müfit koş biri diyo kaçma yakalıcam felan :D onnumara bir video olmuştu fakat arkadaş kayda basmayı unutmuş çekilen şaka boşa gitti benimde biraz hevesim kaçtı ortaya bu çıktı :D

Bu yorum şakadan daha komik olmuş :D

o saatte maskesizde koşsan kaçarlar...dua et de birisi silah çıkarıp vurmasın :D

Merhaba arkadaşlar 2.videom ile karşınızdayım.video biraz kısa oldu fakat bazı aksaklıklar oldu.ilerleyen şakalarda daha iyi ve güzel şakalarla karşınızda olacağım.beğenip yorum atan herkese şimdiden teşekkür ederim :)
YILMAK YOK YOLA DEVAM.
Goril Maske Şakası - YouTube
Fikir video güzel bi kaç küçük öneri vereyim.
- video biraz daha sabit durmalı(bence)
- baştaki o sigara içme olayı olmamalı (bence)
- video kalitesi biraz daha iyi olmalı (bence)
- Gündüz ve gece karışık farklı daha korkunç maskelerle yapmalı(bence)
- Şaka yaptığın insanlara şaka bitikten sonra şaka olduğunu söyleyip kamerayı göstermelisin ki kamere arkası gibi bir bölümde olmalı ki video süresi daha uzun olsun.(bence)
-Ayrıca şakazedelerden izin de almalısın yarın birgün youtubede adam kendini izlediğinde videno sildirip kanalın gümleyebilir..(bence)
Şimdilik bu kadar kolay gelsin.

ölümün yakındır senin iyi biriydin :D biri evden sniper ile indirir seni mutant sanarlar :D

hocam düşünce iyide hiç yapamıyorsun.sadece yapılmışları taklit ediyosun dicem ama onuda yapamıyorsun.bence her yaptıgın videonun altına ilerde daha iyi şakalar yapıcam yazmaktansa.direk dişe dokunur bişey yapmaya çalış.ayrıca çoluk çocuga bu tur şakalar yapman çok yanlış.onu ps1kolojik olarak nasıl etkileyecegini bilemessin.dayak yeme korkusuyla buyuklere yapamıyosun, çocuklara yapıyosun sanırım.

İlk video olduğu için içeriğe senaryoya fazla takılmaya gerek yok ama şablon olarak bence fena değil geliştirirsin bunu,3-5 videodan sonra baya iyi olur gibime geliyor yalnız şu LÜTFEN ibaresini kullanma irrite ediyor adamı abone olacağım varsada olmam:D

hocam gerçekten söylüyorum ilk o adamın peşinden koşturdugun an kahakaha attım başarılı olmuş D:D.D:Ds.Ds..D:: adamın karşışında barfiks çekiyon gidiyon pauahhahah devam devam ama çok kısa olmuş ya daha iyilerini bekliyoruz senden :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri